Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (915. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.521.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok güzel ve orjinal, olması gerektiği gibi ve dört dörlük olmuş. Tebrikler. Güle güle kullanın. 2000 Model SEAT Toledo 1.6 Signum aracımda bile vardı, Comfortline Passat'ta yok...

Ender Elektronik bana sadece YAPABİLİRİZ desin, Gümüş Gölge ile Adana'dan İstanbul'a gelirim ve hemen aşağıdakileri taktırırım. Herhalde kredi kartı geçerlidir.

- Kapı Altı Aydınlatma
    - Katlanır Yan Aynalar
    - Ayak Bölgesi Aydınlatma
    - Elektrikli Arka Cam Perde
  • Taner Bey,
    Ender elektronik kapı aydınlatmayı sorunsuz yapıyor ve kodluyor. İlk uygulamayı benim aracıma yaptılar. Ayak altı aydınlatma ile ilgili olarak da Metin Bey ön taraftaki bağlantıyı yapabileceklerini, arkayı ise daha incelemediğini söyledi. Dün Sedat'ın aracının ön tarafına ayak altı aydınlatma yapılacaktı. Ama ondan hala bir haber yok. Zira aydınlatma ledleri doğuş otoda sadece bir çift vardı ve dolayısıyla Almanya'ya sipariş edildi. Ayrıca Metin Bey de kendi olanaklarıyla Almanya'dan getirtecek. Katlanır yan aynalar ve elektrikli arka cam perdeyi sizin için sorar, bilgiyi paylaşabilirim. Selamlar...
  • Merhaba üstadlar,bir audi a4 b7 kasa kullanıcı olarak passata babamın olan aşkı ve model yenilemek istediğimizden dolayı geçmek istiyoruz,daha önce kullanmadığım için siz kullananlara danışmak istediğim birkaç sorum olacak yanıtlarsanız bana araça seçme konusunda çok yardımcı olacaksınız şimdiden teşekkür ederim.

1. Passat 1.4 tsi şeker beyazı comfortline düşünüyoruz manuel mi yoksa dsg şanzuman mı tercih etmeliyiz (DSG hakkında forumda pek olumlu yorumlar okumadım çabuka arıza yaptığından fln söz ediliyor ve biz bu aracı en az 5 sene kullanmak istiyoruz garanti bitince yüklü bir şanzuman masrafıyla karşılaşmak istemiyoruz manuel tercihimiz ama dsg komforuda ayrı)

2.Passat ve jetta arasında da çok kararsız kaldık comfort modeller de 9 bin tl fiyat oynuyor arada passat ve jetta arasında 2. el ve piyasası olarakta değerlendirdiğimizde hangisini tercih etmeliyiz sattığımızda da bizi fazla üzmesin 2. elde

3.Ben alırken sunroof olsun istiyorum bunun yerine bi-xenon yada başka bir aksesuar seçmek daha mı mantıklı olur?

Bu sorularla ilgili görüşlerinizi belirtirseniz aranıza katılmaktan mutlu olacak,genç 26 yaşında bir vw tutkunu olarak bende memnun olacağım.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleazy

Merhaba üstadlar,bir audi a4 b7 kasa kullanıcı olarak passata babamın olan aşkı ve model yenilemek istediğimizden dolayı geçmek istiyoruz,daha önce kullanmadığım için siz kullananlara danışmak istediğim birkaç sorum olacak yanıtlarsanız bana araça seçme konusunda çok yardımcı olacaksınız şimdiden teşekkür ederim.

1. Passat 1.4 tsi şeker beyazı comfortline düşünüyoruz manuel mi yoksa dsg şanzuman mı tercih etmeliyiz (DSG hakkında forumda pek olumlu yorumlar okumadım çabuka arıza yaptığından fln söz ediliyor ve biz bu aracı en az 5 sene kullanmak istiyoruz garanti bitince yüklü bir şanzuman masrafıyla karşılaşmak istemiyoruz manuel tercihimiz ama dsg komforuda ayrı)

2.Passat ve jetta arasında da çok kararsız kaldık comfort modeller de 9 bin tl fiyat oynuyor arada passat ve jetta arasında 2. el ve piyasası olarakta değerlendirdiğimizde hangisini tercih etmeliyiz sattığımızda da bizi fazla üzmesin 2. elde

3.Ben alırken sunroof olsun istiyorum bunun yerine bi-xenon yada başka bir aksesuar seçmek daha mı mantıklı olur?

Bu sorularla ilgili görüşlerinizi belirtirseniz aranıza katılmaktan mutlu olacak,genç 26 yaşında bir vw tutkunu olarak bende memnun olacağım.

Saygılarımla

Bende 2.0 TDI manuel şanzımanlı passat var ve en kısa zamanda satıp 1.4 TSI 7 DSG alıcam...

Soruna bu yönde cevap yazıyorum... Yani kendi açımdan...

1- Tabii ki DSG derim... DSG ile ilgili olarak fazla bi arıza kaydı göremedim açıkçası...

2- Kesinlikle Passat diyorum... Alırken pahalı olsa bile satarken Jettadan çok daha fazla pirim yapar... Özelliklerini ve şeklini hiç söylemiyorum görünen köy kılavuz istemez zaten...

3- Ben olsam sunroof seçeneğini eklerdim... Bixeonun yerine sonradan xenon taktırabilirsiniz...

Ayhan
  • quote:

Merhaba üstadlar,bir audi a4 b7 kasa kullanıcı olarak passata babamın olan aşkı ve model yenilemek istediğimizden dolayı geçmek istiyoruz,daha önce kullanmadığım için siz kullananlara danışmak istediğim birkaç sorum olacak yanıtlarsanız bana araça seçme konusunda çok yardımcı olacaksınız şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla

Öncelikle selamlar..

1.4 tsi gerçekten çok yerinde bir tercih..Manuel mi DSG mi tamamen sizin zevkinize , bulundugunuz şehire ve trafigine baglı..Önceki sayfaları okuduysanız görmüşsünüzdür..1.4 tsi DSG şeker beyazı aldık 3 hafta önce..dsg kadar güzel birşey olamaz , sorun çıkarırmı çıkarmaz mı bilemiyorum..Aracı aldıgımız gün servise bırakmak zorunda kaldık..boğaz kelebeği değiştirildi..Arızanın nerden çıkacagı belli olmuyor..Her motorda ve sanzumanda arıza çıkma olasılıgı var bence..Onu kafanıza takmayın derim..büyük oranda şanş işi..

Bixenon mu sunroof mu?? Bu konuda bende arada kalmıştım..Biz aracımızı özel siparişle aldık.. Ya sunroof + RCD 510 yaptırıcaktık yada Bixenon + RCD 510..Ve sonunda bixenon + RCD 510 a karar verdik..bixenon un gerçekten işlevi ve aydınlatması çok güzel..Ayrıca aracın ön yüzünü büyük oranda değiştiriyor..Her ne kadar ben ailemi en sonunda Bixenon + sunroof + RCD 510 a ikna etmiş olsamda malesef bunu siparişe ekletmek için biraz geç kaldık..Demek istediğim eger bütçeniz uygunsa 2 sinide yaptırın..Cunku 2 side çok güzel şeyler Hele beyaz araçta sunroof çok güzel duruyor..
  • VW´de cok Hayal kirikligina ugradim, 512M yazinca aklima simdi geldi ve paylasmak istiyorum. Tabiki ilk önce 512M güle güle kullan kapi aydinlatmayi

Evet HIGHLINE diye tabir ettigimiz aracta bir kusur buldum ve bunu sizinle paylasmak istiyorum cünkü gercekten burada 2-3 €uro Masraftan kacinilmis kücük bir detay. HIGHLINE Model´lerde Ön Ayakisiklandirma yapilmis evet cok güzel calisiyor cok memnunum ama bunu Arka Tarafi icin söyleyemiyecem cünkü arka Ayak Isiklandirmalarda tasaruf edilmis ve Lamba takilacak olan yer Bombos . Icimden "Yuh" cektim gercekten cünkü o Ampül 2-3 €uro bile etmiyor. Benim bildigim HIGHLINE dedinmi herseyi tam olmali yani arka ayak isiklandirmadan kacinmali cünkü HIGHLINE´i alan insan masraf´tan kacinmiyor saten. Bunu VW Servisine soracam hatta gerekirse baska bir HIGHLINE Modelinde bakacam onlarda´da durum aynisimi diye. VW`yi gercekten Ayipliyorum, arkada oturmasam bile yinede ön´de Ayak Isiklandirma var ama arkada sadece yerleri var masraftan kacinilmis . Bu eger baska HIGHLINE Model´lerinde mevcut ise o zaman bende Hakkimi arayip arka Ayak aydinlatmasini isteyecem.

HIGHLINE Passat Sahipleri Mert abim ve Diskriminant sizde´de arka Ayak Isiklandirma mevcut´mu (Kapi alti degil !)???

Saygilar Yasin
  • Aleykümselam arkadaşım

Dsg gerçekten komfor olarak çok iyi gibi geliyor banada ist.da yaşıyoruz malum yoğun trafik ama aklıma şöyle birşey geliyor DSG şanzuman farkına arabaya sunroof ve bixenon yaptırayım diyorum,aslında şöyle bir sorunda var passata aksesuar yada sonradan ekleyebileceğim parçaların internette vw nin sitesinde bulamadım kendi aracını yapma gibi birşeylerden bahsediyor arkadaşlar ama aradım yok,mesela RCD 510 diyorsunuz bu teyp ama nasıl bişey henüz görmüş değilim vw sitesinde,bütçeyi maksimum 60 bin tl ye kadar zorlayabiliyoruz onun için ya comfortline üstüne sunroof+bi-xenon yapabiliriz yada bunlardan vazgeçip DSG tercih edebiliriz ama bi-xenon şu anki kullandığım aracımdan da tercihim olur aydınlatmada geçekten önemli,değerli görüşleriniz için tşk ederim ayrıca iyi geceler
  • VW_Passat nickli arkadaşım bence çok haklısın,highline araç alıyosun ve söylediğin durum gerçekten full donanım araç için gerçekten çok can sıkıcı,benim aracım audi a4 B7 ışık paketli almıştık alırken kapıyı açtığınızda her yer aydınlık ayak altları kapı altı ve kapı yanları 1 kapıda 2 adet ışık bulunuyor ki benim araçta sadece ışık paketi var siz full olan bir araç almışsınız önde var arkada yok bu durumu gerçekten bende vw ye geçme durumunda olan bir audi kullanıcısı olarak vw ye yakıştıramadım doğrusu :(
  • quote:

Aleykümselam arkadaşım

Dsg gerçekten komfor olarak çok iyi gibi geliyor banada ist.da yaşıyoruz malum yoğun trafik ama aklıma şöyle birşey geliyor DSG şanzuman farkına arabaya sunroof ve bixenon yaptırayım diyorum,aslında şöyle bir sorunda var passata aksesuar yada sonradan ekleyebileceğim parçaların internette vw nin sitesinde bulamadım kendi aracını yapma gibi birşeylerden bahsediyor arkadaşlar ama aradım yok,mesela RCD 510 diyorsunuz bu teyp ama nasıl bişey henüz görmüş değilim vw sitesinde,bütçeyi maksimum 60 bin tl ye kadar zorlayabiliyoruz onun için ya comfortline üstüne sunroof+bi-xenon yapabiliriz yada bunlardan vazgeçip DSG tercih edebiliriz ama bi-xenon şu anki kullandığım aracımdan da tercihim olur aydınlatmada geçekten önemli,değerli görüşleriniz için tşk ederim ayrıca iyi geceler

Arkadasım bende uzunca bır suredır takıp edıyorum forumu ve hazıranda 1.4 tsı dsg variant almayı düsünuyorum.DSG farkına sunroof ,biexenon ,rcd 510 yaptırayım dıyorsun . Kesınlıkle ve kesınlıkle DSG den sasma derım . biexenonla rcd 510 u gec sonrada yaptırabılırsın zamanla ama mutlaka sunroofu yaptırki,forumdada takıp ettıgım kadarıyla sonradan sunrooflar pek bi işe yaramıyor hatta olmuyor . ama dıgerlerını zamanla yaptırabılırsın.deri koltukları bıle sonradan yaptırabılırsın ama sunroof olayı orjınalı gıbı olmuyor .
    kendi aracınaı yap olayı var TANER abının bahsettıgı konu modellerden pasata gel orada en onde goreceksın KENDI PASATINI YARAT var ..
    tekrar soyluyorum biexenon sonradan takılabılıyor ama sunroof tat vermıyor bence dsg+sunroof
  • quote:

Aleykümselam arkadaşım

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: asil0103

quote:

Aleykümselam arkadaşım

Buyur arkadasım araban bu işte :D hem sunroof var hem rcd 510 bi-xenon larıda sonra taktırırsın artık .
    toplamda 62 yaptı pazarlık olurmu olmazmı 60 a verırılermı artık orasını bılmem :) ama mutlaka dsg+sunroof+ 510 ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

VW´de cok Hayal kirikligina ugradim, 512M yazinca aklima simdi geldi ve paylasmak istiyorum. Tabiki ilk önce 512M güle güle kullan kapi aydinlatmayi

Evet HIGHLINE diye tabir ettigimiz aracta bir kusur buldum ve bunu sizinle paylasmak istiyorum cünkü gercekten burada 2-3 €uro Masraftan kacinilmis kücük bir detay. HIGHLINE Model´lerde Ön Ayakisiklandirma yapilmis evet cok güzel calisiyor cok memnunum ama bunu Arka Tarafi icin söyleyemiyecem cünkü arka Ayak Isiklandirmalarda tasaruf edilmis ve Lamba takilacak olan yer Bombos . Icimden "Yuh" cektim gercekten cünkü o Ampül 2-3 €uro bile etmiyor. Benim bildigim HIGHLINE dedinmi herseyi tam olmali yani arka ayak isiklandirmadan kacinmali cünkü HIGHLINE´i alan insan masraf´tan kacinmiyor saten. Bunu VW Servisine soracam hatta gerekirse baska bir HIGHLINE Modelinde bakacam onlarda´da durum aynisimi diye. VW`yi gercekten Ayipliyorum, arkada oturmasam bile yinede ön´de Ayak Isiklandirma var ama arkada sadece yerleri var masraftan kacinilmis . Bu eger baska HIGHLINE Model´lerinde mevcut ise o zaman bende Hakkimi arayip arka Ayak aydinlatmasini isteyecem.

HIGHLINE Passat Sahipleri Mert abim ve Diskriminant sizde´de arka Ayak Isiklandirma mevcut´mu (Kapi alti degil !)???

Saygilar Yasin

Çok saçma olmuş o zaman Mert Abim'İn aracında arka ayaklandırma mevcut hatta bir ara daha burda öyle bir konuşma olmuştu bende mevcut demişti acaba 2010 'larda bir değişiklik mi yaptılar çok garip yoksa unuttular mı
  • quote:

VW´de cok Hayal kirikligina ugradim, 512M yazinca aklima simdi geldi ve paylasmak istiyorum. Tabiki ilk önce 512M güle güle kullan kapi aydinlatmayi

Saygilar Yasin

Yasin yine bombayı patlattın benim de çok sinir olduğum doğuşun veya vwnin nu ucuzcu politikasını yine kınıyorum..
    HAKLISIN NE VAR YANİ ONU KOYSAN ORAYA
    SKODA SUBERP ELEGANCEDE BİLE VAR PASSATIN HIGHLINE NINA DENK GELİYOR O MODELİ

Türkiyede Comfortline ile Highline arasındaki fiyat farkı tam 16.000 TL ARKADAŞLAR BU KADAR FİYAT FARKI VER VE YİNE DE AŞAĞIDA SAYACAĞIM ÖZELLİKLERİ ELDE ETME (bunlar exclusivede var)
    1-Arka yan hava yastıkları
    2-Ön koltuğa entegre elbise askılığı
    3-Isıtmalı arka koltuklar
    4-Bluetooth
    5-Ön sis farı
    Bunlar bile passatın en üst donanımında yokken hiçbir modeline koymadıkları 2-3 euroluk aydınlatmayı orada kar saymışlar ya da hiç önemsemedikleri bir konu arka aydınlatma....
    TEBRİKLER VW..
  • quote:

Saygilar Yasin

Benim araçta da yok.Ben daha arka ayak ışıklandırması bulunan highline görmedim.Geçenlerde audi a4 e bindim onda vardı. Lambatakılacak yer bomboş demişsin.Acaba lambanın yeri var kendisimi yok? çünkü ben arka koltukların oralarda hiç lamba takılabilecek bir yer görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

quote:

Evet HIGHLINE diye tabir ettigimiz aracta bir kusur buldum ve bunu sizinle paylasmak istiyorum cünkü gercekten burada 2-3 �ro Masraftan kacinilmis kücük bir detay. HIGHLINE Model´lerde Ön Ayakisiklandirma yapilmis evet cok güzel calisiyor cok memnunum ama bunu Arka Tarafi icin söyleyemiyecem cünkü arka Ayak Isiklandirmalarda tasaruf edilmis ve Lamba takilacak olan yer Bombos . Icimden "Yuh" cektim gercekten cünkü o Ampül 2-3 �ro bile etmiyor. Benim bildigim HIGHLINE dedinmi herseyi tam olmali yani arka ayak isiklandirmadan kacinmali cünkü HIGHLINE´i alan insan masraf´tan kacinmiyor saten. Bunu VW Servisine soracam hatta gerekirse baska bir HIGHLINE Modelinde bakacam onlarda´da durum aynisimi diye. VW`yi gercekten Ayipliyorum, arkada oturmasam bile yinede ön´de Ayak Isiklandirma var ama arkada sadece yerleri var masraftan kacinilmis . Bu eger baska HIGHLINE Model´lerinde mevcut ise o zaman bende Hakkimi arayip arka Ayak aydinlatmasini isteyecem.

Saygilar Yasin

Benim araçta da yok.Ben daha arka ayak ışıklandırması bulunan highline görmedim.Geçenlerde audi a4 e bindim onda vardı. Lambatakılacak yer bomboş demişsin.Acaba lambanın yeri var kendisimi yok? çünkü ben arka koltukların oralarda hiç lamba takılabilecek bir yer görmedim.

Abi lambaların yerleri hazır sadece kablo ve ampuller yok tam o hava kanalların olduğu yerde dikdörtgen şeklinde duruyor boş bir kutucuk var önü plastik bir kapak ile kapalı ben onlardan birini çıkarmıştım içinde ne var ne yok diye her şey yapmışlar sonradan takılıma hazır yani
  • Şimdi araca gidip baktım.Eğer 220 volt prizin altındaki dikdörtgen kapağı diyorsan bence orası değil.Bana da ön koltukların arka kısmının altında- metal koltuk iskeletinin üstünde lamba takılabilecek bir yer var gibi ama boş tabiki.Bilmem siz nedersiniz?
  • Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır birşey yazamadım VW ailesinden çıktığım için, bu aralar japoncu olduk:) Passat'ın kasa değişimi ne zamandı, yeni kasa Passat'lar Türkiye'ye ne zaman gelir bilginiz var mı?
  • quote:

Aleykümselam arkadaşım

RCD 510 ( 6,5'' dokunmatik ekran , 6 lı cd changer , sd kart girişi VAR / DVD okuma , video ,fotograf gösterme , Navigasyon YOK!)

illaki bixenon veya sunroof tan biri olcaksa bence bixenon..GErçekten aydınlatması çok farklı..Virajlara girdiğinizde dönüş hareketlerini izlemesi bile zevkli Sonradan yapılması zor , 4 tekerlege sensör yerleştirilmesi lazım..Ayrıca sonradan yapılmada far yıkama sisteminin olcagını sanmıyorum..Tamponun komple değişmesi, cam suyu haznesinin değişmesi lazım..Sunroof ta çok güzel ,aracı ferahlatan bir unsur ama gece sürüşünde bixenon un daha değerli oldugunu anlarsınız..Bu arada istanbul da yaşıyorsanız kesinlikle DSG derim...

ÜStelik comfortline + bixenon sipariş ederseniz highline larda bile olmayan ön sis leriniz de olacak ( DOGUŞ )

Aracı beyaz alıcam demişsiniz buyurun ozaman beyaz + bixenon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errddm -- 28 Mart 2010; 14:14:39 >
  • Merhaba Cem,

2010 Eylül'de yapılacak olan PARIS OTOMOBIL FUARI'nda B7 kasa "YENİ PASSAT" tanıtılacak. Büyük olasılıkla aks mesafesi 10 cm daha uzun bir araç haline getirilecek, ön parti VW'nin yeni "lateral" yüzünü (kurumsal kimliği - coprorate identity) yansıtacak. V6 motorlar olmayacak, 1.2 TSI 105 HP benzinli ve 1.6 TDI 140 HP dizel yeni motorlar arasında. Tabi ki 1.6 MPI 102 HP de olacak.

Fabrikanın yaz tatiline kadar B6 kasa PASSAT üretilecek. İşçiler Haziran'da tatile gittikten sonra Zwickau ve Emden fabrikalarındaki tüm üretim bantları B6'dan B7'ye geçiş için hazırlanacak. İlk deneme üretimleri, işçilerin alıştırılması, showroom'lar için test araçlarının üretiminden sonra tanıtınımın hemen ardından teslimatlar başlayacak.

İnşallah PASSAT onu bu hale getiren çizgilerden fazla uzaklaşıp "Bağalı Büyük Golf" olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drozia

quote:

Evet HIGHLINE diye tabir ettigimiz aracta bir kusur buldum ve bunu sizinle paylasmak istiyorum cünkü gercekten burada 2-3 �ro Masraftan kacinilmis kücük bir detay. HIGHLINE Model´lerde Ön Ayakisiklandirma yapilmis evet cok güzel calisiyor cok memnunum ama bunu Arka Tarafi icin söyleyemiyecem cünkü arka Ayak Isiklandirmalarda tasaruf edilmis ve Lamba takilacak olan yer Bombos . Icimden "Yuh" cektim gercekten cünkü o Ampül 2-3 �ro bile etmiyor. Benim bildigim HIGHLINE dedinmi herseyi tam olmali yani arka ayak isiklandirmadan kacinmali cünkü HIGHLINE´i alan insan masraf´tan kacinmiyor saten. Bunu VW Servisine soracam hatta gerekirse baska bir HIGHLINE Modelinde bakacam onlarda´da durum aynisimi diye. VW`yi gercekten Ayipliyorum, arkada oturmasam bile yinede ön´de Ayak Isiklandirma var ama arkada sadece yerleri var masraftan kacinilmis . Bu eger baska HIGHLINE Model´lerinde mevcut ise o zaman bende Hakkimi arayip arka Ayak aydinlatmasini isteyecem.

Saygilar Yasin

Yasin yine bombayı patlattın benim de çok sinir olduğum doğuşun veya vwnin nu ucuzcu politikasını yine kınıyorum..
    HAKLISIN NE VAR YANİ ONU KOYSAN ORAYA
    SKODA SUBERP ELEGANCEDE BİLE VAR PASSATIN HIGHLINE NINA DENK GELİYOR O MODELİ

Türkiyede Comfortline ile Highline arasındaki fiyat farkı tam 16.000 TL ARKADAŞLAR BU KADAR FİYAT FARKI VER VE YİNE DE AŞAĞIDA SAYACAĞIM ÖZELLİKLERİ ELDE ETME (bunlar exclusivede var)
    1-Arka yan hava yastıkları
    2-Ön koltuğa entegre elbise askılığı
    3-Isıtmalı arka koltuklar
    4-Bluetooth
    5-Ön sis farı
    Bunlar bile passatın en üst donanımında yokken hiçbir modeline koymadıkları 2-3 euroluk aydınlatmayı orada kar saymışlar ya da hiç önemsemedikleri bir konu arka aydınlatma....
    TEBRİKLER VW..

drozia,

ben Highline´i aldim icinde donanim vs. cok diye yani gönüllü olarak fazla Para vermeye karar vermisim. Simdi 2-3 €uro Para tasarruf etmenin bir alemi varmi ? Alirken arkada yok deselerde 10 €uro VW EMDEN´e para yatirarak taktirirdim. Aslinda bende yok diye biliyordum ama gecende aklima gelip baktigimda ve Koltugun altinda o bos yeri görünce "Yuh" dedim. Bir örnek daha verecem bu HIGHLINE´i almadin önce R-LINE Modelini istiyordum ama onuda vazgectim cünkü R-LINE Comfortline Donanimi üstünden gidiyormus o kadar Para verip R-LINE vereceyime 1.000 €uro daha verip HIGHLINE aldim ama HIGHLINE aliyorsak daha farkli olmasi lazim, arkada Ayak Alti Isiklandirma olmasi lazim, kapiyi acinca giris citalarinda Isiklandirmali Passat yazmasi lazim ama bunlar yok, unutulmamis satis Politikasi hemde VW´nin.

diskriminant,

Koltugun altinda yeri var, bende yeri var Havalandirma Kanalin oralara yakin, Siyah Demir Parcada dört köse bos bir yer var !! Sende´de yoksa yaziklar olsun VW´ye !! Adamlar ekstra oraya bosluk birakmis isteyen sonradan gelip kendi Servisinde 2-3 €uroluk seyi 100 €uro taktirsinlar diye

Mert abim,

bu Arkada Ayak isiklandirma sende varmi ?

Saygilar Yasin
  • 
Sayfa: önceki 913914915916917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.