Şimdi Ara

VW Passat 1.4 TSI DSG Otohaber Testi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
10.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cemoki

Bugün okuma fırsatı buldum, testi yapılan aracın fiyatı 75.400 tl yeni S60 1.6 ecoboost powershift (çift debriyajlı) 71.660 tl iken passat almak mantıklı gelmiyor bana haksızmıyım

Donanım seviyesini bilmiyorum ama sırf motoru yüzünden bile S60 düşünülebilir. Eskiden Volvo'nun konfigüratöründe fiyatlar da yazardı artık yazmıyor, kötü oldu.
  • Vw her yerde pahalı değil pahalı yapsa satamaz. Abd de passat cc bile, 2.0 tsi ile 28.200 dolar. Dsg farkı ise 1100 dolar. Golf ün 2.500 cc 5 silindirli modeli bile 20.000 dolar üstelik otomatik dsg değil yalnız. Touaregin 3.0 tdi si bile 48.000 dolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

quote:

Bugün okuma fırsatı buldum, testi yapılan aracın fiyatı 75.400 tl yeni S60 1.6 ecoboost powershift (çift debriyajlı) 71.660 tl iken passat almak mantıklı gelmiyor bana haksızmıyım

Donanım seviyesini bilmiyorum ama sırf motoru yüzünden bile S60 düşünülebilir. Eskiden Volvo'nun konfigüratöründe fiyatlar da yazardı artık yazmıyor, kötü oldu.

Bagaj hacmi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftk44

quote:

quote:

Bagaj hacmi???

Kendi adıma konuşmuştum, çünkü benim hiç o kadar yüksek bagaj hacmine ihtiyacım olmadı. Fakat olanlar da S60'dan daha iyi gözüken V60'ı alarak 692 litrelik bagaj hacminin keyfini sürebilirler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ftk44

quote:

quote:

Bagaj hacmi???

Kendi adıma konuşmuştum, çünkü benim hiç o kadar yüksek bagaj hacmine ihtiyacım olmadı. Fakat olanlar da S60'dan daha iyi gözüken V60'ı alarak 692 litrelik bagaj hacminin keyfini sürebilirler.

ok o zaman mantıklı,2.el biraz düşündürür o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Arkadaşlar Şu Denizkubi ciddiye alıp da mesaj yazmayın lütfen.Arkadaşın forumda ki amacı belli.Tartışma ve reklam.
    Foruma kattığı hiç bişey yok bunun amacı ve çizgisi belli.Bu üyeyi ciddiye almayınız lütfen.

bilimsel ve somut veriler yazdım test sonuçlarını ekledim .Ayrıcada ne yaparsan yap kervan yürür sen işiine bak.Millet neyi ciddiye alıp neyi almayacağını çok iyi bilir merak etme sen.

Ewt haklısın herkes bilir kimi ciddiye alıp almıyacağını mesela sen kim seni ciddiye alır ki

• Accent Blue'nun fiyatını görünce gayet makul gözüktü Passat gözüme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Accent Blue'nun fiyatını görünce gayet makul gözüktü Passat gözüme.

+1
  • yeni kasanın daha hoş göründüğünü düşünen bir tek ben mi varım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

+1

[+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSt3am

yeni kasanın daha hoş göründüğünü düşünen bir tek ben mi varım ?

İkisininde güzel yanları var.İkisi de güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu2009

quote:

Orijinalden alıntı: samilto

quote:

+1

[+1

+1
  • Taner abinin yorumuna bittim birde paylaştıgı müziğe
  • ben de yeni passatın tasarımını daha çok beğenenlerdenim. Bakışları daha sert daha karizmatik bence.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.