Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (645. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.524.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun erel maltepe showroom una gıttım, ve bu vw.tr dekı kendı passatını yarat bolumundekı olayı sordum..daha onceden verdıgım sipariş olan 1.4 tsi comfortline + bixenon far + rcd 510 radyo siparişinin mumkun olup olamıcagını sordum..ordakı gorevlının pek bi bilgisi yoktu ve distributör le gorusup bana haber vericek..

eger gercekten artık 1.4 motorlara istedigim opsiyonları yapamıcaksam standart comfortline alıcam..sormak ıstedıgım sey bixenon u sonradan burdakı servislerde takmak acaba mumkun mu? radyo-mp3 calar olarak forumda cok fazla Ender Elektronigin adını duyuyorum..Burda kı fıyatlar nasıl acaba herhangı bı bılgısı olan varmı? eger sonradan yaptırabılırsem butcem e gore Rns 510 da alabilirim..Rcd 510 ve Rns 510 unun tahmini fiyatı nedır acaba? ve orda montaj yapıldıgı takdırde bu garantı yı bozuyomu? birde standart comfortline farlara xenon kit taktıgım takdırde arac muayeneden gecerken bı sorun cıkarmı acaba? malum far yıkama olmayacak cunku?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errddm -- 29 Kasım 2009; 18:52:28 >
  • 1.4 'lerin sipariş ile gelip gelmediği ile ilgili bir bilgim yok ancak ;

Sonradan Bi-xenon taktırmanız çok zor servisler takmıyor zaten kendiniz yapmaya kalkasanız 3.000TL ye çıkarsınız en iyisi Comfortline alarak sonradan 6.000K xenon takmak Muayene ile ilgili bir sorun olmuyor Far yıkama olmadığı için Hafif Kusurlu geçiyor

Aracınız geldiği gibi RCD310 alıp sonradan RNS510 taktırmak daha mantıklı gibi Ender Elektornik Web sitesine de bakabilirsiniz RNS510 2.450 TL takıyor ve garanti ile ilgili bir sorun olmuyor RCD510 ile ilgili bir fikrim yok

www.enderelektronik.com.tr
    Ender Elektronik
    http://www.enderelektronik.com.tr/ender.html
    Online satış bölümünden fiyatlara bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

1.4 'lerin sipariş ile gelip gelmediği ile ilgili bir bilgim yok ancak ;

Sonradan Bi-xenon taktırmanız çok zor servisler takmıyor zaten kendiniz yapmaya kalkasanız 3.000TL ye çıkarsınız en iyisi Comfortline alarak sonradan 6.000K xenon takmak Muayene ile ilgili bir sorun olmuyor Far yıkama olmadığı için Hafif Kusurlu geçiyor

Aracınız geldiği gibi RCD310 alıp sonradan RNS510 taktırmak daha mantıklı gibi Ender Elektornik Web sitesine de bakabilirsiniz RNS510 2.450 TL takıyor ve garanti ile ilgili bir sorun olmuyor RCD510 ile ilgili bir fikrim yok

www.enderelektronik.com.tr
    Ender Elektronik
    http://www.enderelektronik.com.tr/ender.html
    Online satış bölümünden fiyatlara bakabilirsiniz

bilgilendirdigin için cok saol..peki bu bahsettıgın 6.000K xenon kit lerin fiyatı ne kadar acaba? serviste yapılıyomu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexX

bilgilendirdigin için cok saol..peki bu bahsettıgın 6.000K xenon kit lerin fiyatı ne kadar acaba? serviste yapılıyomu?

Servis takıyor aslında serviste taktırmak daha mantıklı bir sorun oldumu servis garanti veriyor diğer aksamlar için eskiden Silecek motorunu bozuyormuş ama yeni nesil xenonlar bozmadığını söyledi yine de bir sorun olursa servis hallederiz dedi VW Servisi 400TL 6.000K Xenon takıyor,Balıkesir VW 450 TL ye takıyor ama yaklaşık 400TL ye takıyorlar bir sorun oldu da mı servise gitmek daha mantıklı İsterseniz aracı alırken söyleyin araç ellerine ulaştığı zaman takarlar Xenonu ve aracı Xenonlu direk alırsınız
  • Sercan;
    Bir araba,fotoğrafta anca bu kadar iyi yansıtılabilir.
    Passatın tüm ağır ve zarif ruhunu bu fotoğrafta toplamışsın,bravo

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

Buysa profesyonel fotoğrafçının,belkide üzerinede saatlerce çalışarak yaptığı fotoğrqafı.
    Ben bunun üzerine bir iki photoshop hilesinden fazlasını göremiyorum örneğin..

Fotoğraf konusunda kendini geliştirirsen,en az araba temizlik ve bakımındaki kadar iyi olabilirsin
    Gümüş Şimşek/Gölge bunun için en iyi fırsat,değerlendir bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverDrıve -- 29 Kasım 2009; 20:01:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverDrıve

Mert hocam;
    Ne diyelim,daha siyah arabanın koltuklarına oturmaya kıyamazken bunlara oturursam ilk yolda kalpten giderim heralde
    Maşallahı var,hala sıfır gibi.Bu forumda aracına çok çok iyi bakan Taner Göde,Yasin,Sercan ve sen varsın bildiğim kadarıyla.Bende alırsam 5 oluyor
    Oğlum diretiyor,arabayı aldıüğıomız gün 300 lirayı gözden çıkar,çeyiz düzecem diyorBakalım,benden çok p ilgilenecek gibi.

Bu arada sıfır arab akokusunu özledim arkadaşlar,en son 5 yıl önce Vectramda vardı
    Bakalım Passatın sıfır kokusunu tatmak nasip olacakmı bana

Herkese iyi bayramlar...

OverDrive ustam,

o Sifir kokusu halen daha aracimda var, icime bol bol cekiyorum. Her araba binisimde derin bir nefes alip o Deri kokusunu icime aliyorum. Insallah 2010 Yilinda senin PASSAT´inida görecez . Hadi bakalim sira sende artik, yeter bu kadar beklediyin. Seni bir gün Izlanda Grisi Passat ile Fotograflarda görecez. Daha sonra eminim buraya bir sürü sorular yazip bizim basimizi agritacan bundan eminim. Ve birdahaki bulusmada insallah Izmir´e yakin, benim izin tatilimde olur (Meke ustam duy sesimi ) ve hepimiz söyle güzel güzel Passatlarimiz ile Fotograf cekiliriz.

Ilk önce Mert abimin arabasina binecem, o Acik Renk aracini Ayakkabilarim ile basicam , arkada LCD Televizyonu kurcalayacam, daha sonra Yener (sevensleepers) Schwarze Leopard ina binecem insallah. Tabi Sedatin yaptirdigi Kodlamalara bakacam (arka Farlar LED yapacaktin ne oldu ???), arslan13´ün Variant´i ile benim Varianti mutlaka ikiz Bebek olarak yan yana Resim cekecem sonra o Resimi büyük bir Poster yaptiracam . Daha sonra sizler bana dar bir Park yeri ayarlayin bende size Parklenkassistent "ParkAssist" i tanitayim, hatta siz binin taniyin (sizlerden sakinacak degilim), Premium Telefon Sistem nasil calisirmis göstereyim vs. vs.. . Taner abimi ve sizleri yakindan tanismak istiyorum, böyle Resimlerden bir sey ifade etmiyor. Insallah yakinda aranizda Toplantiya katilmak üzere.

Saygilar Yasin
  • Fotoğraf konusunda dediğin gibi kendime zaman ayırarak geliştirebilirim anca vakit çok sorun yaratıyor ancak uzun yola gittiğimizde veya arabaya bir uygulama yaptığımda çok uğraşıyorum makinam iyi olsa çok daha rahat ve güzel olucak çekim yaparken sıkıntı yaşıyorum

En çok sevdiğim bir resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 29 Kasım 2009; 20:20:17 >
  • @Yasin;

Bu sefer olacak kardeşim,Passatı alayım,ilk işim yanında fotoğraf çekip sizlerle paylaşmak olacak
    Sorularla bol bol başınızı ağrıtacam zaten,orası ayrı

@Sercan;

Verdiğin fotoğraflarda çok güzel gerçekten.
    Kendini biraz daha geliştirirsen,çok iyi işler çıkartabilirsin
  • quote:

@Yasin;

Bu sefer olacak kardeşim,Passatı alayım,ilk işim yanında fotoğraf çekip sizlerle paylaşmak olacak
    Sorularla bol bol başınızı ağrıtacam zaten,orası ayrı

Abi sen Passat al yeterki, basimizi ağrit sana herzaman Cevaplamaya haziriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemstyle

quote:

Tüm passat sevenlerin bayamını kutlarım :)

bizde 2 hafta evvel 2008 model 2.0 TDI 140 HP DSG COMFORTLINE Passat aldık.Şimdi janlarını değiştirmek istiyorum.Araç siyah renk, bu araca uygun jant seçenekleri sizce hangileridir? Ben aşağıdaki jantı beğendim modeli nedir acaba? Sizin hoşunuza giden jantları da paylaşırsanız çok sevinirim :)

quote:

Orijinalden alıntı: BARMEYT

.

Yokmu bana yardımcı olucak biri ?
  • quote:

quote:

quote:

bizde 2 hafta evvel 2008 model 2.0 TDI 140 HP DSG COMFORTLINE Passat aldık.Şimdi janlarını değiştirmek istiyorum.Araç siyah renk, bu araca uygun jant seçenekleri sizce hangileridir? Ben aşağıdaki jantı beğendim modeli nedir acaba? Sizin hoşunuza giden jantları da paylaşırsanız çok sevinirim :)

quote:

.

Hayırlı olsun aracınız.Bu resimdeki jantların comfortline jantından farkı yok gibi sadece siyahlıklar var :D.BBS'nin jantları passatlara çok yakışıyor.Bende jantları değiştireceğim ama arada başka uygulamalar var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

.

Zevkler ve Renkler tartisilmaz ama bende OZ veya BBS Jantlarina bir bak derim , birde alirsan 17" Jant al Passat icin cok güzel bir büyüklük .

2.0 TDI 140HP DSG Passat Aracin hayirli olsun bu arada, Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin
  • Teşekkürler herkeze..

Bu araca siyah renkte bir jant düşünüyorum ama nasıl olur sizce ?
  • --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikchi -- 17 Ağustos 2013; 11:46:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizikchi

Arkadaşlar Teker basınç sistemi nasıl çalışıyor?vitesin yanındaki tuştan kontrol ediliyor galiba ama daha hiç basmadım o tuşa?Bilen birisi biraz açıkayabilir mi?

teşekkürler

Fizikchi,

sende sag üstekki Dügmenin aynisi varsa o zaman sendede Teker Havabasinc kontrolü var demektir (dikkat 2 degisik sistem var, öbür Sistemde tus degisik oluyor ).

Eger bu sistem varsa arac hareket halinde o dügmeye basik tutacan "bing" diye ses gelene kadar. Basik tuttugun an Göstergede sari Lamba yaniyor ve o "bing" sesinden sonra o sari Lamba sönmez ise herhangi bir Tekerin Hava basinci eksik demektir (Volkswagen Kitabinda´da anlattigim sekilde yaziyor). Bu Sistem Tekerin havasini ABS Kontrolünitesi sayesinde hesaplaya biliyor, oda sanirim Teker havasi azaldimi tekerin dönüsü vs... degistiyi icin ABS Sistemi hesaplayip hata varsa Göstergede Sari isik ile uyariyor . Calisimi biraz karisik ama kullanimi cok kolay.

Insallah Yardimci olabilmisimdir.

Saygilar Yasin
  • Arkadaşlar, hepinizin Kurban Bayramını tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

quote:

Orijinalden alıntı: mertbasaran

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertbasaran

quote:

Mert hocam;
    Ne?Passatın değişim zamanımı
    Satılacak yer vs belli değilse ben araba felan almıyorum,30 Kasıma kadar yolu var
    Senin aracının direksiyonuna,sahibi oalrak oturmak akdar zevk duymam hiçbirşeye heralde

Eğer kısmet olursa Passat'ı eşime almak istiyorum. Şu anki arabası oldukça eskidi.
    Ayrıca bu arabayı çok seviyorum ailemizden çıksın istemiyorum, yoksa foruma hangi yüzle girerim

Daha 1 sene zaman var. Bu süre zarfında yeni Passat çıkarsa, şimdiki kasa kadar güzel olursa belki yeniden Passat alırız.
    Kısmet , o günler hayırlısı ile bir gelsin bakalım.

Zaten benimki işin şakası hocam
    Kimse öyle bir arabanın elinden çıkmasını istemez heralde.

Zaten ben onun bej koltuklarına,beyaz halılarına asla oturamam
    Paspal adamım ben,ayda bir Ziebart yolu gözükür,geri veririm

Neyse hocam,hayırlısı neyse o olsun

Dün güneşli havadan istivade,
    O bej koltukları daha bej , beyaz halıları ise daha beyaz yaptım Overdrive.

Mert hocam senin iç döşeme ile benimki aynı.Aracı aldım alalı daha koltukları temizleme imkanı olmadı.Çünkü deri kontukları ne ile temizleyeceğim bilmiyorum.Ozelliklede koltukların orta kısımları!!!Ayrıca sofor koltugunda hafiften deformasyon basladı.Ozellikle koltugun orta kısımlarında çok kullanılmış kazaklar gibi yünlenme başladı.
    sizde durum nasıldır?

Sevgili Diskriminant

Bu renk döşemeler fazla yok Türkiye'de . Birkaç kez gördüm fakat bazılarında yerler siyah halı kaplıydı.
    Senin ki nasıl ? Resimlerini çekip bizimle paylaşırsan seviniriz.

Koltuk bakımına gelince her 3 ayda bir deri temizleme sütleri ile deri bakımı yaparım. Süet gibi olan kısımı ise sadece nemli bez ile silerim.
    2 senedir sürücü koltuğu dahil hiçbir koltukta deformansyon olmadı. Koltuklardan çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbasaran -- 29 Kasım 2009; 23:49:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Mert abim farlar mükemmel aydınlatıyor gerçekten gündüz gibi yapmış far gücü mükemmelFazla mavi gibi geldi acaba resimde mi böyle çıktı yoksa normal de de bu kadar mavi mi yollarda gördüklerim bu kadar mavi olmuyordu ama fotoğraf çekince de çok farklı olabiliyor mesela ben bizim farları bi sarı çekemedim hep bembeyaz çekiyor

VW Uzay Oto da HID Xenon kit takıyor aydınlatma çok güzel gerçekten 6.000K bembeyaz aydınlatmış Dikkatinizi çektiyse dediğim sağ taraf daha kalkık burda belli oluyor sepet aydınlanmış ve sol taraf daha aşağıda gibi işte o sağ taraf yollardaki levhaları aydınlatsın diye kalkık yapılmış yolda dikkatimi çekiyor levhalar ışıl ışıl

Passatta far yüksekliğini "0" alınca çok yüksek gibi oluyor o yüzden bizimki de 1.5(1 ve 2 arası) konumunda ve yeterli oluyor

Sercan'cım

Istanbul'a döndünse "hoşgeldin" döneceksende sağ sağlim gel inşallah.
    Gerçekten farlar etrafı gündüz gibi yapıyor. Belki çekimden olduğundan daha mavi çıkmıştır.
    Gerçi diğer arabalar göre daha mavi bir ışığı var.
  • quote:

Mert hocam;
    Ne diyelim,daha siyah arabanın koltuklarına oturmaya kıyamazken bunlara oturursam ilk yolda kalpten giderim heralde
    Maşallahı var,hala sıfır gibi.Bu forumda aracına çok çok iyi bakan Taner Göde,Yasin,Sercan ve sen varsın bildiğim kadarıyla.Bende alırsam 5 oluyor
    Oğlum diretiyor,arabayı aldıüğıomız gün 300 lirayı gözden çıkar,çeyiz düzecem diyorBakalım,benden çok p ilgilenecek gibi.

Bu arada sıfır arab akokusunu özledim arkadaşlar,en son 5 yıl önce Vectramda vardı
    Bakalım Passatın sıfır kokusunu tatmak nasip olacakmı bana

Herkese iyi bayramlar...

Oğlun kesinlikle haklı. Ben her seferinde arabayı aldığım hafta daha hiç yıkanmadan Ziebart'a yollarım. Boya ve döşeme koruma, cam filmi , yağmur itici yaptırırım ve her sene düzenli Ziebart bakımına yollarım.
    İnan boya daima ilk günkü parlaklığında olur. Döşemeler ise aynen resimde gördüğün gibi kalır.

Arka koltuklar biri 10 diğeri 5 yaşında 2 çocuk taşıyor. Gerisini sen düşün artık.
    En kısa zamanda mis gibi sıfır kokan pırıl pırıl bir Passat'a sahip olmanı dilerim

Saygılar,
    Mert
  • quote:

quote:

quote:

quote:

.

Yanılmıyorsam aşağıdaki Jantın adı Samarkand'dı
    Bir zamanlar çok aramıştım.

Şimdi bulabilirmisin bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertbasaran -- 30 Kasım 2009; 0:09:34 >
  • 
Sayfa: önceki 643644645646647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.