Şimdi Ara

VW CADDY JANT ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler dilerim arkadaşlar siyah caddy aracıma jant almayı düşünüyorum sizlerin önerebileceği ebat ve jant marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: imphetus

Öncelikle iyi günler dilerim arkadaşlar siyah caddy aracıma jant almayı düşünüyorum sizlerin önerebileceği ebat ve jant marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum.

eğer jant ve lastikleri birlikte değiştireceksen 205x55 R16 boyutlarında lastiklerle birlikte yine 16inch DJ WHEELS'in DJ108 modelini
    şiddetle tavisye ederim 16inch'te çok pis duruyo...Lastik olarak ise Michelin energy ya da Bridgestone turanza er300 olabilir.

Ayrıca caddy başlığındaki kulübümüzü ziyaret ederseniz daha geniş,daha çabuk ve daha pratik bilgilere ulaşabilirsiniz
    Saygı ve sevgilerimle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

quote:

Öncelikle iyi günler dilerim arkadaşlar siyah caddy aracıma jant almayı düşünüyorum sizlerin önerebileceği ebat ve jant marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum.

eğer jant ve lastikleri birlikte değiştireceksen 205x55 R16 boyutlarında lastiklerle birlikte yine 16inch DJ WHEELS'in DJ108 modelini
    şiddetle tavisye ederim 16inch'te çok pis duruyo...Lastik olarak ise Michelin energy ya da Bridgestone turanza er300 olabilir.

Ayrıca caddy başlığındaki kulübümüzü ziyaret ederseniz daha geniş,daha çabuk ve daha pratik bilgilere ulaşabilirsiniz
    Saygı ve sevgilerimle..

Öncelikle iyi günler dilerim ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ediyorum hocam ebadı büyük jantların aracın yakıtına çekişine vs.bir etkisi ve zararı olurmu şu an ki fabrikanın takmış olduğu sanırım 15 idi onlar takılı.

• quote:

Öncelikle iyi günler dilerim ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ediyorum hocam ebadı büyük jantların aracın yakıtına çekişine vs.bir etkisi ve zararı olurmu şu an ki fabrikanın takmış olduğu sanırım 15 idi onlar takılı.

zaten öyle fena bi şekilde büyüme olmuyo. üzerinde 15 inch jantın orjinal boyutlarda tekabül ettiği büyültme boyutları verdiğim değerler.

yani 195x65 R15 => 205x55 R16'Ya tekabül ediyo..yakıtta çok fazla artış olmaz belki 0.2 litre..
    aracınızın yol tutuşu güzelleşir direksiyon hassaslaşır görüntüsünde de bi artı olur muhakkak saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

quote:

zaten öyle fena bi şekilde büyüme olmuyo. üzerinde 15 inch jantın orjinal boyutlarda tekabül ettiği büyültme boyutları verdiğim değerler.

yani 195x65 R15 => 205x55 R16'Ya tekabül ediyo..yakıtta çok fazla artış olmaz belki 0.2 litre..
    aracınızın yol tutuşu güzelleşir direksiyon hassaslaşır görüntüsünde de bi artı olur muhakkak saygılar.

Önerileriniz ve yardımınız için çok teşekkür ediyorum hocam.

• Rica ederim ne demek..daha geniş ve kapsamlı bilgiler için kulübümüzü ziyaret edebilirsiniz..
  • 225/45 17" kullanan biri olarak bende 205/55 16" önerrim 195 le yakıtta fazla fark etmez yanaktan ötürü de fazla zıplatmaz ilker'in dediği gibi klübe sorsanız daha erken cevap alabilirdiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ediyorum arkadaşlar bir dahaki sorularım için klube bakacağım
  • BİZ 1 AY ÖNCE YENİ CADDY TRENDLİNE ALDIK.SERVİSİNDE HEMEN TANPON BOYATTIK VE ÇELİK JANT TAKTIRDIK.ORDA ÇALIŞAN ELEMANLAR ŞUNU SÖYLEDİLER ARACIN KENDİ ORJİNALİ DIŞINDA BÜYÜK YADA KÜÇÜK LASTİK KULLANIMI ARACI HER TÜRLÜ OLUMSUZ ETKİLER DEDİ.BİR YAKIT ARTIYOR.ARAÇ ÇOK YORULUYOR ÇEKİŞİ DÜŞÜYOR ARAÇTA Kİ SARSINTILAR ARTIYOR. KISACASI ARAÇ KÖTÜ ETKİLENİYOR.TEK BİR OLUMLU YANI VAR GENİŞ LASTİKLER YOL TUTUŞUNU ARTTIRIR.AMA UNUTMAYIN Kİ GENİŞ LASTİK SADECE OTOBANDA İŞE YARAR.KIŞIN İŞİNİZİ BİR O KADARDA ZORLAŞTIRIR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.