Şimdi Ara

VW GOLF 4 1.6 8V ALTINI VURDUM YARDIM...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • DEMİN ARACIMIN ALTINI SERT BİR TAŞA SÜRTTÜM PATİKA Bİ YOLDU FAKAT ARABADA KARTERDE BİŞEY YOK 1 SAAT KADAR PARK ETTİM VE ALTINA BAKTIM YAG FILAN AKMAMIŞ..SESTE YOK ARABADA TIKIRTI FILAN SADECE ON YOLCU KOLTUGUNUN ALTINDA AYAKLARIMIZI KOYDUGUMUZ YERDE SANIRIM BIR CIKINTI OLDU CARPMANIN ETKISIYLE BU MUMKUNMU YOKSA YAPISIMI OYLE ORANIN BIRAZ TUMSEK VAR RESMEN BUKADAR YUMUSAK OLABILIRMI YA DA BIR TAS BU SEKILDE BIR TUMSEK OLUSTURABILIRMI ALT TARAFTA..BILGISI OLAN ARKADASLAR YARDIM LUTFEN..

• hic merak etmeyin bende sizinki ile yani ozellikte olan jetta var altini vurdum nerdeyse delinicekti ama bir sey olmadi yag akmiyorsa sorun yoktur bence anlayan baska arkadaslarim eminim ki yorum yapacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler ilginize içim rahatladı gerçekten akıntı ses yok arıza lambasıda yanmadı ama baya surttu korktum gercekten gostermekte fayda var ama sanırım..bırde seyden korktum tam eksozun hızasındanda surtme oldu katalıtık konvertor de bısey varmıdır dıye merak ıcındeyım cok pahalı bır parca cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer karterde delinme yok ise ve araç yürümesinde sıkıntı yoksa ise kormanıza gerek yok. Karterde delik olmadığını söylediniz bir sıkıntı teşkil etmez. Ama imkanınız var ise bir sevise gidin kaldırıp baksınlar nereyi vurmuşsunuz. sonuçta can taşınıyor kontrol ettirmenizde fayda var.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.