Şimdi Ara

Vw Jetta 1.4 Tsi 122 Ps 275 km/h Yapabilir mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
6.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu ne jettaymış.Yakında kanat takıp uçuracaklar arabayı
  • Geçen bizim 2008 jetta yı aldım Bugatti ile kapışıyorum sorma.

260 görsün sonra 275 bakarız be kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne çektin be jetta
  • gecen yanimdan geçti 280 ile eksozunda beyaz bir şey vardi.bastim yanina yaklaştim şu meşhur hareketi yaptim cami açti cruze al dedin sabitledik neyse .dedim kardeş eksozundaki beyaz şey dedim dedi şap o vay be dedim benim şahine sürsek nerden alcaz dedim vs hop bayir yol bitti.

• O küçücük motoruyla 210 bile görebilmesi iyidir. Hız konusu ciddi iştir. İstediği kadar da modifiyeli olsun yine de o yüksek hızlara ulaşılabileceğinin garantisi olmaz. Özellikle hız denemesi yapılan bir pistte çıkan otomobillerin çoğunun kendi son hızlarına bile ulaşamadıkları haberi okumuştum. Bu araçlar öyle aile binek otomobilleri değil. 300-350 km hız yapabilecek araçların testleriydi. Ve tamamına yakını son hıza ulaşma konusunda çuvalladı. Bir şey daha anlatayım bu konu ile ilgili. Yanlış hatırlamıyorsam Skoda octavia ile ilgili, 300 km hıza ulaştırma adına çok ciddi bir modifiye işi ile hazırlanmış olan araç bile bu hıza zor ulaştı. 2 litre turbo ve çok ciddi bir teknik donanım bile bunu zor başarmışken, basit bir aracın bu hıza ulaşması komedi olur. Millet bu motorları bayağı bi gözünde büyütmüş ya..
  • 272 hp tts 6500 devirde 260 km hıza çıkıyoruz, 122 hp araç nasıl çıkaçak hemde o ağarlıkla.
  • Bu memlekette 122 ps arabanın 275 km/s hıza kendi gücü ile ulaşabileceğini sanan cahiller var ve bu adamlar hayatın bir yerinde bir köşeyi işgal ediyor, para kazanıyor, çocuk yapıyor.

Ey Allah'ım ne büyük ve merhametlisin. Şu bile rızkın senden geldiğinin ispatıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalavun -- 15 Nisan 2015; 16:35:42 >
  • supremum01 kullanıcısına yanıt
    Hocam Allah iyiliğini versin.

İş yerinde foruma giriyim dedim iki dakika, yorumunu okudum, Başladım gülmeye :)

Arkadaşlar bakıyo ne oluyo diye.

Saygılar.. Yorum şahane olmuş.
  • bi yakinim dizel otomatik passatla 260 yapiyodu bu niye imkansiz olsun cekemiyosunuz vwyi

• quote:

Orijinalden alıntı: yukuberk

bi yakinim dizel otomatik passatla 260 yapiyodu bu niye imkansiz olsun cekemiyosunuz vwyi

1.4 122 hp tsi oynanmamış motor 275 yapsın bir depo benzin koyarım o arabaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .mRcan. -- 16 Nisan 2015; 1:32:55 >
  • Modifiyeyle bile çok zor.
  • öncelikle videodaki araçta hız göstergesiyle oynanmamış... yada hem devir saati hem hız göstergesiyle birlikte oynanmış... Çünkü devir hız oranı tipik dsg- tsi modellerine yakın... Ama şu var... 6dsg 1,4 jetta yok... bu araç büyük ihtimal 2.0 tsi 220 hp olan... son hızı fabrika verisi 245 km civarı olması lazım... eğim aşağı yada chip tununig le kadranda bu hıza ulaşabilir... 1,4 tsi motoru eğer 270-280hp ye çıkarabilirsen belki bu hızları kadRANda yine görebilirsin... DSG şanzıman 1,4 tsi lar genelde 4000 devir civarı 200 km hızı görüyor.. motor daha yüksek devirleri çevirebilecek güçlendirirseniz kadranda bu hızlar gözükür... Ama en az 250+ hp olmalı... Bir araç son viteste 2000 devirde 100 km hız görebiliyorsa, 4000 devirde 200; 5000 devirde 250km hızda lastiklerini çevirebilir... Fakat sürtünme arttıkça motor yeterince güçlü değil ise devir çeviremez... Mesela kendi aracım 1,2 tsi dsg düz yolda 7. viteste 4000 devir çeviremiyor... ANcak yokuş aşağı cevirebiliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

çok zor diyen var yapabilir yani öyle mi

evet modifiyeli bir şekilde yapılabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

konu başlığına göre yorumluyoruz zeki arkadaşım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zibidi gonzales

quote:

konu başlığına göre yorumluyoruz zeki arkadaşım

yokuş aşağı yapabilir o zaman

• Vay arkadaş kaçınız 200 ün üzeri hızları gördü. Otobanda o kesikli şeritler artık kesiksiz olmaya başlar. Eğer jetta 1.4 tsi 275 değil, 225 yapsın arabaları satıp doğuş amcama sıraya girecem. VAY BEEE
  • Olayı az önce babama anlattım. Verdiği cevap şöyle;

Oğlum ben sana demedimmi Alamanlar yapar. Sen git japon al emi
  • Yapıyor hocam 275 1.4 tsı için biraz zor ama yapar geçen m5 i tokatladı 1.4 tsı yanımda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Yapıyor hocam 275 1.4 tsı için biraz zor ama yapar geçen m5 i tokatladı 1.4 tsı yanımda.

m5 dururkenmi? tamam ikiside almanda yazık gunah m5 bu clio değil
  • Mahmutosman kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bu jetta normal değildi ozel olarak 8 ay sıra beklendi ve amplemi mavi renke boyandı sşyaha boyasa 400 yapar:) ironi yaptım hocam yukarda :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.