Şimdi Ara

vw'in halojeni reno'nun merceklisinden iyidir! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • böyle kısa kısa cevap vererek kendini tatmin etmeye çalışma

1- formule 1 ... sürmüyoruz .... bu nasıl bir cevaptır :).. bilmiyorsan öğren )... bu markaların açık arenası ...
    2- kısa keseceğim ) .. şanzımanı kucağımıza almaktan iyidir )
    3-Passat 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Highline 89.900 TL (pazarlık payı varmı?)
    Renault executive 1.5 dCI 110 PS + Prestij paket + Sunroof + cam tavan = 74.500 (internet deki fiyatlara aldanmayın pazarlık yapılabiliyor)
    4- yalanını bu kadar belli etme )
  • Ayrıyetten renault önce vites Topuz'u yapmayı öğrensin şaka gibi ya 2013 feyiz vites Topuz'u na bak kimse kusura bakmasın yıllarca clıo kullandım akrabamda latittut var bişeye yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackElantra

Renoların TSİ gibi motoru var mı? var '''hemde üst üste 7 kez dünyanın en iyi motoru''' seçilmiş
    Renoların DSG gibi şanzımanı var mı ? var hemde at organı gibi şekli..Geçişleri yavaş ve kararsız
    Renoların vw ler gibi kaliteli ve konforlu bir iç mekanı varmı ?
    Renoların bir tümsekten vw gibi sesiz geçen bir aracı varmı ?
    1.6 dci 130 tdi den ekonomik ve performanslı olabilir ama ben halen daha TDİ nin DCİ den sağlam olduğunu iddia ediyorum( Tecrübe ile Sa-bit-tir)
    Ayrıca bu liste medenice tartışacaksak çooook daha uzar gider..İstiyorsanız tartışalım..

edit: Motor yerine motur yazmışım hemen vurmayın

Hocam afedersin de ne kastin bu kadar ya goren de vag babanin sanacak. Vw aracindan memnunsun da bu kadar zorlama

• müşterisi,müşteri temsilcisi,distribütörü el ele verip volkswagen'in türkiye de ki imajını yerle bir ettiler.araba alacak olsam hiç bakmayacağım tek marka volkswagen oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battlestar DH

müşterisi,müşteri temsilcisi,distribütörü el ele verip volkswagen'in türkiye de ki imajını yerle bir ettiler.araba alacak olsam hiç bakmayacağım tek marka volkswagen oldu.

Showroom'daki adama soruyorum kaç ay bekleriz bilmiyorum. Fiyat değişir mi bilmiyorum. Ne biliyor acaba.

• Vw olsun taştan olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Hala 1.6 tdı diyen var ya. 1.5 dci nin verimine ulaşamamış durumda. 1.6 dci yi söylemeye gerek yok zaten.

Tdı nin ciğerini bilirim ben. 75 bin km dir 1.6 tdı kullanıyorum.

Aracınız nedir?
    Bu arada merak etmeyin tdi nin ciğerini bende iyi bilirim. 265.000 km dir Tdi kullanıyorum

2011 leon tdı dsg.

Peki sizin arac ve motor hacmi nedir ?

B5.5 Passat 2.0 TDİ manuel
    Hocam açtığınız test konuları ve DSG ısınma konunuzu okudum..Tamam DSG nin bazı sorunları var fakat önümüzdeki 1 sene içerisinde tamamen ortadan kalkacak diyor volkswagen ama ne kadar doğru bilinmez...Ve bir kulancısı olarak DSG EDC den daha iyi değilmi Allah aşkına ?

Dsg ısınma konum yokki benim. Daha dogrusu basıma bile gelmedi.

Dsg nin edc ye gore vites geçişleri ve kararlılığı daha iyi.

Ama konumuz tdı-dci kıyasıydi

2.0 tdı kullanıcısı olarak 1.6 tdı nin davranışlarını biliyor musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pooodolski

Vw olsun taştan olsun.

Taş zaten. Yığınla para verdiğim arabanın elektrikli katlanır aynası yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

quote:

Renoların TSİ gibi motoru var mı? var '''hemde üst üste 7 kez dünyanın en iyi motoru''' seçilmiş
    Renoların DSG gibi şanzımanı var mı ? var hemde at organı gibi şekli..Geçişleri yavaş ve kararsız
    Renoların vw ler gibi kaliteli ve konforlu bir iç mekanı varmı ?
    Renoların bir tümsekten vw gibi sesiz geçen bir aracı varmı ?
    1.6 dci 130 tdi den ekonomik ve performanslı olabilir ama ben halen daha TDİ nin DCİ den sağlam olduğunu iddia ediyorum( Tecrübe ile Sa-bit-tir)
    Ayrıca bu liste medenice tartışacaksak çooook daha uzar gider..İstiyorsanız tartışalım..

edit: Motor yerine motur yazmışım hemen vurmayın

1- Benzinli motor konusunda pek bilgim yok ... fakat nice tsi lerin yağ yaktığını duydum ve gördüm ... hatta burada açılan konularda'da görebilirsin ) .. ve TSİ motoru üst üste 7 kez dünyanın en iyi motoru oluyor.. ama kağıt üzerinde ... ben şimdi bir dergiye veya bir reklamcıya bir ton para versem ve bana firmamı övermisim desem yapmaz mı?
    sen F1'e gel öyle konuş derim .. başarılar Sa-bit-tir

2- Reno'nın Allah çok şükür Dsg gibi üretim hatalı bir şanzımanı yok .. 2010-11 modellerdeki kronik dsg sorunları çok şükür edc'de yaşanmadı ) belki ahı ofu çekilir ... ama şanzımanı kucağımıza almaktan iyidir )

3- modelle göre var diyebilirim ... misal Passat'ı bir Latitude executive'ın iç mekanı ile bir karşılaştır derim ))

4- yine latitude'e bakın, süspansiyonlar passat ile kıyaslanamayacak kadar iyi

bu sonuçlar tabi modelden modele değişir ... ama Vw Renault'dan iyidir veya Renault vw'den iyidir asla denilemez ...
    ama şu şekilde .. golfun iç mekanı clio'nın kinden daha kaliteli .. böyle bir şey diyebilirsin .. ama marka bazında bir genelleme yapamazsın

1. Biz formula 1 sürmüyoruz oraya buraya giderken..Ama sen sürüyorsan orasını bilemem
    2. Ben DSG sorunsuzdur demiyorum ki sadece EDC den çok daha kaliteli ve başarılı bir şanzımandır. Ayrıca estetiktirde, at ... gibi değildir
    3. Highline
    4. 2 aracıda kullanmış biri olarak katılımıyorum

Ne kadar komik bir yorum.

DSG'deki kalite, basari ve estetigi neyle olcuyorsunuz ki?

Sanki bilmiyorsunuz DSG nin EDC daha iyi bir şanzıman olduğunu burda halen daha vırvır ediyorsunuz..Hiç kullanmadınız mı DSG ve EDC

Arabanın iç mekanın biraz estetik olur estetik...Bak DSG li vwnin içine bak EDC li renonun içine

Tamam, oyle, dogru.

• Adam 6 beklemiş motoru bugattiyle yarışır demediğine dua et sen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: saveyourself

Adam 6 beklemiş motoru bugattiyle yarışır demediğine dua et sen..

Ciddi değilsiniz inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: muribbi

Bu gun jetta sahibi bir arkadastan duydugum cumle. Alti ay kuyrukta bekleyenlere vw ne veriyorda kafalar hala guzel. bu nasil fanatikliktir arkadas.

Halojenler standarttır

• bu vw passat nasıl çıkmış?
  • Vw, sahip olmayanlar icin ilahi bir araba gibi ama vw ve daha kaliteli araclara binenler icin ekonomik 2. Eli degerli alelade bir araba. İste vw ye binmeyenlerin bu hayranligi ve ilahlastirmasi sebebi ile vw 2. Elde degerli. Yoksa sira falan cok etkili degil 2. Elinde.

• Alkolmetre şart foruma girerken.

TDI DCi'den iyiymiş yav hehe.
    Ondan merso hemşerisinin kıçı kırık tdi motorunu değil de fransızın dci motorunu kullanıyor. Bir laf vardır, Fanatiklik derecesi ile IQ ters orantılı
  • Nedir bu fanatiklik ve anti fanatiklik... Adam konu açıyor arkadaşım böyle böyle dedi falan filan. Aynı küçük ergenlerin "... Benim bi arkadaşım vardı da bi kız seviyor eee..." Gibime geliyor. Kimse yoğurdum ekşi demez herif arabasına 50-60 bin vermişse halojenim iyi diyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan_53

Nedir bu fanatiklik ve anti fanatiklik... Adam konu açıyor arkadaşım böyle böyle dedi falan filan. Aynı küçük ergenlerin "... Benim bi arkadaşım vardı da bi kız seviyor eee..." Gibime geliyor. Kimse yoğurdum ekşi demez herif arabasına 50-60 bin vermişse halojenim iyi diyecek.

Vw 50 60 da reno sanki cok ucuz. Bir insan neden parasiyla satin aldigi seyden ovunme ihtiyaci duyar ki? Demek ki baska ovunecek bir seyi yok vw ile avunuyor. Bu aslinda hos olmayan bir sey.

• Ok. deseydiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman woswos konusu açılırsa tıklanma ve cevap rekortmeni oluyor.Millette para bol anlaşılan hep üst model araçlar...herkesin altında woswos mu,var ? Anlamadım gitti
  • Adam doğru söylemiş hemen yüklenmeyin.

Mesela VW egzozdan çiğ atıyorsa yine problem yoktur, bilmeyen biri sorun var sanabilir.

Olay şu; Motor, benzini yakmadan önce analizini yapıp TSI motorda yakılmaya layık olup olmadığına karar veriyor.

Testi geçemeyen yakıt molekülleri doooğruca dışarı.

Böyle bir markanın halojeni benim nazarımda bi-xenon'dan iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.