Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (788. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.527.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 786787788789790
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaydin

quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Selamlar,

Bugün akşam eve dönerken ilginç birşey farkettim. Araç hareket ettiğinde sağ göstergenin alt tarafındaki km göstergelerinden genel km bir anda mph yazıyor ve aracın anlık miles per hour (saatteki mil hızı) u gösteriyor. Bu nasıl olmuş olabilir. Bunu ben yapmış olabilir miyim? Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Yeni MFA+ Göstergelerde bunu acip kapata biliyorsun . Ana Menüde MPH´yi kapat !!! Yeri bulamiyorsan sana bir Resim yollayayim nerede olduguna dair !

Saygilar Yasin

Eğer kolayındaysa çok memnun olurum. Yeni MFA+ derken benim araç 2009 model ve kırmızı MFA+ lı. Bunlarda da böyle miydi? Öyleyse neden daha önce olmadı da durup duruken oldu. Ya da ben biryerleri kurcalamışta olabilirim tabii.

allah allah 2009 Model´lerde yeni Gösterge yokmuydu ???? Kilometre Sayacini sifirlatma tusunu uzunca bas geri düzelecektir

quote:

quote:

quote:

Selamlar,

Bugün akşam eve dönerken ilginç birşey farkettim. Araç hareket ettiğinde sağ göstergenin alt tarafındaki km göstergelerinden genel km bir anda mph yazıyor ve aracın anlık miles per hour (saatteki mil hızı) u gösteriyor. Bu nasıl olmuş olabilir. Bunu ben yapmış olabilir miyim? Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Yeni MFA+ Göstergelerde bunu acip kapata biliyorsun . Ana Menüde MPH´yi kapat !!! Yeri bulamiyorsan sana bir Resim yollayayim nerede olduguna dair !

Saygilar Yasin

Eğer kolayındaysa çok memnun olurum. Yeni MFA+ derken benim araç 2009 model ve kırmızı MFA+ lı. Bunlarda da böyle miydi? Öyleyse neden daha önce olmadı da durup duruken oldu. Ya da ben biryerleri kurcalamışta olabilirim tabii.

allah allah 2009 Model´lerde yeni Gösterge yokmuydu ???? Kilometre Sayacini sifirlatma tusunu uzunca bas geri düzelecektir

denedim işe yaramıyor

denedim işe yaramıyor

olmasi lazim. Arabanin anahtarini tak, Motoru calistir ve yaklasik 5 saniye boyunca 0.0 dügmesine basik tut sonra MPH´dan KM´ye dönecektir, yada degisene kadar basik tut. Olmasi lazim dene !!! Serviste böyle yapiyor.

Saygilar

Artık yarın sabah deneyebilirim.

Teşkkürler Yasin,

Anladigim gibi Problem Kilometre sayacinda MPH gösteriyorsa 0.0 Sifirlama tusuna uzunca basarak geri dönmesi lazim, VW Servisleri bile böyle yapiyor. Yeni Beyaz Göstergelerde bunu MFA+ Menüden degistiriyoruz.

Saygilar Yasin

Teşkkürler Yasin,

2009 ilk çıkan araçları TR'ye eski gösterge olarak geldi

Yalçin Abim bunu MFA 'dan ayarlıyorsun bende resimleri vardı bakayım bulabilirsem yollarım

O ayar kısmının resimlerini çekmemişim çektim diye hatırlıyorum ancak Şunu bulabildim bunun bir altında (Language) bir ayar daha olucak oraya tıklayıp yakıt tipini ve Km mi MPH mı diye ayarlayabilirsin...Eğer yapamazsan yarın detaylı olarak resim çekerim

http://lh4.ggpht.com/_hetSAkNLC-I/SZ8yxApYQoI/AAAAAAAAAK8/m_hbETgVd8c/s640/DSC01068.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 5 Şubat 2010; 23:39:03 >
  • Dün Ender Elektronik'te Sedat Bey'le tanıştık. Passat'ını kisaca şöyle özetlemek lazım "güzelliği ve özelliği ayrıntılarda gizli". Ilk bakista goze carpanlar; krom kapli far ve yan ayna ayar dugmeleri, direksiyondaki krom parca, MFA uzerindeki orjinal passat yazisi ve en `ozel-guzeli` de siyah deri kapli koltuklari. Bence Sedat aracini da kendisi gibi highline yapmis...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 512M -- 6 Şubat 2010; 1:23:29 >
  • Arkadaşlar, yeni evimin orası Teksas gibi olmuş. Bu aşağıdaki olay bana 200 metre ileride meydana geldi, tabi ben polis ışıklarını gördüm ama pek anlam veremedim. Demek ki durum karışık ve karmaşıkmış... Bizim orada MOBESE kameraları da varmış, her gün kullandığım Alparslan Türkeş Bulvarında da.

quote:

Kırmızı ışıkta damat pususu

Salih ÜÇTEPE/DHA 6 Şubat 2010

Terk edilen damat, trafik ışıklarında duran kayınpederinin otomobilini kurşun yağmuruna tuttu. Araçtaki eş ile kayınpeder yaralandı. Kaçan damat polis ekiplerini görünce bir kurşun da kendi başına sıktı.

ADANA’da eşi Medeni Şahin’i (30) terk edip iki çocuğuyla babasının yanına yerleşen Ebru Şahin (23) bir dershanede çaycı olarak çalışmaya başladı. Şahin önceki akşam iş çıkışı babası astsubay emeklisi Muzaffer Güngör’ün (58) otomobiline bindi. Baba-kızın bulunduğu otomobil, saat 22.00 sıralarında Kurttepe Kavşağı’nda kırmızı ışıkta beklerken, eli tabancalı damat Medeni Şahin kurşun yağdırdı. Yaralanan baba-kız hastaneye kaldırıldı. Ebru Şahin’in durumunun ciddi olduğu belirtildi. Medeni Şahin yaya olarak kaçtı. MOBESE kamerası önünden eşkale uyan bir kişinin koşarak geçtiği bilgisini alan polis ekipleri Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde Şahin’i görerek “dur” ihtarında bulundu. Polisleri karşısında gören Medeni Şahin, tabancayı başına dayayıp tetiği çekti. Ağır yaralanan ve tedavi altına alınan Şahin’in durumu da ciddiyetini koruyor.

Hürriyet -
    www.hurriyet.com.tr
    Kırmızı ışıkta damat pususu
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/13705152.asp?gid=229

• 1.4 TSI Motoru 5 dakika ve 2 kilometrede ısıtmak için bence en iyi yol sistemi kapatıp motor ısındıktan sonra kaloriferi açmak. Resimleri kronolojik olarak ekliyorum. Aracı kalorifer/klima/havalandırma/ısıtma (HVAC) kapalı iken çalıştırdım ve gelişmeye göre de resimleri çektim. Çok daha çabuk ısındı ve de
    süper oldu. Sıcaklık ayarını HI'ye getirdikten sonra içerisi hemen ısındı ve buğu da yapmadı.

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

Orijinalden alıntı: Taner Göde

1.4 TSI Motoru 5 dakika ve 2 kilometrede ısıtmak için bence en iyi yol sistemi kapatıp motor ısındıktan sonra kaloriferi açmak. Resimleri kronolojik olarak ekliyorum. Aracı kalorifer/klima/havalandırma/ısıtma (HVAC) kapalı iken çalıştırdım ve gelişmeye göre de resimleri çektim. Çok daha çabuk ısındı ve de
    süper oldu. Sıcaklık ayarını HI'ye getirdikten sonra içerisi hemen ısındı ve buğu da yapmadı.

Taner abim,

gercekten süper bu bilgiler. Pazartesi günü mutlaka deneyecem, tabiki Dizel Motor´larda bu isinma süresi daha uzun olacak !!!

Saygilar Yasin

PASSAT'ın boyu söylemesi ayıptır (!) 5 METRE olunca otoparkta da sıkışmak gerekiyor.

Günaydın DERİN SİYAH DEEP BLACK PEARLESCENT VOLKSWAGEN PASSAT VARIANT 1.4 TSI
    122 HP 7-DSG COMFORTLINE 2009 MODEL
    . Artık ben de "KEŞKE" PASSAT VARIANT alsaydım
    fikrini sürekli daha fazla ifade etmeye başladım. Kısmet diyelim. Allah korusun, elimizdekinden
    olmayalım şimdi, bulgur, pirinç ve Dimyat hesabı.

, JİLET gibi JİLET (1992'de ilk defa bir otomobilimi para mukabilinde yıkadım, adam SİLAH gibi
    olsun mu abi dedi)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 6 Şubat 2010; 10:36:01 >

2008 Passat DSG 2.0 TDI Exclusive Buz mavi, siyah deri döşeme :)

Hayırlı, hayırlı, hayırlı ve uğurlu olsun 2.0 TDI 6-DSG Exclusive PASSAT'ın, hem de en sevdiğim renklerden BUZ MAVİSİ. Çok sevindim. Umarım herşey istediğin gibi çıkmış, PASSAT hayallerini süslediği hali ile karşında duruyordur. Mükemmel bir komninasyon: motor-vites kutusu-renk-donanım paketi tek kelime ile mükemmel! Allah güzel günlerde, güle güle kullanmayı nasip etsin. Aracın kilometresi ve güncel durumu hakkında bilgi verirsen çok iyi olur. Resimleri bekliyoruz forumda.

Taner Göde

quote:

Orijinalden alıntı: ErdincD

Aracımı aldık, artık bende PASSAT sahibiyim :) aracın resimlerini en kısa sürede ekleyeceğim.

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Yasin Bruder, karda ve kışta sen HANAU'da HANNELORE'ların arasında, biz ADANA'da ABUZER'lerin arasında...
    Selam ve sevgiler güneşli bir gökyüzünden gurbet Almanya'ya. İnşallah bu yıl da AYDIN'a gelir ve daha da
    uzun kalırsın sevgili kardeşim.

PASSAT'ın boyu söylemesi ayıptır (!) 5 METRE olunca otoparkta da sıkışmak gerekiyor.

Günaydın DERİN SİYAH DEEP BLACK PEARLESCENT VOLKSWAGEN PASSAT VARIANT 1.4 TSI
    122 HP 7-DSG COMFORTLINE 2009 MODEL
    . Artık ben de "KEŞKE" PASSAT VARIANT alsaydım
    fikrini sürekli daha fazla ifade etmeye başladım. Kısmet diyelim. Allah korusun, elimizdekinden
    olmayalım şimdi, bulgur, pirinç ve Dimyat hesabı.

Taner abim,

ben izindeyken AYDIN´a veya ALMANYA`ya yolun düserse yanima ugramayi sakin unutma, ugramadan gitmek yok ona göre . Seninle daha Variant Keyfi yapacaz, Variant ile tur yapacaz ve sana sürpriz olarak Direksyonun basina oturtup ParkAssist ile Park ettirecem, Direksyon kendi kendine kipir kipir dönerken inanmayacaksin bu kadar büyük bir araba nasil dar bir Park yerine giriyor diye . Sarisin Hannelore ler bile Sokakta yürürken Variant kendi kendine Park edince Arabaya merakli bir sekilde bakiyorlar nasil Park ediyor diye

Gümüs Gölge tertemiz ilk günkü Güzelliyi ile duruyor masallah, nazar degmesin .

Saygilar Yasin

Orijinalden alıntı: ErdincD

Aracımı aldık, artık bende PASSAT sahibiyim :) aracın resimlerini en kısa sürede ekleyeceğim.

,

hayırlı olsun Erdinc , fotoları bekliyoruz

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.