Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (487. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.522.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yaklaşık bir hafta süren geziden döndüm. Bu arada forumdan uzak kaldım. maşallah forum sayfaları peşpeşe ekleniyor. tek tek bütün sayfaları okudum. yeni araçlarına kavuşup aramıza katılan passatçılara hoşgeldiniz diyorum ayrıca araçlarının hayırlı olmasını kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum. Arkadaşlar BLACK PEARL ile 6 şehirden olşan gezi de bana hiç bir sorun çıkarmadı. Yollarda su gibi aktı gitti maşallah.Konya-Afyon yolunda 1.8 Benzinli Vectra ile kapıştım. Düz yolda kafa burun gitti. Rampa da benden iki sefer şamar yedi.DSG yi S konumuna aldım. Pişman ettim vectra yı benimle yarıştığına. Otoyollarda 210 km hızı gördüm. Otoyolda 180 ile giderken yanımdan geçen bir mercedes E 270 in FIŞŞŞ sesini duydum.Gözden kayboldu hemen. BLACK PEARL ün performansı maşallah iyi idi. Dr Skull aracınızın cam filmi hayırlı olsun. Arkadaşlar ben de Ankara Ziebart ta boya koruma cam filmi ve motor kaputu koruma yaptırmayı düşünüyorum. Araç DERİN SİYAH olduğu için kaç numara cam filmi ni önerirsiniz? motor kaputu filmini kaç cm çektirmemi önerirsiniz.bir haftalık süre zarında 3000 km yol yaptı BLACK PEARL ve şehir içi şehir dışı yüksek hız normal hız klima açık kapalı anlayacağınız yolun ve havanın durumuna göre karışık 660 TL lık benzin harcadı.Ama arçta üç kişi vardı ve bagaj el girmeyecek şekilde doluydu.Yolculuğun ilk 300 km sinde Cruise Control ile 100 km sabit hızla devam ettim ve 19.5 lt benzin harcadı. Saygılar.......
  • Teşekkür ederim Mert :)
    Bunların çoğu senin yol göstericiliğin sayesinde oldu ve öyle de devam edecek sanırım. Passat modifikasyonları sayfan hala top favorite benim için

Bu arada bu benim 100'üncü mesajımmış hala sizin yanınızda ne kadar toy olduğumun bir göstergesi sanırım.
    Umarım 1000 ve 10000'inci mesajımda da burada sizlerle olurum.BUradaki dostluk ortamı gerçekten benim için çok önemli !
  • quote:

Orjinalden alıntı: fizikchi

Arkadaşlar passat trendline 1.6 102 hp de uzaktan anahtarla klima calıstırma war mı?
    Yani ewden acsak biz yanına gelinceye kadar sogutsa

Eskiden Solar Sunroof vardı hala var mı bilmiyorum. Araba çalışmadan klima'yı çalıştırıyor o sistem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

Arkadaşlar Allah izin verirse yarın siyah Trendline 1.4 dsg abt aksesuarlı aracımı teslim alıyorum. Doğuşta 320 liraya arka park sensörü taktırdım. Ancak comfortline lardaki ekrandaki park grafiği olayı olmuyormuş. Çok denemişler ancak malesef bugüne kadar hiçbir araçta o görüntüyü alamamışlar. Bende neyse artık dedim. Llumar marka güvenlik filmi için 350 liraya anlaştım ankarada biryerle. Güvenlik filmi sadece ön camlara uygulanıyormuş. Bombeli ön ve arka cama yapılmıyormuş dendi bana. Güvenlik filmi olmayan standart lumar ise 5 cam için 275 lira fiyat aldım. Bunun yanı sıra en çok istediğim, rcd 510. Burda istanbulda bir elektronik firmasının uygun fiyata sattığını gördüm(hoş herkes rns 510 dan bahsetmiş) ben rcd510 un yeterli olduğunu düşündüm, aralarındaki farklarında harddisk ve navigasyondan ibaret olduğunu biliyorum(yoksa yanılıyormuyum). Rcd 510 ise, ankara pursaklar doğuşta 3000 lira fiyat istediler birde işçilik hariç.(yuh dedim) Acaba bahsedilen yerde nekadardır? Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler

soruma yanıt verebilecek kimse yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

Arkadaşlar Allah izin verirse yarın siyah Trendline 1.4 dsg abt aksesuarlı aracımı teslim alıyorum. Doğuşta 320 liraya arka park sensörü taktırdım. Ancak comfortline lardaki ekrandaki park grafiği olayı olmuyormuş. Çok denemişler ancak malesef bugüne kadar hiçbir araçta o görüntüyü alamamışlar. Bende neyse artık dedim. Llumar marka güvenlik filmi için 350 liraya anlaştım ankarada biryerle. Güvenlik filmi sadece ön camlara uygulanıyormuş. Bombeli ön ve arka cama yapılmıyormuş dendi bana. Güvenlik filmi olmayan standart lumar ise 5 cam için 275 lira fiyat aldım. Bunun yanı sıra en çok istediğim, rcd 510. Burda istanbulda bir elektronik firmasının uygun fiyata sattığını gördüm(hoş herkes rns 510 dan bahsetmiş) ben rcd510 un yeterli olduğunu düşündüm, aralarındaki farklarında harddisk ve navigasyondan ibaret olduğunu biliyorum(yoksa yanılıyormuyum). Rcd 510 ise, ankara pursaklar doğuşta 3000 lira fiyat istediler birde işçilik hariç.(yuh dedim) Acaba bahsedilen yerde nekadardır? Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler

soruma yanıt verebilecek kimse yokmu?

Okan Bey,
    Aracınız tekrar hayırlı olsun. Bence hazır almışken tercihinizi RNS 510 dan yana kullanın. RCD 510 RNS 510 farkı gerçekten çok fazla. Biri kesinlikle çok fazla geliştirmeye açık bir cihaz, En önemlisi navigasyon ve DVD oynatıcısının olması. Bunun dışında ekstra maliyetlerle bluetooth MDI ile ipod ve benzeri cihazları bağlayabilme, 30 gb hafıza, anfi için deck çıkışı vs. Servisin RCD 510 için vermiş olduğu fiyata MEtin Elektronikte tv free dahil RNS 510 u bağlatabiliyorsunuz. Bence tartışmasız RNS 510
  • Yeni kasa Passat bunun kadar güzel olur mu acaba? Yolda gidişi, havayı bölmesi... Umarım Volkswagen erken davranmaz ve yine çok başarılı bir kasa yapar. Zaman yaklaştıkça spekülasyonlar da artıyor ama kimsenin elinde somut bir bilgi yok daha. PhotoShop çalışmalarından ileri giden henüz çok fazla bir bilgi yok ama yılbaşına doğru sanırım yavaş yavaş ilk çizgiler ortaya çıkar. Arka yuvarlak LED stopları özleyeceğim. Walter De Silva onları kesin istemez, biliyorum...

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrSKULL

Bugün boya koruma yenilendi ve cam filmi takıldı, and here are the results

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

Ilker,

cam filmlerin hayirli olsun, simdi dahada güzel olmus (Renk + Cam birbirine uymus), hayirli olsun. Ya su resim cok güzel cekmisin arkadaki ev masallah Amerikan evlerine benziyor .

Saygilar Yasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xhaustion

quote:

Orjinalden alıntı: fizikchi

Arkadaşlar passat trendline 1.6 102 hp de uzaktan anahtarla klima calıstırma war mı?
    Yani ewden acsak biz yanına gelinceye kadar sogutsa

Eskiden Solar Sunroof vardı hala var mı bilmiyorum. Araba çalışmadan klima'yı çalıştırıyor o sistem.

solar sunroof halen var , 1.700 €uro yani fiyati normal sunrooftan cok pahali

Saygilar Yasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkwell.com

Sercan

Uzay oto yasinin resimde gösterdiği gibimi yapıyor yoksa.sadece şu sacma şerit ledlerden mi diziyor.eger boyleyse yarın gider yaptırırım valla.nasılsa bende 2 tane tertemiz far var.

sedat

quote:

Orjinalden alıntı: srcn09

Yasin led farli resimleri gorunce forumu okumadan yazmak istedim hatirlarsan eskiden buraya resim eklemistim.paylasmis oldugun resmin daha dogrusu led farlarin aynisini paylasmistin.vw uzay oto muthis iscilikle takiyor jetta ya takmislardi cok guzel gorunuyor gercekten.ilerde dusunuyorum ancak 3-4 yil sonra....edit:cep telefonundan yazdigimdan dolayi yazim hatasi vrsa kusura bakmyn.iyi geceler

sedat ve sercan,

gercekten iscilik güzelse bir denemekte fayda var (Bi-Xenon a sakin yapmayin yoksa Bi-Xenonsuz kalirsiniz ). Gercekten gördüyünüz resimdeki LED i fara güzel bir sekilde monte etmisler. Sedat hadi PASSAT a deyisiklik zamani geldi, LED far aracina süper yakisacaktir eminim (biraz gaz verir gibi olmamistir insallah ))

Saygilar Yasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrSKULL

Passatımın üzerine reçine gibi bir şeyler yapışmış, oysa asla ağaç altı ya da yakınına bile park etmem. Aynı problem bir arkadaşımın da başına geldi, şu son günlerdeki bozulan hava sırasında oldu. Üzerine de sokaktaki kaldırım ve yollara taş döşeme sırasında oluşan tozlar yapışınca iğrenç hal aldı. Daha önce boya koruma yaptırdığım Ziebart şubesini aradım gelip aldılar aracı. Boya koruma ayrıntılı iç temizlik ve iç koruma yapılacak, hazır gitmişken cam filmi de yapalım dediler. Normalde pek istemiyorum ve orjinalliği bozan şeyler yaptırmıyorum ama yazın bu sıcaklarında cazip geldi. Özellikle bu ay içinde gelecek bebişin cildini de düşününce tamam yapın dedim. Akşama getirip bırakacaklar. Bakalım nasıl olacak ben de merak ediyorum :)

Saygılar
    İlker

Arkadaşım ne yazıkkı bu olay şu an benim içinde büyük bir sorun ankaradan batıya giderken çok yol çalışması var ve yeni asfalt atılıyor ve küçük küçük noktalar yapışıyor arabaya.Bezle 15 dk kazı kazı çıkmıyor ve patlayınca koyu turuncu heralde zift,şeklinde yayılıyor.Birde tinerle tekrar denemek istiyorum çözümünü bulursan banada yazar mısınz?
  • ABT aracın farkı nedir acaba?Birde variant aksesuarlarının satıldığı bir site var mı?Resmi sitede bulamıyorum.Bagaj file ayırıcı,marşpiyel vb.
  • arkadaşlar bu sitede passat mı insigna mı diye süper bi soru sorup oylamaya sunmuşlar ve 1 aydır oylama yapılıyor katılımınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord_danger

arkadaşlar bu sitede passat mı insigna mı diye süper bi soru sorup oylamaya sunmuşlar ve 1 aydır oylama yapılıyor katılımınızı bekliyorum.

Tabiki insignia.
    Passat ile kıyas bile kabul etmez.İngignia Passata on basar.
    Hemen Satın Passatları Özellikle 2.0 TDI DSG Comfortline olanaları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cessna

ABT aracın farkı nedir acaba?Birde variant aksesuarlarının satıldığı bir site var mı?Resmi sitede bulamıyorum.Bagaj file ayırıcı,marşpiyel vb.

var ama almanca, sen ne istiyorsan yaz ben sana ETKA Programindan bakayim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord_danger

arkadaşlar bu sitede passat mı insigna mı diye süper bi soru sorup oylamaya sunmuşlar ve 1 aydır oylama yapılıyor katılımınızı bekliyorum.

ben oyumu kullandim ama gercekten zor bir karar. ADAC Deneme sonuclarini görmüssündür sanirim Passat 1. siradayken Insignia 2. Sirada ve Passat ile az Puan farkiyla arkada. Ikiside muhtesem arac ama Insignia da tek begenmediyim sey Sportstourer Modeli (arka kismi olmamis) Sedan modeli ise gercekten cok güzel (LED ve Akilli Xenon farlari olmasi lazim mutlaka)

Yarin Fischer + Kutger yolu görünüyor, duydugum bilgilere göre Volkswagen 20 Günlük tatili iptal etmis (cok talep oldugu icin) ve üretime devam ediyorlarmis. Benim arac Takvimhaftasi 35* yildizli bir sekilde duruyor yani 35 bile belli deyilmis. Gercekten cok öfkeliyim sinirliyim Volkswagen yöneticilerine gittikce nefretim büyüyor ve en sonunda Satis elemanina cikisacam. Motor-Talk ta takip ediyorum 1,5 ayda aracini alan bile varken kimi 9 ay kimide 4 ay bekliyor. Benim ise 4 ay oluyor ve anlasmada 3 aydi sözde (ne güzel simdiye 1 ayim kalmisti agliyorum kahrimdan ). Volkswagen e-Mail atmayi biraktim gercekten bu kadar (Taner abim Arogant ne oluyor ???) kisaca cok terbiyesizce cevap veriyorlar, 42.000 €uro ya arac aliyorsun (42.000 €uro Almanya sartlarinda cok hele bu kriz zamaninda ) ve seni FOX müsterisi sinifina koyuyorlar ya iste o an kendimi tutamiyorum. Gercekten millet siparis ediyor ama Siparisler sayisal sans oyunlari gibi kimi full siparis edip 10 ay bekler arkasindan biri daha ayni full siparis eder ama onun ki 2 ay da üretiliyor. Benim donanimin neredeyse aynisini baskasi siparis vermis (ayni renk) Takvimhaftasi 33´de üretiliyor benimki ise (ondan önce siparis verdim) 35* yildizli bir sekilde daha onaylanmamis bekliyor. Sanirim artik C Planina gecme vakti geldi artik Saticiya Siparisi istemediyimi söyleyerek tehdit etme zamani geldi, biraz bir yerleri tutussun nede olsa bu isten Komisyonunu alacak Volkswagenden (yanlislikla gösterdi araci teslim alinca parasini alacak ). Cok sükür DOGUS yok yoksa yandim bittim kül olmustum simdiye.

Yarin icin dualarinizi eksik etmeyin insallah hayirli haberler alacam.

Saygilar Yasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasinDE -- 8 Temmuz 2009; 23:18:50 >
  • Yasin, Arrogant / Arroganz = Küstahça, Kibirli.

Ne demek olduğunu malesef çok iyi bilirim. Müşteriler sağolsunlar... Bazıları bu konuda ders verebilir.
  • opel mi insignia mı konusunda tek bir şey söyleyeceğim.OPEL almanların en adi arabasıdır. başkada bir şey demiyorum.....
  • passat ı yıkabilmek için rakipleri(buna opel de dahil) durmadan zırt pırt kasa değiştiriyor ama passat 5 yıldır aynı kasa ile sınıfında LİDER. kasa yı değiştirmekle olmuyor. kalite lazım kalite.passat ta bu kaliteyi faslasıyla veriyor. FOREVER VW PASSAT.....Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: VW_Passat
    Insignia da tek begenmediyim sey Sportstourer Modeli (arka kismi olmamis) Sedan modeli ise gercekten cok güzel (LED ve Akilli Xenon farlari olmasi lazim mutlaka)
    Saygilar Yasin

Sedan araba sevmediğimden olsa gerek ben de aksine Insignia Sedan modelini hiç beğenmedim, SW olanı ise çok hoşuma gitti, ben KARAKAÇAN'ı alırken Insignia SW olsa tercih yapmakta çok zorlanırdım diye düşünüyorum.
    Gerçi bu düşüncemi eşime söylediğimde aynen hayrigüner gibi, "Saçmalama lütfen, sonuçta o Opel, bu VW" diyor ama...
  • Hem Opel Vectra hemde Passat kullanmış biri olarak söyleyebileceğim, her iki arabanında gönül rahatlığı ile alınabilecek ve keyifle yıllar boyu kullanılabilecek olması.
    Bence 2'side birbirinde güzel. Bu konuda seçim yapmak hayli güç. Fakat Foruma sık sık konu olan "Fors" kelimesi varya Sevgili Taner'den gelen....
    İşte o kelime bence sadece Passat için geçerli.
  • 
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.