Şimdi Ara

Vücuttaki yağ miktarını gösteren tartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Piyasada çok ürün var hangisi kaliteli yada doğru sonuç verir bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufan erkul -- 4 Mayıs 2015; 15:18:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tufan erkul T kullanıcısına yanıt
    Selamlar amacım rencide etmek değil yanlış anlama. Başlığı düzelt ;)
  • Düzelttim hocam sağol

• tufan erkul T kullanıcısına yanıt
    Ne demek :) Konuya dönecek olursak. Bildiğim kadarıyla o tür tartılarda google a yağ oranım nedir diye aratacağın başlıklarda buldukların hesaplamalar kullanılıyor. Ancak kullanan bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.
  • Ben onu istemiyorum işte hocam yoksa bende hesaplarım bir şekilde onu
    sırf yağ oranımı öğrenmek için diyetisyene gidip 100tl vermek istemiyorum kaliteli bir tartıya 200tl kadar verebilirim yeterki matematiksel veriler yerine doğru ölçümü yapsın

• Tartının tek ölçebildiği şey ağırlık. Yağ oranını veren tartılar girilen boy yaş bilgisine göre bir hesap yapıyor o hesabı niye illa tartıya yaptırmaya çalışıyorsun netten araştırıp hesabı kendinde yapabilirsin değil mi?
    O hesapta gerçek değil, yağsız iri bir vücutçuyla aynı kiloda göbekli birisinin yağ oranı güyya eşit çıkabilir o hesaplarla.
    Benim bilmediğim başka bir tartı var mı ağırlıktan başka ölçüm yapabilen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airled -- 4 Mayıs 2015; 18:45:40 >
  • Bazıları internette yap demiş ölçümü ama sonuçlar hiç gerçek değil eminim kendi ölçülerim ile hesapladım defalarca genellikle -1 ile 6 ile yağ oranı çıktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    %14 Yağ Oranı ve Karın Kası
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tartı değil de ayna gösterir en güzelini.

• quote:

Orijinalden alıntı: tufan erkul

Ben onu istemiyorum işte hocam yoksa bende hesaplarım bir şekilde onu
    sırf yağ oranımı öğrenmek için diyetisyene gidip 100tl vermek istemiyorum kaliteli bir tartıya 200tl kadar verebilirim yeterki matematiksel veriler yerine doğru ölçümü yapsın

Onun yanına 2 sıfır daha koymadan düzgün bir şey alamazsınız hocam. O dahi yaklaşık değerler vericektir. Çok takılmayın oranlara. Yağlıysanız yağ yakın

• Fakir'in var ben onu kullanıyorum tamamiyle doğru göstermez tabi ama değişimigösterme açısından iyibende fiyatıda baya ucuzdu aslında 40-50 civarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.