Arkadaşlar araç fiyatları malum uçtu gitti. Uzun zamandır araştırıyorum. 25-30 bin bandına Uno şahin benzeri araçlar Brosway toros ve ya samara tarzı araçlar var. 89 model bir tane mk2 golf denk geldi 26.5a bırakırım diyor . Satıcının söylediğine göre 6 bine komple motor yaptırılmış ve baya toparlanmış faturalı. Şimdi yukarı da yazdıgım araçları almaktansa mk2 golf almak sizce daha mı mantıklı? Beni bi yerden bi yere taşısın sürekli sanayiye gitmeyeyim yeter. İçlerinde tipi hoşuma giden mk2 golf şimdiden cevap verenlere teşekkürler. Özellikle yakıtı lpg ile nasıldır? Çok sorun çıkarır mı? Parçası pahalı mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vw golf MK2 hala alınabilir mi?

-
-
Yardımcı olabilecek yok yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınır hocam hiç düşünmeden alınır hemde. Kardeşimde 94 Şahin var adam 23 den aşağı vermem diyo. Tamam temiz güzel arabası var ama Şahin sonuçta. Şimdi senin soruyu gördükten sonra bende yeniden takip etmeye başladım daha önce tek kapı Mk2 vardı ama çokkk çocuktum aklımda kalanı yaşıtları içinde iyi araba genelde de piyasada düzgünleri kalmış ama iyi baktırmak lazım anlayan bi ustaya.
-
Bundan 15 yıl önce bende 82 model jetta yakınımda 90 model golf 2 vardı. O zaman bile parça sorunu yaşardık.
Eğer parça ve usta sorunuyla başa çıkarım derseniz bu araçların temizi çok keyif verir.
Bir de şunu ekleyeyim bu yaştaki araçlar günlük kullanıma gelmez. Yani yaz kış her gün marş basayım yılda 15000 km yapayım derseniz sürekli bir taraflarından arıza çıkaracaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox913 -- 16 Aralık 2020; 19:34:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cileli_soforAlınır hocam hiç düşünmeden alınır hemde. Kardeşimde 94 Şahin var adam 23 den aşağı vermem diyo. Tamam temiz güzel arabası var ama Şahin sonuçta. Şimdi senin soruyu gördükten sonra bende yeniden takip etmeye başladım daha önce tek kapı Mk2 vardı ama çokkk çocuktum aklımda kalanı yaşıtları içinde iyi araba genelde de piyasada düzgünleri kalmış ama iyi baktırmak lazım anlayan bi ustaya.
Merak ettiğim sürekli sanayiye gider miyim sonuçta 30 yıllık araba. Ya da yakıt konusu beni üzer mi? Amacım bi yerden bi yere güvenli bi şekilde gideyim yeter başka bi beklentim yok
Parça konusu sorun değilmiş araştırdım kadarıyla zamanında çok üretilmiş bu araçlardan. Şuan İnterneti yaygınlaşmasıyla zaten 50 yıllık araçlara bile parça bulunabiliyor. Merak ettiğim yakıtı nasıldır? Ve tofaş gibi sürekli sanayiye gider miyim. Bunlar kafamı karıştıran unsurlar
89 model arac 1 yillik asgari ucret. Ne diyim artik Hitler gorse su durumu aglamaktan savas cikaramazdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 16 Aralık 2020; 20:15:17 >
tahta kasa araba
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_89 model arac 1 yillik asgari ucret. Ne diyim artik Hitler gorse su durumu aglamaktan savas cikaramazdi.
Malasef durum içler acısı.. Aynı paraya uno ya da şahin brodvay alınıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X