Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
649.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "İki aracımın fiyatı 70 bin diyor" 0 km bir TDI Jetta comfortline bile etmiyor...
    İki aracın bir TDI Jetta Comfortline hatta ve hatta 1.6 TDI Polo etmediği halde bu arabalara değmeyecek bakım fiyatları vermek...

Ben Jettaya biniyorum ve bakımlarını özel serviste yaptırıyorum. Benim özel servise gitmiş olmam servis fiyatlarını pahalı bulduğum için değil. Ayak üstü kazıklanmaya karşı olduğum içindir. yapılan bakım karşılığı verilen ücret fahiş bir boyuttadır. Kabul et yada etme... Bu böyle..

Birde marifetmiş gibi bu durumu övünerek burada paylaşmak ve eleştirilere tahammülsüz şekilde cevap vermek oldukça yanlış...

Yıllarca yetkili servise gittim. 2001 den 2010 yılına kadar 3 araç değiştirdim ve 3ü de 0 km araçlardı. Yetkili serviste bakım baktırdım, ufak tefek hasarlarınıda yetkili serviste yaptırdım. Peki kazancım ne oldu ?? HİÇ BİR ŞEY!

Aracı satacağınız zaman, sizin aracı nasıl muhafaza ettiğiniz, değişen boyanan ve km ön plana çıkıyor. Hiçkimse servis kayıtlarını açta bakayım demiyor. Zaten bakımlı araç motor sesinden tutunda gidişine kadar kendini belli ediyor. Bu yüzden düzenli bir şekilde bakımlarını yaptırmak ve aracı kapalı garajda muhafaza etmek aracın değerini koruyan en önemli unsurlar. Şimdiye kadar iki aracımı sattığım kişiler ne bakımından ne boyasından anlayan kişilerdi. Aracın etrafında iki tur atıp ertesi gün aracımı sattım. Pırıl pırıl araçlardı. Teste bile götürmeye ihtiyaç hissetmedi araçlarımı sattığım kişiler. Şimdiki aracımı da özenle kullanıyorum. Kapalı garajında, düzenli bir şekilde boya korumasını yapıyorum. Yıllık bakımlarını gününü geçirmeden yaptırıyorum.

Araç sizden pahalı bakım değil, KALİTELİ BAKIM istiyor !

• Gökhan And Jetta kullanıcısına yanıt
    Bazı arkadaşlar da kendi bindiği arabayı Mercedes bizimkileri şahin sanıyor sanırım. Yukarıda bu kadar abartılan, adı geçen araç 52.000 TL. değerinde bir araçtır. Buyrun link. Hem de Ankara arabası.

Bu da benim aracımın 2. eli:

Aradaki fark 5-6 bin TL. Her fırsatta kendi aracını övdüğü benim aracımı yerdiği rakam en fazla 6.000 TL. Ayrıca benim aracın emsali linkteki araç çıplak. Benim araçta hepsi yetkili servis tarafından yapılmış en az 4.000 liralık donanım, 3.000 liralık da bakım var.

Hiç sevmediğim şeyler ama bu tip laf atmalar (primeline donanımı gibi boş vb.) beni bunları yazmaya zorluyor. Burada sanki sen bunu alamazsın gibi bir hava yaratılmaya çalışılmış. Ayrıca 2 aracımın toplam değeri de 79.000 TL. Emin ol istediğim aracı alabilecek güçteyim. Para sorunum olsaydı yetkili servise 3.000 TL. vermezdim. İki aracım da benzinli. Benzinli araca değil tüplü veya dizel araca binerdim. Emin ol uçak yakıtıyla çalışsa koymaz.

Kasım 2010 da tüm Türkiye'de en fazla 30 araç vardı. Yeni kasalar çoktan satılmaya başlamıştı. Adana'da hiç olmadığı için Hatay Gümüş'te var olan 3 araçtan birini ben aldım. Aldığım zaman iki donanım arasında da 8.000 TL. gibi komik bir fark vardı. Emin ol olsa onu da çok rahatlıkla alabilecek güçteydim.

Şu an araca ihtiyacım olmadığı için sıfır aldığım 30.000 km.deki araca biniyorum. Değişsem alacağım en düşük araç Passat 1.4 TSI comfort manuel olurdu.

Bu yazdıklarım için de diğer forumu takip eden arkadaşlarımdan özür dilerim. İyi forumlar arkadaşlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: autotechvw

Bazı arkadaşlar da kendi bindiği arabayı Mercedes bizimkileri şahin sanıyor sanırım. Yukarıda bu kadar abartılan, adı geçen araç 52.000 TL. değerinde bir araçtır. Buyrun link. Hem de Ankara arabası.

Bu da benim aracımın 2. eli:

Aradaki fark 5-6 bin TL. Her fırsatta kendi aracını övdüğü benim aracımı yerdiği rakam en fazla 6.000 TL. Ayrıca benim aracın emsali linkteki araç çıplak. Benim araçta hepsi yetkili servis tarafından yapılmış en az 4.000 liralık donanım, 3.000 liralık da bakım var.

Hiç sevmediğim şeyler ama bu tip laf atmalar (primeline donanımı gibi boş vb.) beni bunları yazmaya zorluyor. Burada sanki sen bunu alamazsın gibi bir hava yaratılmaya çalışılmış. Ayrıca 2 aracımın toplam değeri de 79.000 TL. Emin ol istediğim aracı alabilecek güçteyim. Para sorunum olsaydı yetkili servise 3.000 TL. vermezdim. İki aracım da benzinli. Benzinli araca değil tüplü veya dizel araca binerdim. Emin ol uçak yakıtıyla çalışsa koymaz.

Kasım 2010 da tüm Türkiye'de en fazla 30 araç vardı. Yeni kasalar çoktan satılmaya başlamıştı. Adana'da hiç olmadığı için Hatay Gümüş'te var olan 3 araçtan birini ben aldım. Aldığım zaman iki donanım arasında da 8.000 TL. gibi komik bir fark vardı. Emin ol olsa onu da çok rahatlıkla alabilecek güçteydim.

Şu an araca ihtiyacım olmadığı için sıfır aldığım 30.000 km.deki araca biniyorum. Değişsem alacağım en düşük araç Passat 1.4 TSI comfort manuel olurdu.

Bu yazdıklarım için de diğer forumu takip eden arkadaşlarımdan özür dilerim. İyi forumlar arkadaşlar...

Forumda bilmem kaç kere araçlarımın değeri şu kadar TL diyen sensin. Daha bir kez olsun şunca mesajımda bir kez olsun aracımın fiyatından, piyasa değerinden bahsetmiş bir insan değilim. O linkini attığın dizel araç marşpiyelinden hasarlı ve çok kez ilana düşmesine rağmen satılamamış ( bazı sorunları olduğu aşikar) bir araçtır. Ve aracımın piyasa değeride benim düşündüğüm fiyatta o ilandaki fiyat ile arasında uçurum vardır.

Aracımla tüm özellikleri aynı tek fark DSG şanzuman. Al sana örnek.

Ayrıca yukarıda bahsettiğim iki aracının fiyatı bir Jetta comfortline etmiyor dediğim araç aşağıdaki fotoğraftaki araçtır.

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

Madem kendi aracın ile kendi aracımı kıyaslamaya kalktın, birde özellikler kısmına bakmanı öneririm. Sadece direksiyon ve vitesten ibaret olan kapak jantlı primline ile burada Jetta profesörü gibi takılman oldukça gülünç bir durum yaratıyor.

Bir primline Jettaya verilecek en yüksek rakam 38 39 bin TL dir. Zaten fazlasını hakedende bir araç değildir. 47 bin TL fiyata temiz 1.6 TDI Exclusive Jetta almak aklı başında bir insan için en uygun seçenektir.

Araçta hiçbir donanımsal ek özellik olmadığı gibi, plastik jant kapaklarıylada pek bir güzel görünmekte

Ben insanların otomobillerine göre sınıflandırma yanlışına girmeyi istemeyen biriyim. İnsanların giyim, kuşamları, kullandıkları telefon, vb aksesuarlar ile insanların değerli yada değersiz olduğuna şimdiye kadar inanmadım çok şükür. Ancak hayatımda, sürekli elde ettikleri bana göre "üç beş kuruş" ile kendini bey zannedenlerinde her zaman cevabını hem anladığı dilde " parayla ve gösterişle" hemde uygun bir sözle verdim. Sende bu konuda bir hayli bu mesajı isteyenlerden biri oldun.

Jettaya biniyorum ama ulaşabileceğim en lüx aracın Jetta olduğunu sakın düşünme. Bir çok kişinin rüyasında bile göremeyeceği aracı yarın sabah garajıma sokabilecek güçteyim elhamdülillah.

Benim vermiş olduğum değer, sadece Jetta yada başka bir marka olsun, mesele o marka ve model değil, sahip olduğum tüm araçlaradır. Ben otomobilleri seven biriyim. Yarın sabah Mercedeste, yada başka bir markada alsam göstereceğim ilgi ve özen ne az olur nede daha çok olacaktır. Burada sadece Jetta için değil, otomobilleri sevdiğim için bulunmaktayım. Yoksa Jetta ile passatı kıyaslayıp senin gibi kısır bir düşünce içinde mahsur kalmış biri değilim.

Benim mesleğimi, dünya görüşümü, şahsımı tanımadan yaptığın şimdiye kadarki saygısız söylemlerinden dolayı kınıyorum.

Şu forum başlığında topu topu 4-5 kişinin yazdığı "oda 6 ayda bir" bir platformda sürekli bir gösteriş ve aşağılık duygusunu bastırmaya yönelik çaba ve gayret içindesin. Samimiyet sıfır...Anlayış sıfır...

Bu forumu takip eden arkadaşlarada gerçek ve kaliteli bir forum ortamı için Jettatürkiye.com forumuna davet ediyorum. Oldukça seviyeli ve bilgi paylaşımı yüksek bu foruma hepinizi davet ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 19 Şubat 2015; 12:44:16 >

• Bu forumu geriye doğru -tarafsız olarak inceleyen- aklıselim biri, kimin haklı olduğunu çok açık ve net bir şekilde görecektir. Ben adam gibi buraya gelip paylaşımlarda bulunuyorum. Nedense 3-4 ayda bir foruma -ne niyetle geldiği de açıkça belli olan- birileri benim paylaşımlarım üzerinden laf atıp çekiliyor.

Son bir iki paylaşımımdan örnek verecek olursam: Adam gibi iki aracıma da yaptırdığım son yetkili servis bakım fatura ve ayrıntılarını burada paylaştım. Sonra her zaman benim paylaşımlarımdan sonra sahne alan bu arkadaşlar: Yok bakıma bu kadar para verilir mi? Yok 700 lira işçilik mi olur? Yok 30.000 deki aracın bu parçaları değişir mi? Yok sen servise gitmekten haz alıyorsun vb. cümlelerle, forum kültürü ve bilgi alışverişiyle hiçbir ilgisi olmayan, tamamen karşıdaki insanla ikili diyaloğa girme çabasıyla ortaya bir şeyler yazıp çekiliyor.

Takdir okuyanlara aittir. Buraya polemiğe değil de kullandığı araçla ilgili bilgi edinmek için gelen arkadaşlardan kendi adıma yapılan tüm gereksiz konuşmalar için özür diler, iyi günler dilerim...

• teşekkür ederim hocam ben en son 60000 de bakıma götürmüştüm aracı
    sadece rutin bakım yaptılar şimdi aracım 70000 de ve yaklaşıl 5000 km sonra bakıma gidecek de
    başıma gelecekleri bilmem iyi oldu
    benim de aracımın alt takımından en ufak bir sıkıntım yok ama servis değiştirin derse değiştiririm
    acaba ömrü mü var yoksa siz de mi sıkıntı var onu merak etmiştim
    uzun zamandır foruma giremiyordum
    değerli paylaşımlarınız için teşekkür ederim
  • bu arada ben uzun zamandır takip etmiyordum
    jettamın değeri artmış
  • drlaroxyl D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Yardımcı olabildiysek ne mutlu. Servis gerekli açıklamayı zaten yapar. Sizin onayınızı almadan rutin bakım harici hiçbir şeyi değişmezler. İyi günler dilerim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün polomun aküsünü de yetkili serviste değiştirdim. Tahmini fatura % 20 indirimimle beraber 350 TL. Geçenki bakımda servis akünün son ömründe olduğunu söylemişti. Ben bir sıkıntı olmadığı için önemsemedim. Cumartesi ilk kez araç tekledi. Marş motoru yavaş çevirdi ve ilk basışta motor çalışmadı. Üzerindeki 4-5 yıllık aküydü.

Serviste de 2 kalite akü var. İkisi de Alman malı orjinal VW AG ürünü. Biri 250 diğeri 450 TL. 450 TL. olan orjinal fabrikanın taktığı akü. Diğeri de onaylı yalnız economy class (ekonomi sınıfı ürün) adıyla satılıyor. Ben 450 TL. olanı tercih ettim. Sebebi de 250 TL. olan aküde ekonomi parçası olduğu için % 1 bile indirim yapmıyorlar. Orjinal aküde % 20 yaklaşık 90 TL. indirim yapıyorlar.

Detayları faturalar elime ulaştığı zaman paylaşırım.

Tüm "polemik değil" forum ve bilgi paylaşımı seven arkadaşlara iyi günler dilerim...

• VW Jetta - Polo Orjinal Akü:

Her iki modelin de yetkili servis akü değişim maaliyeti budur. Akü sökülmüşken tüm elektrik aksamı, sigorta kutusu vb. kontrolleri yapılıyor. Arıza tespit cihazına bağlanarak gerekli kodlamalar yapılıyor. Özellikle benim aracım gibi otomatik ve DSG şanzımanlı aracı olanlar dikkat etsin. Akü söküldüğü an şanzıman kilitleniyor ve ecu'ya şanzımanla ilgili arıza kodları yazıyor. Servis cihazla bunların tamamını hallederek teslim ediyor. Tüm bu işlemlere de yetkili servisle olan diyaloğunuza bağlı olarak 100 TL. civarı para alıyorlar. Ben vermedim tabi ki. Her şeyi buralarda yaptırdığım için böyle ufak tefek işler için benden para almıyorlar.

Tüm forum severlere iyi günler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autotech1 -- 24 Şubat 2015; 10:09:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan And Jetta

quote:

Orijinalden alıntı: ringcep

Merhaba arkadaşlar
    Orjınal silecek lastiği alacağım,hangi marka olmalı ?

Merhaba.

Boch marka almanızı tavsiye ediyorum. Serviste Bosch marka kullanıyor. Dışarıda bu sileceklerin tanesini 20-22 TL civarında temin edebilirsiniz. Bosch silecek lastiğine kötü demek, servisin taktığı lastiğede kötü demek oluyor. Hatta servis çoğu zaman Bosch marka fiyatına daha düşük kalitede silecek, filtre vs gibi şeyler kullanabiliyor. Bir Bocsh Car Servisinde aracınıza bire bir uyumlu ve VW nin tavsiye ettiği sileceği bulabilirsiniz.

Orjınal silecek diye SWF marka aldım,Vw nin tavsiye ettiği markaymış,satıcı ısrarla bunu önerdi,tüm passat ve jetta,golf vs hep bu markayı alıyorlar deyince bende inanrak aldım,sileceğide kendileri taktılar fakat hiç memnun kalmadım.Sağ silecek leke bırakıyor.Bosh tan şaşmamak lazımmış...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan And Jetta

quote:

Merhaba arkadaşlar
    Orjınal silecek lastiği alacağım,hangi marka olmalı ?

Merhaba.

Boch marka almanızı tavsiye ediyorum. Serviste Bosch marka kullanıyor. Dışarıda bu sileceklerin tanesini 20-22 TL civarında temin edebilirsiniz. Bosch silecek lastiğine kötü demek, servisin taktığı lastiğede kötü demek oluyor. Hatta servis çoğu zaman Bosch marka fiyatına daha düşük kalitede silecek, filtre vs gibi şeyler kullanabiliyor. Bir Bocsh Car Servisinde aracınıza bire bir uyumlu ve VW nin tavsiye ettiği sileceği bulabilirsiniz.

Orjınal silecek diye SWF marka aldım,Vw nin tavsiye ettiği markaymış,satıcı ısrarla bunu önerdi,tüm passat ve jetta,golf vs hep bu markayı alıyorlar deyince bende inanrak aldım,sileceğide kendileri taktılar fakat hiç memnun kalmadım.Sağ silecek leke bırakıyor.Bosh tan şaşmamak lazımmış...

Aklın yolu bir

Bakın araç bakımlarınızdada Bocsh filtreler tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: autotechvw

Bu forumu geriye doğru -tarafsız olarak inceleyen- aklıselim biri, kimin haklı olduğunu çok açık ve net bir şekilde görecektir. Ben adam gibi buraya gelip paylaşımlarda bulunuyorum. Nedense 3-4 ayda bir foruma -ne niyetle geldiği de açıkça belli olan- birileri benim paylaşımlarım üzerinden laf atıp çekiliyor.

Son bir iki paylaşımımdan örnek verecek olursam: Adam gibi iki aracıma da yaptırdığım son yetkili servis bakım fatura ve ayrıntılarını burada paylaştım. Sonra her zaman benim paylaşımlarımdan sonra sahne alan bu arkadaşlar: Yok bakıma bu kadar para verilir mi? Yok 700 lira işçilik mi olur? Yok 30.000 deki aracın bu parçaları değişir mi? Yok sen servise gitmekten haz alıyorsun vb. cümlelerle, forum kültürü ve bilgi alışverişiyle hiçbir ilgisi olmayan, tamamen karşıdaki insanla ikili diyaloğa girme çabasıyla ortaya bir şeyler yazıp çekiliyor.

Takdir okuyanlara aittir. Buraya polemiğe değil de kullandığı araçla ilgili bilgi edinmek için gelen arkadaşlardan kendi adıma yapılan tüm gereksiz konuşmalar için özür diler, iyi günler dilerim...

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caesar_ -- 27 Şubat 2015; 12:10:01 >

• Beyler biraz once wv bayinden ciktim bende ayni arac icin 58.50 fiyat aldim

focus titanyum benzinli alcaktim 58 e ama herkes cok yakar soyle boyle derken vazgeciyo beni sanki

sizce full focusdan vazgecip bende 1.2 jetta confordline mi istemliyim nisanda gelcek arac

Bilgi li arkasldaslardan yorum ve yardim bekliyorum

• catik kullanıcısına yanıt
    İmkanınız varsa 1.2 TSI yerine 1.4 TSI almanızı tavsiye ederim. İleride 2. ele satacağınız zaman 1.2 ye göre daha kolay satılır ve daha çok alıcısı olur. Performansı da 1.2 den çok daha üstün bir motordur. Bence VW'in şimdiye kadar yaptığı en iyi motor. 1.6 TDI'dan veya 1.2 TSI'dan sonra bu motoru kullandığınızda aradaki farkı anlıyorsunuz. Dizel motor ve 1.2 motor sadece kasayı taşırken, 1.4 TSI aracı şaha kaldırıyor. Hepsini yetkili servis ve satış noktalarında defalarca test etmiş biri olarak bunları yazıyorum.

İyi günler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi autotech1 -- 27 Şubat 2015; 23:45:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catik

Beyler biraz once wv bayinden ciktim bende ayni arac icin 58.50 fiyat aldim

focus titanyum benzinli alcaktim 58 e ama herkes cok yakar soyle boyle derken vazgeciyo beni sanki

sizce full focusdan vazgecip bende 1.2 jetta confordline mi istemliyim nisanda gelcek arac

Bilgi li arkasldaslardan yorum ve yardim bekliyorum

İmkan varsa 1.6 TDI motordan şaşmayın. Aracın Comfortline modeli olmasından bile feragat edip dizel almalısınız bence. Sizi temin ederim bir sene sonra aracı aldığınız fiyatın 5 bin TL üzerine satabilirsiniz. 1ç2 TSI yada 1.4 TSI hangisi olursa olsun gerçekten tüketim açısından günümüz benzin fiyatları ile aşırı tüketim yapan motorlar haline geldiler. 1.4 TSI bir motorun şehir içi trafiğinde görebileceği en düşük rakam 8-8,5 litre durumundadır.

1.4 TSI motoru 2 yıl boyunca kullanmış ve 1.6 TDI motoru ise 4 yıldır kullanan birisi olarak size tavsiyem kesinlikle 1.6 TDI 105 hp motor olacaktır. Dizel motor olmasına rağmen bakım fiyatları ve bakım aralıkları benzinli motor ile aynıdır.

• Öncelikle autotechvw sizi kutluyorum böyle çocukca hareketlerde bululunup sürekli aracının fotolarını koyup benim aracım 1 numara imajı yaratmaya çalışan basit biri karşısında üslubunuzu koruduğunuz ve forum adına faydalı bilgilerde bulunduğunuz için gökhan isimli arkadaş isteyen aracının bakımını yetkili serviste yaptırır isteyen özel serviste yaptırır isteyen kendi yapar seni bu seni ilgilendirmez benim aracımda 2008 primeline ne olacak primeline diye donanımı yok diye çöpe mi atalım hem vw kaliteli diyorsun hemde jetta primline trendiline donanımlarla dalga geçiyorsun
  • ua 95 xei U kullanıcısına yanıt
    Bir araç, üzerinde var olan donanımlarla konforlu hale gelmez. Konfordan kastım şudur: Trend jetta size bozuk bir yolda hangi konforu yaşatıyorsa highline jetta da o konforu yaşatır. Tüm yürüyen aksam ve şasi % 100 aynıdır.

Yukarıda açıkladığım sebeple highline jettanın benim gözümde "trenline passat" kadar değeri yoktur.

Donanımlar sadece araç kullanmayı kolaylaştırır ve zevkli hale getirir. Örneğin teybe dokunmaz direksiyondan kumanda edersiniz. Hızı sabitler gidersiniz. Kendiliğinden farlar yanar, silecekler çalışır. Kolay park edersiniz vb. Araç kullanmak kolay ve zevkli bir hale gelir. Ama aracınız asla bir passattın konforuna yaklaşamaz.

Siz o günleri görmediniz sanırım. Zamanında burada jetta ile passat arasında ciddi anlamda bir konfor farkı olmadığını, hatta daha ileri giderek kendi bindiği jettanın daha konforlu olduğunu iddia edenler vardı. Bu yorumlar bile bu şahışların otomobil işinden ne kadar anladıklarını açık ve net bir şekilde gösteriyor.

Güvenlik konusuna gelelim. MK5 kasalarda sadece ESP yoktu. Şu an tüm donanım seviyelerinde o da standart hale geldi. Güvenlik anlamında da jettanın tüm donanım seviyeleri arasında hiçbir fark yoktur.

Kısaca segment büyümedikçe bir aracın tüm donanım seviyelerinde aynı konforu yaşarsınız. Herhangi bir jettayı beğenmemek için en az passata binmek gereklidir. Gerisi boş laf ve ego tatminidir.

İyi günler dilerim...

• Merhaba Arkadaşlar,

2012 model 1.2 TSİ DSG Trendline Jetta aracım var. Dün arabanın jant kapaklarından biri düşmüş. Serviste kazıklanmak istemiyorum. Uygun fiyata nereden bulabilirim?

Bir ikinci sorum. Bizim çocuk arka havalandırma kelebeğini kırmış. Yapıştırmayı denedim ama pek tutacak gibi durmuyor. Bunu değiştirmek zor mudur, piyasadan bulup ben değiştirebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua 95 xei

Öncelikle autotechvw sizi kutluyorum böyle çocukca hareketlerde bululunup sürekli aracının fotolarını koyup benim aracım 1 numara imajı yaratmaya çalışan basit biri karşısında üslubunuzu koruduğunuz ve forum adına faydalı bilgilerde bulunduğunuz için gökhan isimli arkadaş isteyen aracının bakımını yetkili serviste yaptırır isteyen özel serviste yaptırır isteyen kendi yapar seni bu seni ilgilendirmez benim aracımda 2008 primeline ne olacak primeline diye donanımı yok diye çöpe mi atalım hem vw kaliteli diyorsun hemde jetta primline trendiline donanımlarla dalga geçiyorsun

Önce edepli terbiyeli olmayı öğren sonra burada konuş. Aracın kaliteli ancak içindekinin aynı kalitede olduğunu pek düşünmüyorum.

Burası bir otomobil forumu. Tabiki fotoğraf paylaşacağım. Servisten yediğim kazıkları burada belgelemek için bulunmuyorum. Ayrıca piyasadaki tüm jettaların primline ve trendline olduğunu düşünen zihniyetinde vay haline. En az tercih edilen model trendline ve prlimline modelleri bilmeni isterim.

Edit: 2010 yılında 9. sınıf, lisede almış olduğun ders notları ile ilgili yazılarını görünce seni ciddiye alıp cevap yazdığım için pişman oldum açıkçası. 9 sınıfta 5 tane zayıf almışsın otur dersine kitabına bak. Sen henüz lisede eline kopya yazıp sınav geçmeye çalışırken ben 2 yıldır Jetta kullanıyordum ve ikinci jettamı almaya hazırlanıyordum. Eğer şansın yolunda gitmiş ve çektiğin kopyalardan sınıfları kalmadan geçtiysen liseyi bitireli 2 yıl olmuş demektir. Notlarının iç açıcı olmaması sebeiyle şuan bir üniversitede okuyor olman eğitim sisteminin ne kadar kötü olduğunu gösterir. Sen liseyi bitireli 2 yıl olmuş hayatta forumdaki abilerine sataşmaktan çok daha önemli yapman gerekenler varken saçma sapan konuşup, burada rencide olmanın anlamı yok. Şimdi git kendine faydalı bir şeylerle uğraş.

Sen benim arabamın fotoğraflarını görmüşsün ve bir numara olduğu kanattine varmışsın. Benim hiiiç ama hiç öyle bir iddiam ve düşüncem yok. Gir uluslararsı otomobil forumlarına binlerce fotoğrafla karşılaşırsın. Aracım fabrikasyon orjinalliğini koruyan bir araç. Ayrıcalıklı bir jantı, aksesuarı vs yok. Ben sadece otomobil fotoğrafı çekmeyi sevdiğim için çektim ve paylaştım. Rahatsız ediyorsa girmezsin foruma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 2 Mart 2015; 14:09:33 >

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.