Şimdi Ara

VW Boramı Opel Vectra Comfortmu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşlar bu iki araç arasında kaldım.Yardım ve görüşlerinizi bakliyorum

• opel = sorun ...
    ona göre düşünüp karar verin =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SchekiLL

opel = sorun ...
    ona göre düşünüp karar verin =)

• boranın içi çok dar özellikle arka koltukları işkence, ben vectra diyorum.
  • OPLELİN PROBLEMLERİ CANINI SIKAR

VW NİN KALİTESİ VE SAĞLAMLIĞI TARTIŞILMAZ AMA DAR BİR ARAÇ

SEN KARARINI VER
  • BENCE BORA BORA COK GUSEL TIPI OLSUN KONFORU OLSUN
  • vw bora bence daha güzel bir seçim olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    CHEVROLET Aveo ve Kalos?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • opel'in neyi sorun anlamadım 16 comfort vectra'mla 50.000km yaptım sorunsuz ayrıca bora vectra'nın yanına bile yaklaşamaz...
  • VECTRADA GUSEL AMA BORANIN FULL OLANLARININ KONFORU DAHA IYI TDI OLUNCA BIDE SATEN VECTRAYI DUSUNMEZ BİLE INSAN
  • millet nasıl sallıyor vectra sorunlu diye. Bizim vectra(1,6 full+full) 3 yaşına girdi 73000kmde. Bayramda bol bol kullanma fırsatım oldu. Çok konforlu. Doğru karar verip babama bu aracı aldığım için bir defa daha mutlu oldum.Allaha şükür çevremiz geniş mercedese bmwye bol bol biniyoruz. Konforun ne demek olduğunu biliyoruz. Başka forumda adamın teki demişki vectrayla viraja rahat giremezsin. Bizim arabada mı bi acayiplik var! Sınıfının en iyi yol tutan araclarından diye denilmiş palavra mı atılmış! Nedir bu opel düşmanlığı? Bu araba güzelliği, çekiciliği, sportifliğiyle kesinlikle kıskandırıyor. Hatta ben bile babamı kıskanıyorum. Söylenenlerin hepsi hikaye.

Bora'ya gelince güzel araba ama satıştan kalkması handikap! Ben kesinlikle vectra derim mümkünse full olanından.

• quote:

Orjinalden alıntı: hakkinenk

millet nasıl sallıyor vectra sorunlu diye. Bizim vectra(1,6 full+full) 3 yaşına girdi 73000kmde. Bayramda bol bol kullanma fırsatım oldu. Çok konforlu. Doğru karar verip babama bu aracı aldığım için bir defa daha mutlu oldum.Allaha şükür çevremiz geniş mercedese bmwye bol bol biniyoruz. Konforun ne demek olduğunu biliyoruz. Başka forumda adamın teki demişki vectrayla viraja rahat giremezsin. Bizim arabada mı bi acayiplik var! Sınıfının en iyi yol tutan araclarından diye denilmiş palavra mı atılmış! Nedir bu opel düşmanlığı? Bu araba güzelliği, çekiciliği, sportifliğiyle kesinlikle kıskandırıyor. Hatta ben bile babamı kıskanıyorum. Söylenenlerin hepsi hikaye.

Bora'ya gelince güzel araba ama satıştan kalkması handikap! Ben kesinlikle vectra derim mümkünse full olanından.

imzandakı vectralar cok hos o vırajı donemedım yazısını bende okudum o onun becerıksızlıgı yada sadece kıskanclıgı ama boranın dengı olan vectra senın imzandakı deıl bi alt kasası okasaya gore bora daha ıyı duruyo bence ama imzandakı kasa olsa bakmam bıle boraya vw nın bence en buyuk hatası borayı kapatıp jettayı acmıs olması bora jetta dan bence bın kat gusel bı araba

• İmzamdaki vectra babamın(2004 elegance sr gümüş gri). Perdelerini kapatınca sanki araba flimliymiş gibi duruyor. Xenonları yakıp sunroofuda kaldırdın mı süper bir görüntü. Bayılıyorum.Ama en çok sürücü koltuğuna oturunca. Bu arabaya negatif düşünceyle binen pozitif iniyor. En son örneğin koyu golfçü şirket arkadaşım atıp tutuyordu vectra hakkında. Bir uzun yolculuk yaptık bütün fikirleri değişti. Solda profilden görünende benim 307 3 kapı. Borayı bende beğeniyorum. Özellikle comfortline dışı siyah içi bej olacak. Ama gerizekalı vw güzelim özgün bir arabayı öldürdü, gitti önü golf arkası passat bir araba getirdi. Yazık oldu boraya. Boranın zamanında en büyük handikapı 8v motoruydu. Çok yakıyor diye şikayet ediliyordu. Ama Bora kesinlikle binilecek araba.
  • İmzamdaki vectra babamın(2004 elegance sr gümüş gri). Perdelerini kapatınca sanki araba flimliymiş gibi duruyor. Xenonları yakıp sunroofuda kaldırdın mı süper bir görüntü. Bayılıyorum.Ama en çok sürücü koltuğuna oturunca. Bu arabaya negatif düşünceyle binen pozitif iniyor. En son örneğin koyu golfçü şirket arkadaşım atıp tutuyordu vectra hakkında. Bir uzun yolculuk yaptık bütün fikirleri değişti. Solda profilden görünende benim 307 3 kapı. Borayı bende beğeniyorum. Özellikle comfortline dışı siyah içi bej olacak. Ama gerizekalı vw güzelim özgün bir arabayı öldürdü, gitti önü golf arkası passat bir araba getirdi. Yazık oldu boraya. Boranın zamanında en büyük handikapı 8v motoruydu. Çok yakıyor diye şikayet ediliyordu. Ama Bora kesinlikle binilecek araba.
  • evet vw bosuna kapatı bvorayı elı yuzu ne oldugu bellı olmuyan jetta yı cıkardı opelın bu kasasına saten laf atanlara ınanamıyorum bukadar gusel bı arabayı nasıl olur kotuluyolar artık kıskanıolarmı napıolar bılemnıorum sahsen aıle ıcın kullanıslı olup performans ıstıyen bıorı ıcın ++konfor yeterde artar bıle bu vectralar geniş oturaklı daha ne beklenırkı
  • Bırak sallasınlar. Bilen biliyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: black/white

evet vw bosuna kapatı bvorayı elı yuzu ne oldugu bellı olmuyan jetta yı cıkardı opelın bu kasasına saten laf atanlara ınanamıyorum bukadar gusel bı arabayı nasıl olur kotuluyolar artık kıskanıolarmı napıolar bılemnıorum sahsen aıle ıcın kullanıslı olup performans ıstıyen bıorı ıcın ++konfor yeterde artar bıle bu vectralar geniş oturaklı daha ne beklenırkı
  • 2003 ekiminde bu arabayı satınalırken hem donanım hem tip hem de fiyat olarak sınıfında 1,6lar içinde bir tane araba yoktu kafa tutacak. (Donanımsız A4 vardı.) 3 sene sonunda hala bu arabaya hayranlıkla bakabiliyorsam ve zevk alıyorsam doğru iş yapmışım.
  • arkadaşlar vectrayla borayı karşılaştırmak saçma olur bence. çünkü vectra bir üst sınıfta. passat ile karşılaştırılmalı.

black/white a katılıyorum. bir önceki kasa olsa bende bora derdim ama bu kasa vectralar çok heybetli duruyor.

hakkinenk 1.6 motor vectra biraz ağır kalmazmı? arabanın kasası büyük baya?
  • bora ile vectra haaa
    bunu karsilastirirken ne gecirdin kafandan merak ettim dogrusu

bora bence vw nin en basarisiz araci.
    aracin kalitesi sanki vw degilmis gibi geliyor bana.
    sanki uvey evlatmis gibi geliyor bana.
    arka koltuklari cok rahatsiz edicidir haberin olsun...

sorun meselesine gelince opel in sorunlarindan bahsedilmis ama bora nin da sorunlari cikiyor.
    daha gercegi sorun cikmayan arac mi var bana bi tane ornek gosterin???
    bana kalirsa kesinlikle vectra almalisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: black/white

evet vw bosuna kapatı bvorayı elı yuzu ne oldugu bellı olmuyan jetta yı cıkardı opelın bu kasasına saten laf atanlara ınanamıyorum bukadar gusel bı arabayı nasıl olur kotuluyolar artık kıskanıolarmı napıolar bılemnıorum sahsen aıle ıcın kullanıslı olup performans ıstıyen bıorı ıcın ++konfor yeterde artar bıle bu vectralar geniş oturaklı daha ne beklenırkı

Sevgili arkadaşım. Bunu herkes yanlış biliyor. vw bora aslında jettanın ta kendisidir. Nedendir bilinmez ama bazı ülkelere jettanın satışı bora ismi altında getirilmiştir. Asıl üretim yeri olan Almanyada ve başka üretim yerlerinde hiçbirzman bora var olmamıştır. Google a eğer 2003-2004-2005 jetta yazarsanız google size direk bildiğimiz borayı jetta yazısı ile verecektir. Yani vw borayı sadece değiştirdi. Bende eski kasasına hayranım yani boraya. Saygılar.

VW Boramı Opel Vectra Comfortmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duman64 -- 15 Ocak 2007; 10:44:15 >

• BORA DEMEK İSTERDİM AMA ARTIK BORA ÜRETİLMİYO ONUN YERİNE JETTE ÇIKTI ALAN ADAMIN ELİNDE KALIR BORA O BAKIMDAN OPEL VECTRA COMFORT
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.