Lan bende diyodum konuyu görünce acaba VW güncel araçlarındaki yüzü Süpersporda nasıl kullandı? Ama ilk defa keşke dedim konuyu açınca...
Bu arada iç tasarım hoşuma gitti çok havalı duruyo
Çok büyük hevesle açmıştım varya
Kimse merak etmesin. Bir konsept olduğu için asla böyle çıkmaz. Konsolunu Caddy'e benzetip öyle çıkaracaklar. Gelecek olan 7. nesil Golf'ün neye benzeyeceğini herkes tahmin ediyor sanırım.
yorumlardan anladığım kadarıyla diyorsunuzki kısaca
vw olsunda taştan olsun
ülkemiz şu marka tabusunu bi yıkamadı gitti yahu...
Aracın 2001 üretimi olduğu ve 10 yaşında olduğu gözden kaçmış. 10 yıl öncesine göre düşünülürse malzeme kalite hissi çok yadırganmamalı. 322,89km/h ortalama hız ile 24 saat durmadan toplamda 7749km yol alabilmek bence başarıdır.
araba sanki boğuluyomuş gibi çalışıyor bide stop edip durdu adam yüzünden sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: okuryazargezer
yorumlardan anladığım kadarıyla diyorsunuzki kısaca
vw olsunda taştan olsun
ülkemiz şu marka tabusunu bi yıkamadı gitti yahu...
VW orta sınıf-üst sınıf arasında mekik dokuyor o yüzden çok seviliyor...gayette kaliteli bende gözüm kapalı alırım...Zaten VW-Audi-Skoda-Porshe ortak zaten...Skoda en zayıf halka gibi ama onun arabalarınında diğerlerinden farkı yok skoda yeti binin vw tiguan'a binmiş gibi oluyorsunuz...ama bazen vw kendi arabaları satsın diye skoda'dan parça eksiltiyo opsiyonel yapıyor.
Eksozunda balgam var gibi motor sesi çıkıyor. O iç mekan o direksiyon o tasarım Allahım bu ne çirkin araba ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme