Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.928
Cevap
64
Favori
647.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Özel mesajları göremiyorum. Buraya yazın yardımcı olmaya çalışırım. İyi günler dilerim...
  • Arkadaşlar 2015 comfort jetta aracım var bir türlü aux kablosu ile cep tlf. dan bağlanıp müzik dinlemiyorum yardımcı olurmusunuz? Şimdiden teşekkürler...
  • hasan aydoğar H kullanıcısına yanıt
    Aux kablosu ile telefonu aux girişine bağlayıp araç ekranından MEDIA tuşuna (ekranda AUX yazana kadar) basacaksınız. Bu şekilde yaptığınız halde mi olmuyor? Sorun ne tam olarak?
  • Herkese selamlar 2015 jetta hingline 1.4 tsı dsg aracım var..Son bir aydır sağ torpido tarafından rolantide ses geliyor biraz gaza basınca ses kesiliyor daha sonra yine ses oluyor
    Servise gittim yıllık bakım için orada ses yapmadı..Usta tekrar ses olursa klima tuşlarına sırayla bas birde öyle bak dedi.Geçen akşam araçta ses yine var ustanın dediği gibi klima tuşlarına bastım ama ses geçmedi..Orada usta yakıt borusundan olabilir ama bu araç 1.2 değil o araçlarda vardı bu sorun dedi..Sizin fikirleriniz nelerdir böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: autotech1

    Özel mesajları göremiyorum. Buraya yazın yardımcı olmaya çalışırım. İyi günler dilerim...

    Göremiyorum derken forumdaki bir sorun nedeniyle mi göremiyorsunuz?

  • Mk5 almayı düşünüyorum. FSİ motor da olabilir.
    Tüp taktırırsam mantıklı olur mu, uyumludur deniyor bir sorun yaşar mıyım
  • karahisarlı K kullanıcısına yanıt
    LPG düşünüyorsanız FSI değil düz motor (MPI) alın. VW markasında bu motor hariç hiçbiri LPG ye uygun değildir. TSI motorlara bile LPG taktıklarını iddia edenler var. Sıvı LPG vb. sistemlerin hepsi zorlama ve arızaya açık sistemlerdir. Bu sistemler devamlı arıza ışığı yakmakta ve birçok pahalı arızaya sebep olmaktadır.

    İyi günler dilerim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: autotech1

    LPG düşünüyorsanız FSI değil düz motor (MPI) alın. VW markasında bu motor hariç hiçbiri LPG ye uygun değildir. TSI motorlara bile LPG taktıklarını iddia edenler var. Sıvı LPG vb. sistemlerin hepsi zorlama ve arızaya açık sistemlerdir. Bu sistemler devamlı arıza ışığı yakmakta ve birçok pahalı arızaya sebep olmaktadır.

    İyi günler dilerim...
    Anladım, satıcılar tarafından ısrarla FSİ motorun Blf kodlu olduğu
    ve LPGye uyumlu olduğu belirtiliyor.
    Bu şartlarda uygun olsa dahi sık sık sorun yaşamamak adına uzak durmak en mantıklısı olsa gerek.
  • Beyler merhaba 2 gündür 2015 model 1.4 tsı dsg araçtan 60 ile 100 km arasında radyo frekansı gibi değişik bi ses geliyor klima ile alakalı değil sizce ne olabilir?
  • Yeni 2012 jetta 1.4 tsi comfortline araç aldım. Bir aydır şehir içi ortalama yakıt 12 lerde geziyor. Çok fazla yakıyor geldi bana. Sizde durum nasıl.
  • Merhabalar, benim de 2012 model 1.2 TSI Trendline Manuel aracım var. Sabahları ilk çalıştırmada bir ses geliyor. Sesin videosunu paylaşıyorum. Fikri olan var mıdır?










    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroruc -- 17 Mart 2020; 21:24:32 >
  • Arkadaşlar 2014 model Jetta comfortline sahibiyim. Menu Ayarlardan Bt ses var ve açıkta ancak Bluetooth aramasında bir şey görünmüyor. Araçta bluetooth var mı? Ona göre aux kablosu siparişi geçeceğim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

    Arkadaşlar 2014 model Jetta comfortline sahibiyim. Menu Ayarlardan Bt ses var ve açıkta ancak Bluetooth aramasında bir şey görünmüyor. Araçta bluetooth var mı? Ona göre aux kablosu siparişi geçeceğim
    Malesef yok hocam bluetooth ayrı satın alınacak ve pahalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: levoank

    Malesef yok hocam bluetooth ayrı satın alınacak ve pahalı

    Alıntıları Göster
    Anladım teşekkür ederim aux girişi ile yola devam ediyoruz o zaman.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

    Anladım teşekkür ederim aux girişi ile yola devam ediyoruz o zaman.

    Alıntıları Göster
    Aynen bende o şekilde devam
  • Düşük km yüksek model jetta mı


    yüksek km daha düşük model passat mı?

  • 2014 makyajsız kasa highline aracımız var bluetooth sorununu en az maaliyetle nasıl halledebilirim ? rcd 510 için orjinal bluetooth kit arıyorum. Rcd 330 maaliyeti çok arttırıyor.

  • exxplorer kullanıcısına yanıt

    https://m.n11.com/parrot-ck3100-bluetooth-arac-telefon-kiti-kolay-kurulum-P287203888


    Yetkili servisler bunu takıyor. Yalnız uyumluluğu sorgulayın. Yukarıdaki linki fikir olsun diye ekledim. Parrot marka takıyorlar. İyi günler dilerim...

  • Merhabalar, 2009 Jetta Comfortline sahibiyim. Yeni aldım. -E foruma katılmadan olmaz:) Güzel keyifli bir başlık ama çok uzun, 1. sayfadan 30. sayfaya kadar geldim, sonra sıkıldım, hepsini okuyacak vaktimde yok zaten. Benim takıldığım konuya takılan başka yorumlarda vardı ama net cevap verilmemiş, tekrar sormak istiyorum. Aracımda ''Yokuş Kalkış'' ve ''Hız Sabitleme'' sistemi var mı? yok mu? Bir türlü çözemedim. Yokuşta kalkarken herhangi bir tutma refleksi göstermiyor, hız sabitleme için direksiyonda tuşlar var ama sol kolda On/Off, (+ -) yok. internetteki 2006 hariç diğer comfortline'larda bu özellikler sabit belirtilmiş. Bütün hepsinde varda benimkinde mi yok. Aracımı özel servise götürdüğümde ustaya sordum yokuşta 1-2 sn tutmuyorsa hill holder yok o zaman dedi. Bu opsiyonel bir özellik mi? İlk alan kişi maliyetten düşme veya başka bir nedenden dolayı istememiş olabilir mi?





  • Tekrar merhabalar, forum ne için var? insanlar bilgi alışverişi yapsın, sormak istediklerini sorsun cevap alsın. Neredeyse bu başlığın yarısını okudum, belli başlı kişiler var hep bunlar yazıyor, arada birileri bir şeyler yazınca bu her şeyi çok bildiğini zanneden bir güruh hemen ''o öyle değil, böyle'' kendini gösteriyor. Hayatında her alanını bu narsist kişilikler ele geçirmiş gözüküyor! ne yazık ki! şimdi bu karakterlerden biri ben bu yazıyı yazdığım için beni uyaracak belki forumdan atacak önemli değil. bu saçmalığın içinde kalmayı çok istemem zaten. Sad kendi sorduğum soruya cevap vermek bu konuda bazı soruları olan benim gibi cevap alamamış arkadaşlar var, bu arkadaşların istifade etmesini istiyorum.


    Aracı Comfortline diye aldık ama neden bazı özellikler yok demiş detaylandırmıştım.


    CEVAP: Çünkü aracım Comfortline değil Tour serisiymiş. çeşitli kaynaklardan aldığım tavsiye ile sigortacımdan baktırdım 2016 yılına kadar Tour olarak işleme alınmış sonra 2016 dan sonra comfortline olarak işlenmiş. Yani al-sat çı mı artık dolandırının teki aracı comfortline diye işletip öyle satmış herkese bizde dahil:)


    Sonuç: Aracı alırken sigortadan bu detaya baktırmakta fayda var.


    Kalın Sağlıcakla...





  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.