Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (485. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43.731
Cevap
133
Favori
4.524.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgilendirmeniz için teşekkür ederim...
    Passat'a extra olarak takmanın yöntemi nedir ? ampül falan mı takılıyor ?

quote:

Orjinalden alıntı: VW_Passat

quote:

Orjinalden alıntı: baba63

Merhaba..
    Nasıl yani takmak yasak tam anlamadım.Passat'ta nasıl yanıyor böyle yada yapmanın yöntemi nedir..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sevensleepers1907

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

Iste Siyah Leopard , su arkadaki cift lambalara bayiliyorum. Malesef PASSAT ta aynisi oluyor ama malesef yasak oldugu icin kimse takamiyor . Resimler icin Tesekkürler .

Saygilar Yasin

arkadaki 2. kirmizi kücük isiklar PASSAT 3C de yok ve sadece CC de var. PASSAT CC de bu isiklar seri donanimdayken PASSAT 3C de böyle 2. isiklandirma sag veya solda yok !!! Ekstra takmakta yasak.

Saygilar
  • bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Passat'ta extra takmanın yöntemi nedir ? ampül falan mı takılıyor?

quote:

quote:

Merhaba..
    Nasıl yani takmak yasak tam anlamadım.Passat'ta nasıl yanıyor böyle yada yapmanın yöntemi nedir..

quote:

quote:

Iste Siyah Leopard , su arkadaki cift lambalara bayiliyorum. Malesef PASSAT ta aynisi oluyor ama malesef yasak oldugu icin kimse takamiyor . Resimler icin Tesekkürler .

Saygilar Yasin

arkadaki 2. kirmizi kücük isiklar PASSAT 3C de yok ve sadece CC de var. PASSAT CC de bu isiklar seri donanimdayken PASSAT 3C de böyle 2. isiklandirma sag veya solda yok !!! Ekstra takmakta yasak.

Saygilar
  • Passatımın üzerine reçine gibi bir şeyler yapışmış, oysa asla ağaç altı ya da yakınına bile park etmem. Aynı problem bir arkadaşımın da başına geldi, şu son günlerdeki bozulan hava sırasında oldu. Üzerine de sokaktaki kaldırım ve yollara taş döşeme sırasında oluşan tozlar yapışınca iğrenç hal aldı. Daha önce boya koruma yaptırdığım Ziebart şubesini aradım gelip aldılar aracı. Boya koruma ayrıntılı iç temizlik ve iç koruma yapılacak, hazır gitmişken cam filmi de yapalım dediler. Normalde pek istemiyorum ve orjinalliği bozan şeyler yaptırmıyorum ama yazın bu sıcaklarında cazip geldi. Özellikle bu ay içinde gelecek bebişin cildini de düşününce tamam yapın dedim. Akşama getirip bırakacaklar. Bakalım nasıl olacak ben de merak ediyorum :)

Saygılar
    İlker
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrSKULL

Passatımın üzerine reçine gibi bir şeyler yapışmış, oysa asla ağaç altı ya da yakınına bile park etmem. Aynı problem bir arkadaşımın da başına geldi, şu son günlerdeki bozulan hava sırasında oldu. Üzerine de sokaktaki kaldırım ve yollara taş döşeme sırasında oluşan tozlar yapışınca iğrenç hal aldı. Daha önce boya koruma yaptırdığım Ziebart şubesini aradım gelip aldılar aracı. Boya koruma ayrıntılı iç temizlik ve iç koruma yapılacak, hazır gitmişken cam filmi de yapalım dediler. Normalde pek istemiyorum ve orjinalliği bozan şeyler yaptırmıyorum ama yazın bu sıcaklarında cazip geldi. Özellikle bu ay içinde gelecek bebişin cildini de düşününce tamam yapın dedim. Akşama getirip bırakacaklar. Bakalım nasıl olacak ben de merak ediyorum :)

Saygılar
    İlker

İlker Hocam geçmiş olsun.. Keşke boya korumayı aracı aldığın dönemde yaptırsaydın. Şimdi çok kısa ve daha az maliyetli bir işlemle ilkgünkü haline gelirdi. Neyse sonuçta aracınız yeni olduğu için yine de harika olacaktır. Bu arada filmi de ekletmeniz çok iyi olmuş. İnsan değerini yaptırdıktan sonra anlıyor. Hem görüntü olarak aracı çok farklılaştırıyor hem ısı izolasyonu sağlıyor hemde aracın içini güneşin zararlı ışınlarından koruyor. Yanlız yanlış bilmiyorsam sizin aracınız aşağıdaki renkten. Bu koyu sayılacak bir mavi. Dolayısıyla tüm camları 1 numara yaptırmanız ideal olacaktır. Tabi bide bu jantlardan olursa tadından yenmez herhalde

• Aracına kavuşanlara kazasız belasız kullanmalarını diliyorum.

CC'ye kafayı takmış durumdayım,birkaç tane grörüyorum evimin yakınlarında,gerçekten de mükemmel bir araba.Fiyatı biraz yüksek;ama hakediyor gibi.Tabi içine binince kimbilir neler hissedilir,çok güzel çok.

Bundan sonra Passat CC alabilirim belki.
  • Arkadaşlar forumu takip etmek için turkcellden internet paketi aldım.Artık cep telefonundan takipteyim ona göre.Dün Balıkesirdeki tüm araçları deneme fırsatı buldum sırasıyla VW ye gittim Sağ ön kapı ve sol ön kapı içlerinde çatlaklar varmış hemen gidip onu gösterdim ve çatlak değilmiş normalmiş yazın havalarda genleşmesi için bir pay bırakılmış.araca da genel bir baktılar yağına,suyuna vs. bende o sırada Yedek parça bölmünde yaptırcaklarımın listesini çıkardılar yine etka programından bakıldı fiyatlarda artış olmuş.Bir an önce yaptırmam gerekiyor yoksa gün geçtikçe artıyor.Yedek parça bölmünden çıktığımda Almanyadan gelmiş bir beyle görüştüm bayağı muhabbet ettik caddy aracını yılık bakıma getirmiş 48 saatte Almanyadan Balıkesire geldiğini söyledi (Şehri hatırlamıyorum ancak plakada HER yazıyordu aracı caddy)VW den çıkıp sırasıyla cıtroen hyundaie skoda toyota ve en son renault a gittiğimde yeni megane Hb 1.5 dizel manuel aracı test ettim full donanımlı 45-46.000Tl idi aracın hızlanmalarını çok beğendim babama 2.alternatif olabilir diye düşünüyorum ancak Polo yu bekliyor şu andaRenault ta çalışan volkan bey eskiden VW de çalışmış ve zamanında Passatı çok araştırmış volkan bey le çok uzn muhabbet ettik araçla ilgili çok güzel bir kağı verdi tam yeni passat alanlr için kağıdı foruma paylaşıcam ancak istanbula gidince

İzmir yoluna doğru geri döndüm Vitesi Manuel konumuna aldım ve 4.000-4.100 devirde vites değiştirmeye başladım işte o zaman anladım passatın ne kadar güçlü bir araç olduğunu 320 torku yaşamak muhteşem bir duygu kısa süre içinde 200 KM yi buldum bir anda kendimi kuş sürüsü içinde buldum.resmen arabaya saldırdılar desem yalan olmaz 4-5 kuş aracın ızgarasına yapıştı dikiz aynasından baktığımda arkaya doğru kuş tüylrtinin uçtuğunu gördüm hemen yavaşlayarak devam ettim çok üzüldüm hemen yol üstüne aracı yıkattım altı kısımlarını ve özellikle ızgara çevresini üstüne de cila attım araba güzel parladı ama bir katliam yaptım galiba.

Manuel olarak vites deiştirmek hatta direksiyondan değiştirmek çok daha zevkli özellikle ites küçültüp aracın fırlamasına hayran kaldım.Tüm herkesin bunu denemesini isterim.

Belki farkındasınızdır ama aracınıza bindiğinizde kapı içlerine bakın çatlak gibi birşey görücekiniz sakın şaşırmayın
  • cessna 2010 Model Passat Variant 1.4 TSI 122 BG DSG Comfortline Derin Siyah aracınız hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir seçim yapmışsınızözellikle içinin açık gri olması sizi çok daha fazlasıyla etkileyecektir hep açık gri istemişimdir ama malesef benim zamanımda tek bir araç vardı.

Öncelikle taktırcağınız cihazının fiyatı da 1.500TL den fazla olduğunu düşünüyorum.Bence üstüne biraz daha koyup RNS510 taktırabilirsiniz.Aracınızı normal nasıl geliyorsa öyle alın büyük ihtimal yeni nesil cihazlardan takılı gelicek daha sonra aracınızla maltepedeki Ender Elektroniğe gitmenizi RNS510 canlı gözle görmenizi isterim işte o zaman kararınızın değişeceğine inanıyorum.

RNS510

Buyrun karar sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 7 Temmuz 2009; 13:30:52 >
  • quote:

İlker Hocam geçmiş olsun.. Keşke boya korumayı aracı aldığın dönemde yaptırsaydın. Şimdi çok kısa ve daha az maliyetli bir işlemle ilkgünkü haline gelirdi. Neyse sonuçta aracınız yeni olduğu için yine de harika olacaktır. Bu arada filmi de ekletmeniz çok iyi olmuş. İnsan değerini yaptırdıktan sonra anlıyor. Hem görüntü olarak aracı çok farklılaştırıyor hem ısı izolasyonu sağlıyor hemde aracın içini güneşin zararlı ışınlarından koruyor. Yanlız yanlış bilmiyorsam sizin aracınız aşağıdaki renkten. Bu koyu sayılacak bir mavi. Dolayısıyla tüm camları 1 numara yaptırmanız ideal olacaktır. Tabi bide bu jantlardan olursa tadından yenmez herhalde

Jantlar da ilgimi çekmedi desem yalan olur walla :) aslında niyetim yok jantı 17 18 yapmaya, şu hali bile beni fazla rahatsız ediyor sert amortisörler nedeniyle ama görüntü süper gerçekten

Boya koruma da yaptırmıştım aracı vw'den alır almaz aynı gün ziebarta teslim etmiştim, 1 yıl geçti, yıllık yenileme oldu benimki bir de sol ön çamurluk boyandı oranın da koruması ilave edildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ilker Uscetin -- 7 Temmuz 2009; 14:50:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: srcn09

cessna 2010 Model Passat Variant 1.4 TSI 122 BG DSG Comfortline Derin Siyah aracınız hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir seçim yapmışsınızözellikle içinin açık gri olması sizi çok daha fazlasıyla etkileyecektir hep açık gri istemişimdir ama malesef benim zamanımda tek bir araç vardı.

Öncelikle taktırcağınız cihazının fiyatı da 1.500TL den fazla olduğunu düşünüyorum.Bence üstüne biraz daha koyup RNS510 taktırabilirsiniz.Aracınızı normal nasıl geliyorsa öyle alın büyük ihtimal yeni nesil cihazlardan takılı gelicek daha sonra aracınızla maltepedeki Ender Elektroniğe gitmenizi RNS510 canlı gözle görmenizi isterim işte o zaman kararınızın değişeceğine inanıyorum.

RNS510

Buyrun karar sizin

Sercan,
    RNS 510 u bir gören bir de görmeyen pişman.. Gerçekten garip bir durum.. Bende kafamda binbir soru işareti ile RNS 510 u tercih ettim.. Ama o ekranı görünce Passatın kokpitinde "İşte budur" dedim.
  • Arkadaşlar şöyle bir araç var
    ilan sahibine göre 4 Motion ve Tiptronik
    Bu araç Hem 4 Motion Hem DSG olma ihtimali varmı zira 2009 ların hiç birinde hem tiptronik hem 4 motin görünmüyor.
  • Arkadaşlar Allah izin verirse yarın siyah Trendline 1.4 dsg abt aksesuarlı aracımı teslim alıyorum. Doğuşta 320 liraya arka park sensörü taktırdım. Ancak comfortline lardaki ekrandaki park grafiği olayı olmuyormuş. Çok denemişler ancak malesef bugüne kadar hiçbir araçta o görüntüyü alamamışlar. Bende neyse artık dedim. Llumar marka güvenlik filmi için 350 liraya anlaştım ankarada biryerle. Güvenlik filmi sadece ön camlara uygulanıyormuş. Bombeli ön ve arka cama yapılmıyormuş dendi bana. Güvenlik filmi olmayan standart lumar ise 5 cam için 275 lira fiyat aldım. Bunun yanı sıra en çok istediğim, rcd 510. Burda istanbulda bir elektronik firmasının uygun fiyata sattığını gördüm(hoş herkes rns 510 dan bahsetmiş) ben rcd510 un yeterli olduğunu düşündüm, aralarındaki farklarında harddisk ve navigasyondan ibaret olduğunu biliyorum(yoksa yanılıyormuyum). Rcd 510 ise, ankara pursaklar doğuşta 3000 lira fiyat istediler birde işçilik hariç.(yuh dedim) Acaba bahsedilen yerde nekadardır? Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: srcn09

cessna 2010 Model Passat Variant 1.4 TSI 122 BG DSG Comfortline Derin Siyah aracınız hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir seçim yapmışsınızözellikle içinin açık gri olması sizi çok daha fazlasıyla etkileyecektir hep açık gri istemişimdir ama malesef benim zamanımda tek bir araç vardı.

RNS510

Buyrun karar sizin

Arkadaşlar,
    Buna insan nasıl otomobil der!
    Uçak yanında halt etmiş
    Şu güzelliğe bakın
    Allah nazardan saklasın ve kullanıcısına (ve hepimize) kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheVet -- 7 Temmuz 2009; 16:54:42 >
  •  VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

burdaki jantlar 18 inc mi bide modeli ne bunların çok yakışmış.
  • Sayın IronMaster

4 Motion ve Tiptronic (6-DSG) olması için aracın 3.2 V6 250HP veya 3.6 V6 300 HP benzinli motorlu olması lazım.
    Herhalde yanlışlıkla yazmıştır. Almanya'da hala 2.0 FSI satılıyor, ama 4 MOTION için. 2.0 TDI 140 HP 4 MOTION var ve o da 6 ileri manüel.

Benziner
    1.4 TSI 90 kW 6-Gang 6,6 l/100km 157 g/km 28.950,00 €
    1.4 TSI BlueMotion Technology 90 kW 6-Gang 5,9 l/100km 138 g/km 29.400,00 €
    1.4 TSI 90 kW 7-Gang-DSG 6,4 l/100km 152 g/km 31.050,00 €
    1.4 TSI BlueMotion Technology 90 kW 7-Gang-DSG 5,8 l/100km 136 g/km 31.500,00 €

2.0 FSI 4MOTION 110 kW 6-Gang 8,7 l/100km 208 g/km 33.175,00 €

1.8 TSI 118 kW 6-Gang 7,6 l/100km 178 g/km 31.525,00 €
    1.8 TSI 118 kW 7-Gang-DSG 7,3 l/100km 172 g/km 33.625,00 €

2.0 TSI 147 kW 6-Gang 7,9 l/100km 186 g/km 33.450,00 €
    2.0 TSI 147 kW 6-Gang-Automatik 8,5 l/100km 199 g/km 35.550,00 €

3.2 V6 FSI 4MOTION 184 kW 6-Gang-DSG 9,8 l/100km 233 g/km 40.475,00 €

Diesel
    2.0 TDI DPF 81 kW 5-Gang 5,5 l/100km 143 g/km 30.325,00 €
    2.0 TDI BlueMotion Technology DPF 81 kW 5-Gang 4,9 l/100km 128 g/km 30.775,00 €

2.0 TDI DPF 103 kW 6-Gang 5,6 l/100km 146 g/km 32.000,00 €
    2.0 TDI 4MOTION DPF 103 kW 6-Gang 6,0 l/100km 158 g/km 33.875,00 €
    2.0 TDI DPF 103 kW 6-Gang-DSG 6,0 l/100km 158 g/km 34.100,00 €

2.0 BlueTDI DPF 105 kW 6-Gang 5,2 l/100km 137 g/km 33.400,00 €
    2.0 BlueTDI DPF 105 kW 6-Gang-DSG 5,8 l/100km 152 g/km 35.500,00 €

2.0 TDI DPF 125 kW 6-Gang 5,6 l/100km 146 g/km 33.225,00 €
    2.0 TDI DPF 125 kW 6-Gang-DSG 6,1 l/100km 159 g/km 35.325,00 €

quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Arkadaşlar şöyle bir araç var
    ilan sahibine göre 4 Motion ve Tiptronik
    Bu araç Hem 4 Motion Hem DSG olma ihtimali varmı zira 2009 ların hiç birinde hem tiptronik hem 4 motin görünmüyor.
  • Sevgili King Arthur, evet bunlar Chicago Jantları, birkaç. sayfa geride var, ayrıca Adana'da bir Passat Variant'ın üzerinde var. Hem de bizim mahallede bir siyah Passat Variant'ta...!!!

quote:

Orjinalden alıntı: King Arthur

• quote:

Orjinalden alıntı: King Arthur

Sayın King Arthur,
    Bu Passat üzerindeki Jantlar Orjinal VW Chicago tipi jantlar. Muhtemelen 17 inc ancak araçta aynı zamanda yay kısaltma yani halk dilinde alçaltma da yapıldığı için, olduğundan daha büyük duruyor.

Özellikle Sedan ve Variant kasaya en fazla yakıştığını düşündüğüm jant Chicago .. Gerçekten muhteşem

Passat CC için ise kesinlikle Interlagos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevensleepers1907 -- 7 Temmuz 2009; 17:59:55 >
  • Taner bey bende çok şaşırdım ilanı okuyunca ya bilgi eksikliği yada bir yanıltmaca var gibime geliyor
    ilan burada;

4motion TDI ve DSG ise koşa koşa alayım diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

Yasin,

Dostum sana bir teklifim var. Bu yıl şimdiki Passat'ınla Türkiye'ye gelsen, üzerindeki jantları şöyle kuzu tandır, üstüne de kaymaklı kadayıf da yiyebileceğimiz bir yerde "trampe" edebileceğimiz bir yerde buluşsak, ben de sana üzerine ne bilim işte sen söyle 500 € veya 600 € versem, nasıl olur, maden arabayı geri vereceksin, bir Alman'ın elinde heder olacağına benim Passat'ımı süslesin diyeceğim ama ne bilim gece yarısı aklıma geldi, iyi ki "motoru değiştirelim" falan demedim...!

Taner abim,

seninle Türkiyenin bir neresinde olursa olsun hatta ortak bir yer bulup orada bile bulusuruz, sizler ile yakindan tanismak istiyorum ama malesef bu seneki izinim bir hic yüzünden suya düstü (sebebi Volkswagen). Taner abim Jantlari deyismek iyi bir fikir sen ilk degilsin ama malesef araci aldigim gibi geri verecem yani LeMans Jantlar icindeki hali döseme vs.. RNS510 haric geri verecem hepsi DEKRA da kagita not alindi ve Fiyat degerlendirilmesi ona göre yapildi.

Ah Taner abim ah, HOLLANDA da olsaydin seninle Wolfsburgta bulussak olmazmiydi

Saygilar Yasin
  • quote:

bilgilendirmeniz için teşekkür ederim...
    Passat'a extra olarak takmanın yöntemi nedir ? ampül falan mı takılıyor ?

extra olarak satin alinmiyor ama kendi yapabiliyorsun , ama yapmasi cok zahmetli LED leri teker teker yerlestirecen vs.... Ampul olayi Passat ta artik yok arka Lambalar LED sadece arka sis lambasi ve arka geri lambasi Ampülden olusuyor. Bir ara takilma seklini buraya sunmustum arastirirsan bulursun.

Saygilar Yasin
  • Sayın IronMaster

Bu Passat tartışmasız 6-DSG özellikli ama 4 MOTION değil. Benzinli 4 MOTION satın almak için 2.0 FSI 150 HP 6 ileri manüel, 3.2 FSI 250 HP V6 6-DSG ve 3.6 FSI 300 HP V6 6-DSG satın almak gerekiyor, kaldı ki bu motorlar da artık Türkiye'ye getirilmiyor. Dizel 4 MOTION için tek olasılık 2.0 TDI 140 HP 6 ileri manüel.

quote:

Orjinalden alıntı: iRoNMaSTeR

Taner bey bende çok şaşırdım ilanı okuyunca ya bilgi eksikliği yada bir yanıltmaca var gibime geliyor
    ilan burada;

4motion TDI ve DSG ise koşa koşa alayım diyorum
  • 
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.