Şimdi Ara

VW GRUP ÇİN'DE REKOR SATTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VW grup geçtiğimiz yıl Çin pazarında Toplam 3.27(+%16) milyon araç sattığını açıkladı. Bu sayı dünya geneli satışların 1/3 üne denk.

Bu bilgiye dikkat : Satılan 3.27 milyon aracın sadece 214 bin adeti ithal araçlardan oluşuyor. Geriye kalan tüm araçlar çinde üretilmiş.

Satılan araçların 2.51(+%17) milyonunu VW, 492 bin(+%21) adetini Audi, 227 bin adetini Skoda, 1.100 adetini Seat, 37.400 adetini Porsche, 2.100 adetini Bentley, 267 adetini Lamborghini oluşturdu.

http://www.volkswagenag.com/content/vwcorp/info_center/en/news/2014/01/VW_Group_China.html

• Orijinalden alıntı: haberelectro

VW grup geçtiğimiz yıl Çin pazarında Toplam 3.27(+%16) milyon araç sattığını açıkladı. Bu sayı dünya geneli satışların 1/3 üne denk.

Bu bilgiye dikkat : Satılan 3.27 milyon aracın sadece 214 bin adeti ithal araçlardan oluşuyor. Geriye kalan tüm araçlar çinde üretilmiş.

Satılan araçların 2.51(+%17) milyonunu VW, 492 bin(+%21) adetini Audi, 227 bin adetini Skoda, 1.100 adetini Seat, 37.400 adetini Porsche, 2.100 adetini Bentley, 267 adetini Lamborghini oluşturdu.

http://www.volkswagenag.com/content/vwcorp/info_center/en/news/2014/01/VW_Group_China.html

Aralık ayında çine gitmiştimde orada duymuştum çinde 2013 yılında üretilen araç sayısı 20 milyon adet olacakmış.

Edit: Ustanın azarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlb -- 16 Ocak 2014; 14:38:12 >

• Başlıklar ibret verici, bazıları içinde sinir bozucu olsa gerek
  • Ülkemde 10 yıl garanti versinler de rekor neymiş görsünler :)
  • Lütfen konu başındaki mesajı alıntılamayın. Kaç kere demem lazım. Düzeltirmisin hemen. Konuyu kirletiyor. İlk mesajı alıntılamanın amacı ne anlamıyorum. Zaten o konu hakkında yorum yapıcaksınki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 16 Ocak 2014; 14:15:45 >
  • VW Forddan sonra dünyada en çok araç satan 2. marka oldu bu yıl. toplamda biri bora ikisi passat olmak üzere 3 VW sahibi oldum. VW gerçekten başka. şu DSG VE 1.2 tsi saçmalığınada son verseler. aşagıdaki şekilde bi jetta üretilirse anında döneceğim VW ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PRND

VW Forddan sonra dünyada en çok araç satan 2. marka oldu bu yıl. toplamda biri bora ikisi passat olmak üzere 3 VW sahibi oldum. VW gerçekten başka. şu DSG VE 1.2 tsi saçmalığınada son verseler. aşagıdaki şekilde bi jetta üretilirse anında döneceğim VW ye.

1.2 Tsi saçmalığı nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Başlıklar ibret verici, bazıları içinde sinir bozucu olsa gerek

Benim sinirim bozuldu şahsen, 3.27 milyon araçtan 214 bini hariç geri kalanının yerli üretim olması tesadüf olamaz.

Demek ki bilinçli bir kamuoyu mevcut.Ya da yerli üretim otomobiller yasalarla destekleniyor.

Ülkemizde de "Arabam ithal." deyince bi havalara giriyoruz.Elalemin aldığı yerli üretim otomobilleri örnek gösterip birbirimizin ithal otomobillerine sataşıyoruz.

Çok sinirim bozuldu hem de.
  • quote:

quote:

quote:

VW Forddan sonra dünyada en çok araç satan 2. marka oldu bu yıl. toplamda biri bora ikisi passat olmak üzere 3 VW sahibi oldum. VW gerçekten başka. şu DSG VE 1.2 tsi saçmalığınada son verseler. aşagıdaki şekilde bi jetta üretilirse anında döneceğim VW ye.

1.2 Tsi saçmalığı nedir?

hayırdır babanmı üretiyo bu motoru:? saçmalık değil o..ruktan teyyare motor diyecektim

Seviyesizleşme terbiyeni takın. Teknik veriler ortada, varsa saçma bulduğun birşey anlat öğrenelim.

İmzandaki aracı tokatlaması da ayrı bir teyyare.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negatiwe -- 16 Ocak 2014; 14:35:53 >

• Daha sinir bozucu olan üretilen araç sayısı satılandan fazla. Çinde toplam 21,984,100 adet araç satılmış. Üretilen miktarsa 22,116,800 adet.

http://forum.donanimhaber.com/m_86577014/f_//tm.htm#86577014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 16 Ocak 2014; 15:11:44 >
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Düzene bak mis gibi.
  • Negatiwe kullanıcısına yanıt
    seni ne ilgilendirir bana göre ve benim gibi bir çok eski VW kullanıcısına göre saçma sapan berbat bİ motor 1.2 TSI. DSG şanzımanı zaten anlatmama gerek yok kalk araştır. ben bu kullandığı aracı babasının fabrikası, dünyanın en kral aracı sananları anlamıyorum. İmzamdaki aracı kullanıyorum bana göre onun motoruda çağ dışı. maksat ekonomi ve tasarımı hoşuma gittide aldım tokatlama konusunada fazla takılma seni kucağımada tokatlarım rahat ol . eleştirilere saldırırsan sana terbiyeli cevap yazmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxmuaythai -- 16 Ocak 2014; 14:38:15 >
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    usta dövseydin birde:(
  • quote:

seni ne ilgilendirir bana göre ve benim gibi bir çok eski VW kullanıcısına göre saçma sapan berbat bİ motor 1.2 TSI. DSG şanzımanı zaten anlatmama gerek yok kalk araştır. ben bu kullandığı aracı babasının fabrikası, dünyanın en kral aracı sananları anlamıyorum. İmzamdaki aracı kullanıyorum bana göre onun motoruda çağ dışı. maksat ekonomi ve tasarımı hoşuma gittide aldım. eleştirilere saldırırsan sana terbiyeli cevap yazmam.

Elinde hala done yok, bilgi yok, sokak ağzıyla laf salatası yapıyorsun.

Terbiyesiz olduğunu zaten belli ediyorsun.
  • Çin'in Tofaşı.
    Fiat'ın Tofaşla Türkiyede yaptığını , VW Çinde yapıyor. Ülke ihtiyaçlarına göre uygun fiyatlı ulusal modeller üretiyor.
  • quote:

quote:

seni ne ilgilendirir bana göre ve benim gibi bir çok eski VW kullanıcısına göre saçma sapan berbat bİ motor 1.2 TSI. DSG şanzımanı zaten anlatmama gerek yok kalk araştır. ben bu kullandığı aracı babasının fabrikası, dünyanın en kral aracı sananları anlamıyorum. İmzamdaki aracı kullanıyorum bana göre onun motoruda çağ dışı. maksat ekonomi ve tasarımı hoşuma gittide aldım. eleştirilere saldırırsan sana terbiyeli cevap yazmam.

sen 175 nmlik torka bak anlarsın doneyi. hadi işine. 1.2 TSI yı övüyo bana yaş taş çatlasa 18

• quote:

quote:

quote:

sen 175 nmlik torka bak anlarsın doneyi. hadi işine. 1.2 TSI yı övüyo bana yaş taş çatlasa 18

Hala cevap yok sıvamaya devam ediyor. Bilgi sıfır.

Yaşım 32. Alakayı çözebilsem...

YAzık...

• quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

Çin'in Tofaşı.
    Fiat'ın Tofaşla Türkiyede yaptığını , VW Çinde yapıyor. Ülke ihtiyaçlarına göre uygun fiyatlı ulusal modeller üretiyor.

• Ne yapayım sence de mantıksız değil mi
  • yine vw konusu yine gerginlik
    :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.