Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (544. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.525.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkwell.com

hidden menü olayını metine sorarım.bende telefon yok gerek yok çünkü.

bu resimdekiler yeni bir yazılımdır sanırım dimi.metin bulabilir belki yeni bir firmware.sorarız onuda.
    quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

Sedat,

Ender Elektronik´te su RNS510´un HIDDEN MENÜ´sünü actirabilme imkani varmi ??? Ayrica birde RNS510´da bu yeni Özellikleri yapmak icin RNS510 tekrar kodlanacak ve orada Sesli Sistem Kullanilacak diye Kodlanmasi lazim . Su an bilmiyorum ama 2010 Model Tiguan´larda PFSE Microfonu oluyormus RNS510´u kumande ediyor ama 2010 Model Passat´larda daha belli degil. Bu olay olmazsa olmazlardan oldu, gercekten PFSE Sesli bir sekilde Standard olarak kumande edebiliyorum ama Navigasyon veya Radyo Frekans deyistirmek vs... olmuyor 2. Microfon yada Kablolari oynamak lazim *scheiße*

Sedat sende FSE yani herhangi bir Telefon sistemi varmi ????

Saygilar

evet sedat, bu tür sey yeni Yazilim ile oluyor version 2660. Aslinda Takvimhaftasi 45 icin düsünülmüs ama artik heryerde var. Link istiyorsan verebilirim Download yapmak icin . Ayrica Navigationu ses sistemi ile yönetmek icin yeni 2. Mikrofon cekecen yada mevcut olan Mikrofonun kablosunu PIN lerini degistirecekmisiz bunun icinde sag ön koltugun altina Kablo cekilecekmis . Neyse 2010 Model´lerde insallah degismistir Mikrofon sistemi yirtariz.

Saygilar
  • fizikchi arkadasim, gecmis olsun. Yeni araba yikatma konusunda, yikayacan ama sadece sirf su ile. Ayrica kus pisliyine dikkat edelim, kus pisliyi oldumu hemen yikayalim.

Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevensleepers1907

Ya Taner Hocam nedir bu Passatlarımızın kedi, köpek ve vesair mahlukattan çektikleri .. Benim Leopar kapalı garajda olmasına rağmen geçen gün dışarı çıkınca bir de ne göreyim Leoparın ön kaputunda kedi pati izleri..Utanmaz bide sanki gökden zembille inip kalkmış gibi kaputun orta yerinde dolaşıp yatmış. Sonra da ne olduysa yine geldiği zembille uçup gitmiş gibi... Kaputun kenarlarında hiç ayak izi yoktu.. Herhalde Leoparımın yamyamlık yapıp kediyi yiyesi tuttu.. Neyse temziledim kaputu çizik falan oluşmamış. Tırnak bakımına özen gösteren bi,r kediydi herhalde

Yener ustam,

Türkiye´de Sehir icinde oturdugum icin sanirim fazla Kedi yok ortalikta, onun icin Türkiye de Kedi konusunda kafam rahat. Bu arada senin Leopard bir kükreseydi vallahi bir daha üstüne cikmayi birak yanindan gecmeyi tirsardi Kedi .

Saygilar
  • Selamlar tüm passat severler herkes iyidir umarım...
    Bu arada artık resman üye sayılmak isterim ve ekleyebilirsem gümüş okun resimlerini koyucam
    2006 passat 2.0 TDI 6 DSG
  • quote:

Orijinalden alıntı: driftci67

Hadi bakayım beyler yasin abimizin koyduğu resime göre yeni kasa passat belli yorumları yazın çok merak ediorum.

vallahi cok degisik olmus, önü ayni Golf 6´yi andiriyor. Ön görüntü berbat, resmen Plastik oldugu belli oluyor. 3C Kasalar daki Krom parcalar arabaya baska bir renk katiyordu. Neyse Renkler ve zevkler tartisilmazmis.

Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: booraaa

Selamlar tüm passat severler herkes iyidir umarım...
    Bu arada artık resman üye sayılmak isterim ve ekleyebilirsem gümüş okun resimlerini koyucam

Boraaaa arkadasim, aramiza hosgeldin. 2006 Model Passat 2.0 TDI 6 Vites DSG aracin hayirli olsun. Bu arada 140HP mi yoksa 170HP mi ???

Saygilar Yasin
  • Bu aralar nerdeyse 1 aydır araç deposunda OPET den alınan Euro dizel var ve gerçekten BP arasında fark var motor çekiçi güç konusunda bir fark görünmesede KM bakımından gerçekten fark var Şehir içi 7.8 L yakıt tüketimi ve 815 km gittikten sonra benzini aldık ibrede ise 1 çizgi kalmıştı.65 LT dizel aldı.Ya Araç fazla gitmeye başladı yada istasyon değişikliğinden dolayı çünkü BP de daha az yakıt tüketimi ile 750 - 780 KM de istasyona giderdik ve yine ibre de 1 çizgi kalırdı.

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn09

Bu aralar nerdeyse 1 aydır araç deposunda OPET den alınan Euro dizel var ve gerçekten BP arasında fark var motor çekiçi güç konusunda bir fark görünmesede KM bakımından gerçekten fark var Şehir içi 7.8 L yakıt tüketimi ve 815 km gittikten sonra benzini aldık ibrede ise 1 çizgi kalmıştı.65 LT dizel aldı.Ya Araç fazla gitmeye başladı yada istasyon değişikliğinden dolayı çünkü BP de daha az yakıt tüketimi ile 750 - 780 KM de istasyona giderdik ve yine ibre de 1 çizgi kalırdı.

Sercan, benim ibre 1/4´e yakin ve dikkat ediyorum o Yakit bana 8 Gün daha yetmesi lazim, yeni araci Bos verecekler bende onlara eskiyi bos verecem. Gerekirse 10 €uroluk Mazot takviye edecem ama Kirmizida vermek istiyorum arabayi. Gerektiyi gibi ugrasiyorumda. 07.08.2009 Tarihinde Passat Sportline aracimi geri veriyorum. Ayrica yakit pahali 1,139 €uro Litresi.

Saygilar Yasin
  • quote:

Selamlar tüm passat severler herkes iyidir umarım...

boraa aramıza hoşgeldin

2006 VW Passat 2.0 TDI 140HP 6-DSG Gümüş Okun hayırlı uğurlu olsun umarım uzun yıllar boyu sorunsuz bir şekilde binersin...

Resimleri bekliyoruz
  • evet, bugün Passat Variant im dünyanin zor gerceyi ile yasiyor. Halen Üretimde ve Montaj islemleri var. Kalbi takilacak ki coktan takilmistir. Simdi Kablo vs.. yerlestiriyorlardir, Kokpiti takiyorlardir tam anlamiyla, Passatimin isi cok zor, Allah yeni Dogan (Üretilen) Passatlarin Yar ve Yardimcisi olsun. Gercekten sanki Dogum yaptim Bebegimi kucagima almadan Ameliyat´a girmis gibi hissediyorum kendimi. Neyse Bugün 08.09.09´a izin kagidimi aldim ve Allahtan arabasiz kalmiyorum. Pazartesi Passat Limousini verecem, Sali günüde Sabahtan Wolfsburg´a gidecem, ilk Üretim yerini görecem daha sonra Autostadti gezdirecekler anlatacaklar daha sonra en büyük an Passat Variant karsimda duracak.

Su anki Izlandalinin durumu, dün bu islemi görmüstür diye tahmin ediyorum, daha bu araca Monte edilecek

Düsündüm tasindim Kokpit´i Bayan eli deysin derim ben, sevgi ve saygi ve güzel elleriyle böyle Monte etsin Kokpitimi

Bu adam ne yapiyor bilmiyorum ama elindeki Makkap ise ve o Makkap Izlandalim bittikten sonra benim araca degdirirse iste o an acayip ucmaya calisirim . 42.000 €uro´luk arabaya Makkap deydirtmem o kadar

Neyse Üretim daha dogrusu Passat ile benim Kabus günlerim, Passat Check yani Kontrol´lerden gectikten sonra bir "OH" cekecez , ki oda Sali Günü oluyor

Saygilar Yasin
  • onu yazmayı unutmuşum pardon 140 şimdilik:))
    ama DSG olduğundan ABT konusunda kararsızım bi sürü söylenti var
  • srcn ve yasin bey ii dilekler için teşekkürler sizlerden çok sey öğrendim ve çok memnunum aracımdan çok sükür zaten kararımı vermiştim 2 aydır arıyordum
    bi ara E200 komp avangard lara takmıştım kafayı ama hem yaşımın arabası değilmiş hemde 320 NM gerçekten bi harikaymış

izlenimler 3:
    işim gereği her haftasonu zonguldaktan sakaryaya ordan tekrar zonguldağa gidiyorum
    geçen zong dönüşümde ereğli zonguldak arasındaki dağlık yolun tırmanışında(bilen bilir çok diktir)
    bir 5 kasa BMW ile karşılaştım ve gerçekten 2.0 TDI 140 için bi kez daha şükrettim Allaha aslında yarışmıyodum biraz gaza dokundum..ve araba küçüldü..
    hee bu arada arabama araba küçültücüsü lakabını uygun gördüm

Allaha çok şükür bana bunu nasip etti...
    bu arada bi siyah pasatın başına gelenleri üzülerek okudum az önce ve gri için bikez daha şükrettim çok geçmiş olsun arkadaşımızada...
  • quote:

srcn ve yasin bey ii dilekler için teşekkürler sizlerden çok sey öğrendim ve çok memnunum aracımdan çok sükür zaten kararımı vermiştim 2 aydır arıyordum
    bi ara E200 komp avangard lara takmıştım kafayı ama hem yaşımın arabası değilmiş hemde 320 NM gerçekten bi harikaymış

izlenimler 3:
    işim gereği her haftasonu zonguldaktan sakaryaya ordan tekrar zonguldağa gidiyorum
    geçen zong dönüşümde ereğli zonguldak arasındaki dağlık yolun tırmanışında(bilen bilir çok diktir)
    bir 5 kasa BMW ile karşılaştım ve gerçekten 2.0 TDI 140 için bi kez daha şükrettim Allaha aslında yarışmıyodum biraz gaza dokundum..ve araba küçüldü..
    hee bu arada arabama araba küçültücüsü lakabını uygun gördüm

Allaha çok şükür bana bunu nasip etti...
    bu arada bi siyah pasatın başına gelenleri üzülerek okudum az önce ve gri için bikez daha şükrettim çok geçmiş olsun arkadaşımızada...

boraaa,

2.0 TDI 140HP 6 Vites DSG harika bir Oyuncak, ama bugün bir Kaza Videosu gördükten sonra artik 1 defa daha düsünücem Gaza basmayi. Passat Harika birsey , birazdan Frankfurt Havalimanina gidecem Ablam, Eniste ve Yegen geliyor Antalya´dan onlari alacagim. Gece Bi-Xenon farlar ve Otoban CC Acik, Klima acik ve ayaklarimi uzaltip 140km/h ile sabit Orta seritten ilerleyecem ..... Kendi Mercedesleri ile gel al dediler ama malesef Mercedes´e alisamadim Sol tarafta Sinyal vereceyime Silgec koluna dokunuyorum hep, birde ayak alismadigi icin Sol ayak ile frene dokunuyorum Sanziman dagilacakmis gibi oluyor. En iyisi son defa Passat im ile Frankfurt Havalimani Yolu yapacam.

Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 28 Ağustos 2009; 21:26:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

Sercan, benim ibre 1/4´e yakin ve dikkat ediyorum o Yakit bana 8 Gün daha yetmesi lazim, yeni araci Bos verecekler bende onlara eskiyi bos verecem. Gerekirse 10 €uroluk Mazot takviye edecem ama Kirmizida vermek istiyorum arabayi. Gerektiyi gibi ugrasiyorumda. 07.08.2009 Tarihinde Passat Sportline aracimi geri veriyorum. Ayrica yakit pahali 1,139 €uro Litresi.

Saygilar Yasin

Yasin güzel fikir onlar bize boş veriyorlar bizde onlara boş verelim.

Biz eski avensiste full benzin ve içinde bir sürü kaset ile vermiştik en az 150 tane kasetimiz gitti yılların kaseti vardı eski müzikler Sezen aksu vs...Şimdi arıyorum internnette bulamıyorum çok güzel müzikler vardı.Aracı alan yaşadı bizde tekrardan gidip kasetleri almayı unuttuk Passat ı alınca kaset filan hiç aklımıza gelmedi ancak 2-3 ay sonra farkettik

2.69TL den aldık bugün 65 L 175 TL verdik...183 TL doldurduğumuzu hatırlıyorum ben
  • Arkadaşlar yarın CC Direksiyonlu Passatları incelemek için Vw e gidiyorum
    Varmı incelememi istediği bir yer olan?
  • Yasinnn

ben bu yeni firmware i indirdim.ama cdye yazma konusunda zorlanıyorum.forumlarda 2veya 4x hızında yazın diyor.imgburn kullanın diyor.yaptım ama yazmadı.Hata verdi.şimdi tekrar denicem.bide bişey daha var. CD yazdı diyelim bu cd yi takınca otomatik update edecekmi?

nasıl yapacakmışım bi araştırda bana yazıver sana zahmet rica ederim.

Sedat
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverDrıve

Arkadaşlar yarın CC Direksiyonlu Passatları incelemek için Vw e gidiyorum
    Varmı incelememi istediği bir yer olan?

Bir kaç parçanın fiyatını sorabilirseniz sevinirim.Özellike arka cam perdesi için ne yorum yapacaklar yok olmuyor filan diyince parça numarasını Almanya dan aldım türkiye de takılması gerektiğini söylerseniz o zaman ki yorumları ne olacak acaba birde yan cam perdelerini sorarsanız o listede ekli değil

Teşekkürler

Yan Cam perdeleri :

EDIT:Siz yedek parça bölümüne gidince bu listeyi ellerine verin o sırada araçları inceleyebilirsiniz biz genelde öyle yapıyoruz balıkesirde ben fiyat almıştım bakalım üzerinden 1 ay geçti ve fiyatlar ne oldu acaba
  • Az kaldı Yasin dayan valla bizde senin kadar heyecanlıyız Passat Varint'ı görmeye
  • 2003 model passat 1.8t highline almayı düşünüyorum, ancak standart donanımları ile ilgili bilgi bulamadım hiç bir yerde, bu konuda yardımcı olabilecek var mı?
  • arkadaşlar bir iş için şehir dışında olduğum için araçla pek ilgilenemedim.(Arabaya doyamadan ayrıldık arabadan )
    Yeğenim Aracı aldığımız yerde söz verilen iç dış temizliği yaptırtmış.
    Fakat dış temizlikden pek memnun kalmamış.Zieberta göndereceklerdi göndermemişler. Her ne ise.
    Asıl problemim arabanın etrafında ki krom çıtaların zaman içerisinde matlaşmış üzerinde sabundan olduğu söylenen lekeler mevcut.
    Aranızda daha önce bu çıtaları parlatmak için bildiği kullandığı tavsiye edecek bir ürün varsa memnun olurum.
    Kayseriden sevgilerle.
  • 
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.