Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (274. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
650.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.4 comfort aracimda deri kumas seramik kaplamalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman isteğe bağlıdır. Mısır püskülü renk iç döşemeye sahip araç kumaş döşemeydi. VW in sitesinden donanım listesini de şimdi inceledim. Orada da kumaş döşeme yazıyor.

İyi günler dilerim...

• 1.4 tsı motorların tüp uyumu hakkında bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07_KARAKARTAL

1.4 tsı motorların tüp uyumu hakkında bilginiz var mı?

Uyumlu değildir.
  • 2006-2007 1.6 LPG'li jetta alacağım. Ne kadar yaktığı hakkında bilgi sahibi olan var mı
  • 1.6 MPI motor VW markasında LPG ile uyumlu ve % 100 LPG ile çalışan tek motordur. Yakıt tüketimi tamamı şehir içi her 100 km.de 10-11 L. arasındadır. Bu da LPG fiyatına bağlı olarak km. başına 30-33 kuruş gibi bir tüketime denk gelir.

TSI ve FSI motorlara da LPG taktıklarını iddia edenler var. Fakat bunlar zorlama sistemlerdir. Takılsa bile arızaya açıktır. Motor arıza ışığı devamlı yanmakta ve ayar tutmamaktadır. Ayrıca bu sistemler % 100 LPG ile çalışmaz. Devamlı % 80 LPG + % 20 Benzin karışımı yakar. Devamlı benzin de yaktığı için yaptığınız tasarrufun bir anlamı kalmaz.

Sadece Vialle Lpdi sistemi % 100 LPG ile çalışır. Bunun da montaj maaliyeti 6.000 TL. civarındadır. Bu parayı almayı düşündüğünüz aracın fiyatının üzerine eklediğinizde aynı aracın dizelini de alabilirsiniz. Sonuçta bu sistem de fiyatı yüzünden ve aynı paraya dizel motor alınabileceğinden anlamsız hale geliyor. Ayrıca yine denenmiş ve % 100 sorunsuz bir sistem değildir.

Yetkili servisler bu tip ekipmanların takıldığı araçları garanti kapsamı dışında bırakmaktadırlar. Herhangi bir arıza durumunda VW sizi tanımaz; montajı yapan firma ile baş başa kalırsınız. Bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Umarım yardımcı olmuştur. İyi günler dilerim...

• Arkadaşlar aşağıdaki araç için fikirlerinizi rica edebilirmiyim... o model için fiyat normalmidir... ve düz benzinli alıp Prins LPG takacağım için zaten mükemmel bir motor.... değerli fikirleriniz için şimdiden tşk ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-acill-2007-comfortline-98-binde-183267417/detay

NOT : demin öğrendiğim kadarıyla araçta değişen yok sadece sağ iki kapı boyalı ve 1 adet hasar kaydı mevcut... satıcının dediği şişirilmiş 4000 TL lik kayıt..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammedu-veys -- 17 Ekim 2014; 17:28:23 >

• Arkadaslar 1.6 fsi jetta almayi dusunuyorum yakit tuketimi biraz gozumu korkutuyor kullanan arkadaslarin yorumlarini alabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tomris Hatun

Arkadaslar 1.6 fsi jetta almayi dusunuyorum yakit tuketimi biraz gozumu korkutuyor kullanan arkadaslarin yorumlarini alabilirmiyim

hocam selam.

2006 model 1.6 midline jetta sahibiyim. Çok fazla trafiğe girmediğim ve devirli kullanmadığım zaman 25 kuruş yakıyorum.

Not: Araç LPG'li
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcnoz

quote:

Orijinalden alıntı: Tomris Hatun

Arkadaslar 1.6 fsi jetta almayi dusunuyorum yakit tuketimi biraz gozumu korkutuyor kullanan arkadaslarin yorumlarini alabilirmiyim

hocam selam.

2006 model 1.6 midline jetta sahibiyim. Çok fazla trafiğe girmediğim ve devirli kullanmadığım zaman 25 kuruş yakıyorum.

Not: Araç LPG'li

Hocam fsi dusunuyorum sizin aracin yakit tukeyimi gayet makul seviyedeymis uzun yolda fsi ile 25kurusu yakalarim diye dusunuyorum ama sehir icinde bilemiyorum gerci t.dagda yasiyorum hani istanbul gibi trafigi olmadigina sansliyiz muhtemelen ortalama yakit tuketimi civarica yakacagini dusunuyorum fabrika verilerinde bu oran 6.9litre tabi gercekte bu nerelere varir bilmuyorum 30-33kurus civari yaksa bana yeticek

• Herkese merhabalar,

2015 senesinin Ocak-Şubat ayları içerisinde 2015 model Jetta 1.4 TSI 122 bg Highline almayı düşünüyorum.

Ancak 2 konuda siz tecrübeli vw kullanıcılarının yorumlarına ihtiyacım var.

1- "2016 Jetta" başlığı altında internette aratma yaptığımda yeni Jetta'ya ait ekran görüntüleri görüyorum. Hernekadar Jetta CC'de olma ihtimali bulunsa yinede CC olmayan modelinde de bir kasa değişikliği olabileceği hissiyatı veriyor.

Bu durumda 1 sene bekleyip yeni kasayı (çıkarsa tabi) almak daha mantıklı olmaz mı?

2- Araca sunroof ekletmeyeceğim. Bu durumda tahminen teslim süresi kaç ay içerisinde olur?

Şimdiden herkese teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar. Biz de bu aralar araba almayı düşünüyoruz da ama sanırım yaza doğru alacağız gibi duruyor. Ben şimdiden araştırmaya koyuldum ama. Alacağımız araba sanırım 60 bin TL civarında olur. Ben tüm markaların sitesine girip baktım. Bu fiyata sanırım en iyi araba jetta. Ben arabadan pek anlamam açıkçası. Yani iç-dış görünüşü biraz iyi olsun, fazla yakmasın, yol tutuşu, vs iyi olsun. Benim aradığım kriterler bunlar. Bu kriterlere göre sizce alıcanak bir araba mıdır jetta? Yoksa 60 bin TL'ye önerebileceğiniz daha iyi bir şey var mıdır? Teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar

jetta 2014 dsg7 trafikte aracın hızını düşürüp deviri 1100 lere düşünce araç hal üst fiteste kalıyor (bir alt fitese düşmüyor) ve bu aşamada tekrar gaza basınca araç devrini alana kadar titreme yapıyor
    bu sorunla daha önce jarşılaşna ve cözüm bulna oldu mu
  • Arkadaşlar vw Türkiye sitesine bakıyorum 122 hp. ve 160 hp. motor seçenekleri var. Fakat Almanyada satılanlar 125 hp. ve 150hp. ACT motor. Anlayacağınız Almanyada yeni teknoloji motorları satıyorlar. bize ise eskileri gönderiyorlar. Bu sebeple jetta alacak arkadaşlara tavsiyem 125 ve 150 hp ACT motor getirene kadar beklesinler. Yeter artık bizi bu kadar koyun yerine koydukları. Jetta Türkiyede çok tutulduğu için en düşük donanımlıları ve eski motorları getiriyorlar. Dizel alacak arkadaşlarada tavsiyem vw nin yeni dizel motoru 1.6 120 hp. ni beklesinler. Daha seri ve daha ekonomik araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmethlx -- 27 Ekim 2014; 13:36:52 >
  • arkadaslar 2006 1.6 fsi comfortline jetta almayı dusunuyorum değişen kaza boya herhangi bir en ufak sıkıntısı yok agır bakımları serviste yaptırılmıs bir tanıdıgımda olan araç ancak kilometresi 180.000'de araç alırken kilometreyi on planda tutan birisiyim yılda ortalama 15-18bin kilometre yaparım yanı ortalama bir kullanımım var bu aracı alırsam ileride bana sıkıntı cıkarır mı cıkarırsa ne gibi sıkıntılar cıkarır
  • Selamlar..

1.2 TSI Manuel Comfortline Makyajli Jetta'da dışı beyaz içi bej, olursa da sunrooflu bilen duyan gören olursa; bana haber verirse sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iuzunok İ kullanıcısına yanıt
    Gaza daha sert yüklenip biraz daha köklerseniz alt vitese düşer ve örneğin 3000 devirde bir üst vitese atıyorsa bu sefer 4000 devirde bir üst vitese geçer. Eşimde otomatik polo var. Ben böyle yapıyorum.

Yukarıda motor teknolojilerinden bahsedilmiş. Tabi ki "bekleyecek kadar zamanınız varsa" kesinlikle yeni motorları bekleyin. Yeni passat da yukarıda adı geçen motorlarla gelecek. Hem performans artmış hem de yakıt tüketimi azalmış. Aceleniz yoksa kesinlikle beklemeye değer. Yalnız benim tahminim en erken 1.5 yıl sonra kasa tamamen değiştiği zaman bu motorlar gelecektir. Bu kasaya bu motorları koyacaklarını sanmıyorum.

İyi günler dilerim...

• "Gaza daha sert yüklenip biraz daha köklerseniz alt vitese düşer ve örneğin 3000 devirde bir üst vitese atıyorsa bu sefer 4000 devirde bir üst vitese geçer. Eşimde otomatik polo var. Ben böyle yapıyorum"

tarafikte gaza herzaman yüklenemiyorsunuz. yüklenince dediğiniz gibi fites düşüyor
    diğer formularda da araştırdım bu dsg nin sorunuymuş serviste düzeltiyorlar deniliyor

başka bu sorunu yaşayan var mı acaba
  • ii geceler herkese.arkadaşlar jetta 1.2 lik 105 hb manuel i bej araca 60bin dedi afyon vw servisi.fiyat nesıl sizce?birde bu araç şehir içi ve dışı ne yakar acaba cvp verebilirseniz memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: drmurat.gc

ii geceler herkese.arkadaşlar jetta 1.2 lik 105 hb manuel i bej araca 60bin dedi afyon vw servisi.fiyat nesıl sizce?birde bu araç şehir içi ve dışı ne yakar acaba cvp verebilirseniz memnun olurum.

Tsi motorlarda ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı var. bastıkça çok yakar. bu araca ortalama 4 litre de yaktıran da var 9 litre de. yani senin kullanmana bağlı. 110 km hızla şehir dışında 5lt flan tüketir. şehir içinde de 7 lt
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.