Şimdi Ara

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü (1076. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43.732
Cevap
132
Favori
4.530.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 10741075107610771078
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srcn09

quote:

Orijinalden alıntı: VW_Passat

Arkadaslar ve Agabeylerim,

bir daha Passat diyorum baska birsey demiyorum. Mercedes C Sinifina oturunca kendimi Taputun icinde oturmus gibi hissedip rahatsiz oluyorum .

Enistemin Mercedes C220 CDI 170HP 5-Vites Otomatik yikadik´tan sonra görüntüler,

Yasin, ellerinize sağlık her iki araçta harika temizlenmiş çok güzel görünüyorlar Maşallah

Mercedes C serisi ile Passat arasında genişlik olarak çok fark var iç kısım bana çok küçük geliyor daha doğrusu sığamıyorum

Şu solda ki pedal nedir ?

VW Passat sahipleri ve sevenler kulübü

o el yani pardon ayak freni herhalde.. amerikan arabalarında çok yaygındı bir zamanlar...
  • İşiniz bakırköy ve ötesi ise oralardaki yeni yapılaşma ve çevre, kurtköy pendik bantından çok daha iyidir. istanbul avrupa yakası demektir. Elbette avrupa yakasında işiniz olsun anadolu da oturun demek yanlış. ancak anadolu tarafında kaliteli oturacak yer sayısı azdır. az. ve oralarda fiyatlar yüksek. Avrupa yakasında yeni proje evlerde sürü sepet kiralık satılık bulabilirsiniz. çevre daha düzgündür. tarihi yerler sinemalar müzeler fuarlar (beylikdüzü) yakındır. Her halukarda varupa yakası avantajlıdır.

Abiniz olarak Bakırköy ve silivri öneririm. ayrıca silivri malum ergenekon yüzünden cazip olabilir. Silivri sakindir temizdir.

Orijinalden alıntı: Cn39

O pedal el freni Sercan

Yukardaki kol ise el frenini boşaltmak için.

Yanlışım varsa düzeltin

Ben ona yolda habire basarım yav ne bilim garip geldi

Sağ sağlim kürkçü dükkanına döndük. Umarım herkez iyidir.
    Forum'un kaçıncı sayfasında kaldığımı bile unuttum. Yarından itibaren kaldığım yeri bulup okumaya başlayacağım.

Orijinalden alıntı: asil0103

quote:

Orijinalden alıntı: fizikchi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gbahceci

quote:

ARKADAŞLAR

ÖZELLİKLEDE İSTANBULDA YAŞAYAN ARKADAŞLARDAN RİCAM, İSTANBULDA İL İÇİ TERCİH YAPICAM

BANA Bİ ONERİNİZ VARMI ? TERCİHLERİM ŞU ŞEKİLDE OLACAK.

BAKIRKÖY CEZA EVİ,
    SİLİVRİ CEZA EVİ,
    ÜMRANİYE CEZA EVİ,
    BEYLİK DÜZÜ ASAYİŞ (J.KARAKOLU),
    POLENEZ KÖY ASAYİŞ.

BUNLARDAN HANGİSİ ONCELIK OLMALI TABIKI İŞ BAKIMIN DA SORMUYORUM YER OLARAK VS.

YADA BAŞKA Bİ ONERİNİZ VARMI

SAYGILAR TERCAN.

İstanbul'da Jandarma zordur gerçekten. Yazdığınız yerler çok iyi yerler değil, hepsinin problemi var. Polonezköy güzel gibi gözükse de çok asayiş olayı oluyor. Silivri'yi falan İstanbul'dan sayma zaten. Beşiktaş' ta sizin bir yeriniz var. Karargah işi ama bence daha uygun olur. Ama seçeneklerin sadece yazdıkların ibaretse ve iş zaten benim işim önemli olan mekan diyorsan. Bakırköy ve Polonez kafi.

İstanbulun her yerınden tercıh yapabılırım Yani şeçeneklerim sadece yazdıklarımdan ıbaret değil.

Arkadaşlar cexza evi istememın nedeni 8-5 mesaı olması ve hafta sonu karısılmaması.

Tumyorum yapan arkadaslara tesekkur edıyorum .

sanırım sedat abi gibi dusunuyorum bende .

saygılar tercan

Tercan abi o zaman bizim buraya, küçükyalı kenan evren kışlasına gel.Güzel yerdir :D...Alışveriş yaptığın Kanmet ile konuşabilirsin ortamı nasıl diye.

ya abıcım supersın ıyıkı aklıma getırdın aradım sımdi mehmetı

kucuk yalı koruma taburu yada hastal koruma taburu dıyor

orasıda 8-5 mış :) sımdı ıyıce arastırıp benı arayacak cok saol :)

güzel abi küçükyalıyı tavsiye ederim.mehmet abi daha iyi anlatır sana kk kışlasını.

hem ender elektroniğe 5 dakika, buluşmalar genelde orada oluyor

----------

hoşgeldin Mert abi, yediğin içtiğin senin olsun, gördüklerini anlatırsın artık

------

BOD perde alan arkadaşlar aracın içinden dışından gece gündüz bol bol foto çekerse çok sevinirim.

Orijinalden alıntı: mertbasaran

Merhaba Arkadaşlar,

Sağ sağlim kürkçü dükkanına döndük. Umarım herkez iyidir.
    Forum'un kaçıncı sayfasında kaldığımı bile unuttum. Yarından itibaren kaldığım yeri bulup okumaya başlayacağım.

Hoşgeldin Mert abim..Dilerim guzel zaman gecırmıssınızdır..Gecen gun koydugun foto cok guzeldı

quote:

Orijinalden alıntı: drozia

Yasin merhaba,
    Şu uzaktan kumanda ile kapı açma kapatmada dıt dıt (DWA) sesini nasıl kodlattırdın aracına?
    Serviste bakıyorlar ve almanya kanunlarına göre bu adaptasyon gerçekleştirilemiyor diyorlar vag.com ile yaptırmak istemiyorum sıkıntı olabilir vas ile de olmuyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan yorumları bekliyorum.

drozia ustam,

Almanya´da VAS Cihazi ile Servisimde kodlattirdim. Aslinda o sadece bir uyaridir, uyari ciktigi halde yine kodlaniyor. Servisim nasil yapti bilmiyorum ama ben 2. defa Kodlatmak mecburiyetinde kaldim cünkü ilk Kodlama´da bu Fonksiyonu tam kodlamamislar 2´cide benimle Servis görevlisi konusurken o arada isci 1 dakika´da kodlayip geri getirdi arabayi. O cikan sadece bir uyari bunu unutmasin Servisdeki Elektrikci !

Saygilar Yasin

Yasin,
    Almanya kanunlarına göre müsade yok deniliyor yani kodlamada 3 yani beep+sinyal ve 4 sadece beep seçeneklerinde adaptasyon başarısız oluyor 2 servise de gittim aynı durum sen almanyada vas ile bunu nasıl açtırdın gerçekten anlamadım oradaki kanunlar aynı şekilde olmalı programda

Aramıza hoşgeldin...Seni özlemiştik..Foruma yorumlarınla tekrar değer katacağına inanıyoruz...

Orijinalden alıntı: yaydin

quote:

Orijinalden alıntı: sezgin88

Bilgisi olan arkdaşlar cevap yazabilirler mi?

quote:

Merak ettiğim internette bazı sitelerde 2011 de makyaj 2013 te yeni kasa çıkacak deniyordu acaba bu internete sızan görüntü makyaj olabilir mi? Ayrıca yeni passatlarda 1.2 TSI 105 HP seçeneğide olacak deniyor bu motor passatta ne kadar kullanışlı olur

Merhaba,

1.6 8 V Passat hiç kullanmadım, ancak sitede birçok arkadaşın var ve performansından da oldukça mamnunlar. Bu motor 5600 dev/dk da 102 HP ve 3800 dev/dk da 148 nm max tork üretebiliyor. Oysa yeni 1.2 TSI motor 5000 dev/dk da 105 HP ve 1500-3000 dev/dk arasında sürekli 175 nm max tork üretebiliyor. Bu max tork değerini farklı firmaların birçok 2.0 atmosferik motorları 3500-4000 dev/dk larda ancak üretebiyor. Sizde bu motorun passatı kaldırıp kaldıramayacağını bu veriler altında değerlendirebilirsiniz. Bence bu motorun passatta 7 ileri DSG ile kesintisiz çok hoş bir hızlanma ve performans sergileyeceğini düşünüyorum. Üstelik 1.4 TSI a göre de ciddi bir vergi avantajı olacaktır. Üstekil yakıt tüketim değerleri de sakin kullanımlarda 1.4 TSI a göre 0.5-1 lt civarı düşecektir. İleri de bu motora uygulanabilecek bir LPG sistemi ile gazı koklar gezersiniz.

Saygılarımla,
    Yalçın

1.2 1.4 arası ilk satışta vergi farkı yok. Her yıl ödenen taşıt vergisinde bir alt sınıftan ödeniyor ancak o da 50 milyarlık araba alırken gözardı edebilecek düzeyde.

Orijinalden alıntı: gokturk010

İşiniz bakırköy ve ötesi ise oralardaki yeni yapılaşma ve çevre, kurtköy pendik bantından çok daha iyidir. istanbul avrupa yakası demektir. Elbette avrupa yakasında işiniz olsun anadolu da oturun demek yanlış. ancak anadolu tarafında kaliteli oturacak yer sayısı azdır. az. ve oralarda fiyatlar yüksek. Avrupa yakasında yeni proje evlerde sürü sepet kiralık satılık bulabilirsiniz. çevre daha düzgündür. tarihi yerler sinemalar müzeler fuarlar (beylikdüzü) yakındır. Her halukarda varupa yakası avantajlıdır.

Abiniz olarak Bakırköy ve silivri öneririm. ayrıca silivri malum ergenekon yüzünden cazip olabilir. Silivri sakindir temizdir.

Arkadaşlar işim geregı anca gırıp bakabıldım guzel yorumlarınız ısın hepınıze cok tesekkurederim.

Bugun tercihlerimi verdim ozellıkle ceza ev lerını sectım Çünkü orası hep sabah 8 aksam 5 ve hafta sonu boş gecıyor 2 gun.

bu nedenle yaptıgım son tercıhler su sekılde oldu ve bundan sonbrası nı allah bılır dıyorum .

1-ataturk havalimanı koruma takımı

2-bakırköy ceza evi

3-kadıköy ceza evi

4-maltepe ceza evi

5-ümraniye ceza evi

bu yazdıgım yelrede lojman sorunu olmayan yerler .
    bunlardan birisi olacaktır inşallah hayırlısı ile bekliyecez öğreneceğiz artık..

Sabırsızlıkla beklıyorum ıstanbula gelmeyi :)

quote:

Orijinalden alıntı: gbahceci

quote:

Orijinalden alıntı: osmanbarış

Güneşlikler ile ilgili fikirlerini beyan eden arkadaşlara teşekkürler.
    Taner bey resim istemiştiniz ama arkadaşlar link eklemişler sanırım çekmeye gerek kalmadı.
    Sercan arkadaşım Osmanline tabirin hoşuma gitti yazdığından beri evde osmanline oldum..
    Yasin,fabrika çıkışlı orj.camın yerini sonradan ekleme hiç bir şey tutamaz,işim gereği İcra haciz memuruyum
    sanayiler,atölyelerde takılanları,takılma yöntemlerini gördüğümden bu ürünü tercih ettim.Aksaray'da 50,00 TL.ye
    filmi çekenler var..
    Sayın Tercan Komutanım,B.Köy'ü tercih et derim neden dersen çok Adliyeye gelirsin mahkum getirmek üzere, Passat
    sohbetleri yaparız,B.Köy cezaevi E-5 üzerinde olup İst.en mrk. yerlerinin başında gelir....Her yere gidebileceğin yollar önündedir,
    Bence pişman olmazsın...

Yazın güneşten huzursuz olmadan seyahat edebilmek için, cam filmi yaptırmayı düşünüyordum. ancak kapıların sökülmesi beni caydırıyordu. BOD firmasının markalara özel olarak yaptıkları perdeleri siteleri üzerinden inceledim. Montaj videolarını inceledim.Firmanın ürünlerinin hepsiburada.com tarafından satıldığını görüp bugün sipariş verdim. Ürünler gelince takıp fotoğraflarını çekip görmenizi sağlarım.

Orijinalden alıntı: yaydin

quote:

quote:

Merak ettiğim internette bazı sitelerde 2011 de makyaj 2013 te yeni kasa çıkacak deniyordu acaba bu internete sızan görüntü makyaj olabilir mi? Ayrıca yeni passatlarda 1.2 TSI 105 HP seçeneğide olacak deniyor bu motor passatta ne kadar kullanışlı olur

Merhaba,

1.6 8 V Passat hiç kullanmadım, ancak sitede birçok arkadaşın var ve performansından da oldukça mamnunlar. Bu motor 5600 dev/dk da 102 HP ve 3800 dev/dk da 148 nm max tork üretebiliyor. Oysa yeni 1.2 TSI motor 5000 dev/dk da 105 HP ve 1500-3000 dev/dk arasında sürekli 175 nm max tork üretebiliyor. Bu max tork değerini farklı firmaların birçok 2.0 atmosferik motorları 3500-4000 dev/dk larda ancak üretebiyor. Sizde bu motorun passatı kaldırıp kaldıramayacağını bu veriler altında değerlendirebilirsiniz. Bence bu motorun passatta 7 ileri DSG ile kesintisiz çok hoş bir hızlanma ve performans sergileyeceğini düşünüyorum. Üstelik 1.4 TSI a göre de ciddi bir vergi avantajı olacaktır. Üstekil yakıt tüketim değerleri de sakin kullanımlarda 1.4 TSI a göre 0.5-1 lt civarı düşecektir. İleri de bu motora uygulanabilecek bir LPG sistemi ile gazı koklar gezersiniz.

Saygılarımla,
    Yalçın

Cevabınız için çok teşekkürler benim pek fazla teknik bilgim yok ama anladığım kadarıyla 175 nm max tork üretebiliyor olması motor 1.2 olmasına rağmen bir handikap yaratmıyor. Ayrıca 7 ileri DSG ile iyi bir performansı olması düz vites ilede iyi bir performans sergileyecegi anlamında gelirmi?

quote:

quote:

evet dogrudur. 2011 sadece Makyajlanmis olacak, resimlerde onayliyor saten. Ici kismi tamami ile ayni ve disinda ise sadece ön Far takimlari ve surati + arka tarafi degismistir ve Golf 6 gibi olmusdur. Tüm cizgileri su anki Passat 3C ye benziyor.

2013´te ise komple yeniden tasarlanmis VW Passat cikacak ve yeni bir Segmente koyulacakmis aldigim bilgilere göre

Cevabınız için çok teşekkürler bu söylediğiniz işiğinda Passat bir üst sınıfa taşınacak ve yerine başka isimde bir model gelecek manası çıkıyor peki o zaman Passat CC yi nereye konumlandıracaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: ogüst

sevgiler mert kardeşim;hayattan zevk almayı bilen kişileri hep takdir etmişimdir ,helal sana neler yaptın anlat da meraklandırma...

Daha önce Darknessen arkadaşımızın yazdığı gibi Göçek gerçekten ülkemizin cennet mekanlarından biriymiş. 1 hafta boyunca gündüzleri yelken yapıp geceleri ise eşsiz güzellikteki onlarca koyda demirleyip yorgunluk attık.
    Araba yolu olmayan bu koylarda sabah uyanmak ve denize girmek gerçekten rüya gibiydi. Böyle bir tatili düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

Cuma günü ise dönüp evde sıkılmış olarak bulduğum aile eşrafını toplayıp kısa bir hafta sonu gezisi yaptık. 25 senedir gitmediğim Edirne'ye gidip tarihi yerleri, kırkpınar meydanını , Selimiye Camii'ni ve çeşitli müzeleri gezdik.
    Dönüşte Erikli Sahilinde bir yorgunluk atıp Istanbul'a sağsağlim ulaştık.

Yol boyunca Necvox 938HD tam kapasite ile sorunsuz bir sınav verdi. Kızım "Sünger Bob" seyrederken oğlum "Aslan Kral" serisi filmlere takıldı. Daha sonra ise PSP'sini bağlayıp oyun oynadı. Bu esnada bizde ipod eşliğinde yol aldık. Yüksek çözünürlüklü Navigasyon ise Edirne içinde bizi istediğimiz her yere sorunsuzca ulaştırdı.

Bu esnada 50.000 km'e ulaşan Passat'ın bu anını ölümsüzleştirmeyi unutmadık.

Özlettirdin kendini. Eminim 2.0 TDI 170 HP 6-DSG ile mükemmel bir yolculuk yaptın. Bu yıl ben de ilk defa UZUN bir yolculuğa çıkıyorum. ADANA-KUŞADASI yapacağım bu yaz, hem de Ramazan Bayramında Richmond Ephesus'ta kalacağız hem tatil hem bayram için. İlk defa EGE'yi göreceğim ve dönüşte belki de askerliğimi yaptığım BALIKESİR'e uğrar, öyle dönerim.

PASSAT piyasasında fırtınalar esiyor; yeni kasanın ilk gerçek görüntüleri, güncel kasanın üretiminin sona ermesi, bazı motor ve özel sipariş seçeneklerinin ortadan kaldırılması, 3.000 TL'ye yakın yapılan indirimler ve 1.6 TDI 105 HP motorun son virajda satışa sunulması gibi gelişmeler oldu.

Hoşgeldin, hayırlı işler ve iyi çalışmalar dilerim.

Taner Göde

hak78 2010 Model Passat 1.6 MPI 102 BG Trendline Beyaz

Hedef 250 mi desek, ne desek? Bilhassa yeni kasa çıkışıyla üye sayımız artacak diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: meke

203. üyemiz, hoşgeldin.

hak78 2010 Model Passat 1.6 MPI 102 BG Trendline Beyaz

Hedef 250 mi desek, ne desek? Bilhassa yeni kasa çıkışıyla üye sayımız artacak diye düşünüyorum.

Hoşbulduk,

Teşekkürler.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.