Bu öğlen benim canavarın midesini doyurdum. Yaklaşık 60 lt. aldı. Yani ~200 TL ile 850 km yol yapmışım. Bunun 500 km. si uzun yol, kalanı harbi şehir içi. Bu kütledeki bir araç için hiç fena sayılmaz sanırım.
D segmenti bir araç için iyi bence..
Sonuçta bu arabanın 1.5 ton civarı ağırlık olduğunu ve 1.4 litre motora sahip olduğunu düşünürsek , yaktığı miktar fazla değil.
Hepinizi tebrik ediyorum çok faydalı ve sıcak bir tartışma ve paylaşma ortamı oluşmuş burada. beni de üye olarak eklerseniz sevinirim
2007 Passat 2.0 TDİ Comfortline Fırtına Grisi.
Bu arada ziebartta en açık renk cam filmi yaptırmayı düşünüyorum, 5 aylık bir kızım var malum güneşten etkilenmesin diye. Kullanan arkadaşlar faydalı oluyormu yazabilirlerse sevinirim. Hepinize iyi günler dilerim.
meke bey biliyorsunuz Subarumuzu sattık 3 haftadır da araç arıyoruz. Görüyorum ki üye sayısı gittikce artıyor. Eğer mümkün ise 161 nolu üye numarasını kendime rezerve ettirmek istiyorum eğer o kadar süre içerisinde araç sayısı 161 i geçer veya 161 e ulaşmamış olsa bile 161 noyu alabilme imkanım varmıdır. 61. numarada olabilir aslında ama ilgili üyeyi bulup passatını satması konusunda baskı yapmam lazım
3 yaşında bir oğlum var tatilde şuan da. Herkese Paşşat alıcaz diyip duruyor muş. Telefonla konuşmak için ahizeye gelmiyor annesi baban arabayı bulmuş diyerekten kandırıp telefona getirdi zorla. Bana sorduğu ilk ve tek soru "Arabayı buldun mu?" oldu Bulamadığım dediğim an telefonnu annesine verip bulamamış deyip gitti. Şok oldum Çocuk gelmeden bulmazsam babalık karizmamız yerlere sürünecek
meke hocam hadi yaklaşıyoruz 2 kişi kaldı
Para kalsa hatrın için alırdım bir tane daha
Merhabalar,
Kulübü yeni gördüm o yüzden biraz geç de olsa eklerseniz sevinirim.Araç 2003 Passat 1.6 Trendline Brc Lpgli :)
TEM 3 Şerit Dümdüz 150'den 170'e çıkıyorum Turbo biraz homurdanıyor, naz yapıyor Enjektörler tüm dişlerini gösteren atlar gibi Sırıtıyor Passat artan hızın hava direncini aşmak için Öne doğru biraz daha yatıyor, 155, 160, 170 Gösterge panelinde tüm uyarılar kapalı Titreyen tek şey adrenalin nedeni ile sağ ayağımın Serçe parmağı...
meke hocam listeye eklediğiniz için sağolun.Arabanın rengini söylemeyi unuttum.Açıkçası arabanın renginin ismini de bilmiyorum.
Siyaha çalan çok koyu bir gri.Anladınız sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
TEM 3 Şerit Dümdüz 150'den 170'e çıkıyorum Turbo biraz homurdanıyor, naz yapıyor Enjektörler tüm dişlerini gösteren atlar gibi Sırıtıyor Passat artan hızın hava direncini aşmak için Öne doğru biraz daha yatıyor, 155, 160, 170 Gösterge panelinde tüm uyarılar kapalı Titreyen tek şey adrenalin nedeni ile sağ ayağımın Serçe parmağı...
aha adam şiire başladı.
Şiişt Taner kendine gel
149.cu üyemiz
Mahmut Koza 2003 Model Passat 1.6 102 BG Trendline
Aramıza hoşgeldin.
150.ci üyeye 135.ci üyenin hediyesinden vereceğiz, bakalım bu şanslı üye kim olacak
quote:
Orijinalden alıntı: meke
quote:
aha adam şiire başladı.
Şiişt Taner kendine gel
Taner abiyi kaybediyoruz malesef..Çok iyi bir Passatçıydı halbuki..
Nasıl bilirdiniz ey cemeat..
taner bey, tek kelimeyle harikasın... senin gibi bir arkadaşa sahip olduğumuz için ne mutlu bize.....
quote:
Taner bey Passat almakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım sayenizde
Arkadaşlar araba az önce kontrolden çıktı.
sağ arka tekerleğe küçük bir çivi saplanmış.Penseyle çekip çıkardılar.Onu nasıl gördüler check-up da anlamadım vallahi
Bir de arka salıncakları isterseniz değiştirin , ama değiştirmeseniz de olur dediler.Sizce ne yapsam ?
Değerli dostlarım,
Dün akşam saat 24:00'te Adana'ya vardım, sabah 07:30'da işbaşı, tüm gün acaip bir yoğunluk vardı (çok şükür), bu akşam dayımın kızının düğünü var, aniden çıktı, ona katılacağız, yarın sabah Valilikte bir nikah daha var (kadın Türk-erkek Amerikan), haftasonuna kadar da işleri bitirip 31 Temmuz akşam Adana-Konya-Akseki-Manavgat'tan Club Aldiana'ya ulaşıp hakettiğimi düşündüğüm 1 haftalık tatilimi eda edeceğim... Yolda bir sürü resim çektim, buraya koyabileceğim kalitede olanlara daha bakamadım bile.
Ayrıca akşamları artık internete girmek (şimdilik) yok... Sormayın sebebini (yaktın beni Müjgan...). En kısa zamanda daha fazla burada olmaya çalışacağım. Hepinizi çok seviyorum.
Ancak şu da var. Bu otomobiller hakikaten Almanya'nın kaymak gibi asfalt otobanlarına yapılmış. 4800 devirde, 180 km/h'da bir otomobil maşallah bu kadar mı kusursuz gider...
Yağ, yağ. Hatta KUYRUK YAĞI!
Selam ve sevgiler,
Taner Göde
THE FIRST 10.000 KM
meke hocam lütfen beni de ekliyin 149 olsun passat 1.4 tsi comfortline demir grisi
pardon kaçırmışım 150 ben oluyorum heralde:))))
Evet sen oluyorsun. Bak kısmet bu gün imiş
Öncelikle seni kutluyoruz, 150.ci üyemiz sensin.
zombilirkişi 2009 Model Passat 1.4 TSI 122 BG Comfortline Demir Grisi
Aramıza hoşgeldin
Bu da Passat aldığın için seni destekleyen taraftarlar
quote:
Orijinalden alıntı: meke
Bu da Passat aldığın için seni destekleyen taraftarlar
/>
Yanlız bunları buluşmaya falan çağırmayalım, adamın beynini ütüler bunlar