Bildirim
VW Golf MK3 1.6 benzinli nasıldır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nasıl olduğunu bilmek için motoru görmek lazım,zira 4 tane versiyonu var 1.6 motorun o kasada.Biri aft kodlu,makyajsız polo classiclerden tanıdığımız 102 hp lik motor.Diğeri AEE kodlu yine polodan tanıdığımız 75 beygir motor,bir diğeri AEA kodlu motor,AEE ile aynı fakat tek nokta enjeksiyonlu hali,diğeri de ABU kodlu karbüratörlü motor AFT hariç geriye kalan 3 motorda 75 beygir.
Kasa olarak pek önereceğim bir araba değildir şahsen,çünkü gerek teknolojik olarak gerekse kasa olarak epey eski.Motorlarının kronik boğaz kelebeği sorunu hariç bir sorunu yok.
Parçalarına gelirsek,artık zor bulunduğu için pahalıdır.Başka alternatiflere yönelin derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 15 Mayıs 2019; 1:13:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap için teşekkür ederim hocam. Bu kadar detaylı bakmamıştım, iyi oldu. Hocam limitim 25 bin, ona göre araç arıyorum. Efsane kasa Corolla, 323 Mazda sedan, Mk3 Golf arasında kalmıştım ama Golf daha cazip gelmişti. Normalde asıl istediğim efsane kasa Corolla ama 1.3 olarak bulabiliyorum ve bulduklarımda genelde sıkıntılı olanlar oluyor. Malum 2. el piyası berbat bir durumda. Sizinde önerebileceğiniz araçlar olursa sevinirim. -
Hocam baktığınız araçlar genelde eski ve c segment araçlar,b segment baksanız olmaz mı ? B segmentte o paralara yelpaze biraz daha artıyor,hem daha yüksek modelli hem daha düşük km li araç bulabilirsiniz.Mesela o paralara varsa yaris,micra,polo 6n2,fiesta tarzı araçlar tavsiye edebilirim.quote:
Orijinalden alıntı: BayİnarEM
Cevap için teşekkür ederim hocam. Bu kadar detaylı bakmamıştım, iyi oldu. Hocam limitim 25 bin, ona göre araç arıyorum. Efsane kasa Corolla, 323 Mazda sedan, Mk3 Golf arasında kalmıştım ama Golf daha cazip gelmişti. Normalde asıl istediğim efsane kasa Corolla ama 1.3 olarak bulabiliyorum ve bulduklarımda genelde sıkıntılı olanlar oluyor. Malum 2. el piyası berbat bir durumda. Sizinde önerebileceğiniz araçlar olursa sevinirim.
Mesela Hyundai Getz 1.3 GLS bakabilirsiniz,dayanıklılık ve mekanik açıdan sağlam araçtır.Hidrolik direksiyon,ABS,klima,4 cam otomatik,Airbag gibi fiyatına göre güzel donanımları var.1.3 motorda lpg ile epey ekonomik hale geliyor.Accent Admire den tanıdık olan motor zaten,epey sağlam motor ama performans elbette beklememek lazım.Üzmez ama çok sevindirmez.Parçası da ucuz,bence bu modele de bir göz atın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 16 Mayıs 2019; 16:27:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O bütçeye benzinli punto bakardım. Uygun fiyata çok daha genç bir araç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X