Şimdi Ara

VW 2009 1.6 MPI Touran Alacağım? Deneyimlere İhtiyacım Var ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Sahibinden.com üzerinden Ankara' da bir araç buldum ve yakın zamanda ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Araçla ilgili bilgi vereyim.

    Araç 2009 model ve 72.000 km. de.
    Araçta sol ön çamurluk ve sağ arka çamurluk boyalı bunun dışında hiçbir şey yok.
    İçi resimlerden gördüğüm kadarıyla çok bakımlı ve yıpranmamış, boyası siyah ve oldukça ilgi çekici parlaklıkta muhafaza edilmiş.
    Trendline (sanırım VW araçların en boş serisi) ve fiyatı da son nokta olarak 43.000 den 41.000 e düştü.
    Aslında 41.000 Sahibinden.com piyasasına göre biraz yüksek sayılabilir ama bu araçta BRC marka tüp de takılmış durumda, yani tüp masrafı (en az 2.000 TL) yapmayacağım. Aynı zamanda piyasadaki araçların %90 ı çürük çarık, kazalı, boyalı, içi dışı dökülüyor. Bu araç tabiri caizse "kız gibi" denilenlerden.

    Bu özelliklerini saydığım aracı söylediğim bu fiyata ciddi ciddi almayı düşünüyorum ama daha önce bu aracı hiç kullanmadım. Geçen aylarda yaptığımız bir kazadan ötürü 2010 mode Ford Connect GLX Plus aracım perte çıktı ve bu sefer başka bir ticari almaktansa bu aracı almayı uygun gördüm. Hem Connect kadar geniş, hemde arkası Connect veya diğer ticariler kadar konforsuz, güvensiz değildir diye düşünüyorum.

    Beni artı olarak düşündüren bir başka şey ise; bu araçta yağmur, far, park sensörleri yok ve kullanım rahatlığını da hiç bilmiyorum, Connecti aratır mı acaba? Ön / arka park sensörleri benim için önemli çünkü çok alıştığım bir rahatlıktı bu benim için (özellikle arka) ve bunları serviste taktırsam "1.200 - 1.300 TL tutar" deniyor. Özelde de en az yarısını alırlar peki özel servisi tavsiye eder misiniz?

    Antalya' dan Ankara ya gideceğim ve aracı da NOKTA AUTOCHECK firmasına götürmeyi düşünüyorum eksper için. Varsa başka tavsiyeler de alabilirim tabii ki.

    Bana bu araçla ilgili tecrübelerini ve önerilerini anlatabilecek olanlar varsa çok sevinirim. Özellikle Antalya' da bu aracın eksiklerini uygun fiyata giderebileceğim yerler benim için çok önemli. Teşekkürler ...







  • Ben aracımı aldım, bilgi paylaşımı için buralardayım ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.