Şimdi Ara

Vw hakkındaki düşünceleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
1.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genel olarak mercedes le yarışan mercedesin modellerini copy paste yapıp (sprinter-vito) merdecesten daha çok satan bir firma.

Motor olarak berbat çünkü transporterdaki ticari motoru passatta görmeniz mümkün.Çoğu binek modelleri böyle.İç skinleri idare eder durumda

fakat sınıfındakilere göre çok iyi denilemez.Vw ni seviyorum çünkü tasarımları olduğundan sıradışı Mesele Honda cr-v; Touaregin yanında serçe gibi duruyor.

Sizinde vw hakkındaki görüşlerinizi ve tecrübelerinizi merak ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnsTz -- 29 Eylül 2008; 23:05:39 >

• Yanlız kavga çıkmaya meyilli bi konu önce bunu söyliyim. Şahsen bir vw polo kullanıcısı olarak ben aracımdan gayet memnunum 102 bin km de 2004 model. sprinter vito konusu doğrudur bence fazla benziyorlar birbirlerine. Motor konusundada 8 subaplı motoru yüzyıllardır kullanması can sıkıyor ama diğerlerine göre daha az sorunsuz. Tsi motorla gerçekten iyi bir başarıya imza attılar umarım 8 subaptan vazgeçip tsi gibi düzgün motor projeleri geliştirirler. Şahsen vw yi tercih etme sebebim araçların sağlamlığı genel kalite hissi ve sorunsuzluğudur (bazı vw kullanıcları çok problemle karşılaşmıştır ama ben daha arabanın tık ettiğini görmedim). Biraz pahalıya satılması ve yetkili servislerinin tuzlu olması dışında gerçekten iyi bir arabadır ben tavsiye ederim. Düşüncelerim bunlar

• Seninki VW sevmek değil. Birebir fanatiklik oluyor bu forumda.

Mercedes'ten iyi diyosun

Sprinter Volt konusuna gelince: Ortak üretim araç oldukları için tasarımı haliyle benzeyecektir.

Bakınız Bipper - Fiorino - Nemo üçlüsü ya da Partner ya da Berlingo örneği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 29 Eylül 2008; 23:01:25 >
  • Hayır yanlış anlamışsınız Mercedesin modellerini çalıp daha ucuza sattığından ihracatı çok fazla.

Crafter ile yeni kasa sprinter asla karşılaştırılamaz tabi...

Mercedes in yeri ayrı
  • En sevmedğim şey iç tasarımı her model araçta aynı iç mekanı uyguluyorlar. Sevdğim şey ise Tiguan mükemmel...
  • CRV ile Touareg aynı sınıftamı sence?

Anladık baban yeni passat almış yada sana yeni kullanırmaya başlamış ama yinede 1989 doğumlu birine göre fazla saçmalamışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

CRV ile Touareg aynı sınıftamı sence?

Anladık baban yeni passat almış yada sana yeni kullanırmaya başlamış ama yinede 1989 doğumlu birine göre fazla saçmalamışsın.

Yoo tabi hiç aynı sınıfta olur mu? Birisi kamyon birisi otobüs İkiside suv

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soğuk iç mekan ve iğrenç direksiyonlu,standart donanım özellikleri yüksek,yumuşak ve konforlu süspansiyonlu ülkemizde kazık fiyatla satılan,servislerinde doğuş oto farkıyla yandım anam diye bağırtan araçlar topluluğuna "Vw" denir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

Soğuk iç mekan ve iğrenç direksiyonlu,standart donanım özellikleri yüksek,yumuşak ve konforlu süspansiyonlu ülkemizde kazık fiyatla satılan,servislerinde doğuş oto farkıyla yandım anam diye bağırtan araçlar topluluğuna "Vw" denir.

• quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

Soğuk iç mekan ve iğrenç direksiyonlu,standart donanım özellikleri yüksek,yumuşak ve konforlu süspansiyonlu ülkemizde kazık fiyatla satılan,servislerinde doğuş oto farkıyla yandım anam diye bağırtan araçlar topluluğuna "Vw" denir.

Tanım süperrr..

• Vw = Halk arabası

Türkiyede hakettiğinden fazla değer veriliyor

Tamam kötü değil ama bir mercedes bmw kıyaslanmamalı
  • Unutmadan

Opsiyon donanımları standart donanımlarından fazla olan tek üretici
  • quote:

Orjinalden alıntı: tourneo

Vw = Halk arabası

Yanlış. Türkiye'de üst gelir grubu arabası.

Astra'yı satıp Jetta alalım dedik. Dizel olsun dedik. 40'tan aşağı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uynus

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

CRV ile Touareg aynı sınıftamı sence?

Yoo tabi hiç aynı sınıfta olur mu? Birisi kamyon birisi otobüs İkiside suv

Ozaman şu araçta crv yanında sinek gibi kalıyor

bkz: VW TIGUAN..

Allah allah şimdi suv diye aynı sınıfmı olmak zorunda

Örn: Kia boşu boşuna 3 adet farklı boyutlarda arazi aracı üretmiş sanırım.

Kia sportage

Kia sorento

Kia borrego

Yada bmwde boşu boşuna x3 vede x5 üretmiş.

Bir tane üretse yetermiş senin mantığına göre..

Honda crv orta boyutlu bir suvdur

Türkiyeye gelmeyen crvye göre daha büyük olan Pilot vede Elements modelleride vardır

Ondan dedimya zaten bilmeden etmeden konuşuyorsun diye :)

• forumdan gördüğüm kadarıyla mercedes ve bmw ile eşdeğer tutuluyor hatta daha iyisi sananlar da var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Vw = Halk arabası

40 mi 50 mi

40 olsa yine iyi Hocam astradan jettaya geçilir mi ya bide dizel

TIRRR TIRRR TIRRR

• quote:

quote:

quote:

Vw = Halk arabası

40 mi 50 mi

TIRRR TIRRR TIRRR

E tabi arabasına göre değişiyo. En kötü olarak 40. Tabi bizde bi de otomatik olacak. Etti mi 45 sana.

2.0 140 HP olsun da koşa koşa geçerim valla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Vw = Halk arabası

40 mi 50 mi

TIRRR TIRRR TIRRR

E tabi arabasına göre değişiyo. En kötü olarak 40. Tabi bizde bi de otomatik olacak. Etti mi 45 sana.

2.0 140 HP olsun da koşa koşa geçerim valla.

Ünal pek acele etme

Jetta 2.0 TDI 140 hp Tiptr. DSG
    Comfortline Tiptr. DSG
    61.680,00

Yuhh diyorum

• vw gereginden pahalı bir markadır

içine bindiginizde cok soguk gelen ve sizi cekmeyen bir markadır

tüm tasarım ve modellerinin iç ve dış tasarımları birbirine aşırı derecede benzeyen bi markadır

en ilgincide kendi haricinde hangi markayı bünyesine alsa daha iyi etmiştir eskisine nazaran

yani cok ilginc bir markadır vw sevdigim herhangi bir modeli de yoktur ayrıca, golf 4 hariç.
  • Kısa süre önce Porschenin hisselerinin çoğunluğunu alarak kontolü ele geçirdiği Porschenin firmasıdır.22 Haziran 1934`de bir kontrat imzalandi Hitler tarafından Ferdinand Porsche isimli şahısa
    sıka sıka imzayı attırırken imza töreninde Ferdinandın içi gitmiştir. Alman askerlerinin taşımacılığında soğukta fln gidicek arkadan delikli kaputuyla hava soğutmalı boksör motorlu cici bakışlarıla Beetle // Kaplumbağ yapılmıştır falan sonra Allahta yürü ya kulum diyince bu firma oldukça ilerlemiştir.900 Reichsmark (o zamanin Alman para birimi) olduğundan Kaplumbağların rağbet görmesi kaçınılmazdı zaten. İyi satışlar elde etmiştir falan. 30 adet üretilen VW-30 prototip serisi ise Hitler tarafından İMHA ettirildi. Stutgart kentindeki Daimler Benz fabrikasında birçok şeyi ürettirirdi eskiden. 26 Mayis 1938`de Volkswagen fabrikasinin temeli atildi, bir besmele ile yapıldı derken savaşta gitti bitti orası, 1948`de Ingiltere, fabrikayi tekrar Almanya`ya tahsis etti. Fabrikanin yönetimine Heinz Nordhoff getirildi. Heinz, sadece Alman halki için degil, bütün Dünya için kaliteli ve uygun maliyetteki bu arabanin üretimine büyük hiz verdi.
    Sonra büyüdükçe büyüdü derken kalitesiz eski ama ucuz mallarını Afrika ve benzeri yerlere, Kalitelilerini Avrupa ve benzeri yerlere satarak ekmeğini çıkartan bir büyük firma anlıyorum Vw diyilince.
    Türkiye ve VW diyince servisi aşırı derecede pahalı, parçaları kaliteli zor bozulan, araçların yenilerinin tasarımları yenilenmemiş, içi aynı kalmış araçlar silsilesi derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unforgiven3 -- 30 Eylül 2008; 0:16:08 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.