Şimdi Ara

Vucut Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, ben arkadaslarima yasitlarima gore falan gucsuz ve pasif kaliyorum. Simdi soyle bi olay var, eskiden muhabbetim cok iyiydi hep kosardim aktiftim basket oynardim. Ama bu yil hep bir yerim agirdi nedense ya bilegim burkuldu ya ayagim ya da parmagim incindi falan. Oturdum hep atletik yapim kalmadi. Usengec oldum. Gucsuz kaldim kolumda oki gram kas yok. Sizce bu yaz mevsimi ne yapmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• yok artik senin yasadiklarini bende yasayiyorum hatta bugun internette biraz arastirma yapipi 45 dk spor yaptim 6kg fazlam erisinde temmuzda gidecegim tatilde 2-3 kizla muhabbet kurayim diye konu takip

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome00

yok artik senin yasadiklarini bende yasayiyorum hatta bugun internette biraz arastirma yapipi 45 dk spor yaptim 6kg fazlam erisinde temmuzda gidecegim tatilde 2-3 kizla muhabbet kurayim diye konu takip

ama takan yok ki bizi onemli seyler bunlar :(

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKarakeci

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome00

yok artik senin yasadiklarini bende yasayiyorum hatta bugun internette biraz arastirma yapipi 45 dk spor yaptim 6kg fazlam erisinde temmuzda gidecegim tatilde 2-3 kizla muhabbet kurayim diye konu takip

ama takan yok ki bizi onemli seyler bunlar :(

dogru soyluyorsun takan yok up layalim arada :(

• up beyler, aynı dertten müzdaripim
  • hosgeldin aramiza :( up :(

• evet ne cok insan bu dertten muzdarip bi el atin su olaya :(

• up

• kimsenin buraya yazacagi yok gibi koskaca dh da bize yardimci olacak yokmu

• Bir de caresizlik eklenmesin dertlerime :(

• Dh donanım bölümü ve konu dışı haricinde resmen ölmüş arkadaş.oyun bölümüne akşam konu açtım konuda 1 mesaj bile yok.konu dışı özele geliyorum adam gibi cevap alan yokkonu dışına açtım konuyu geçenlerde 15 gün banlıyım.forumdan uzaklaşıp başka yerde bi çözüm arasak artık sorunlara
  • Genc Kuvvet arttirici spor yapicaksin spor salonuna gitme imkanin yoksa nette bak evde yapabilecegim kuvvet calismalari dumbell al vs.
    diger arkadasin kilo problemine gelince kilo vermek cok zor degil 2 haftada 10 kilo verdigimi bilirim onemli olan yagsiz kas kutlesinden degil yagdan vermendir bu kadar kisa surede 6 kilo yag veremezsin ama su dediklerimi uygularsan min kas max yag ile saglikli bir sekilde kilo verirsin
    yag tuz seker vs gibi seyleri hayatindan cikar bu ay bol su gunde 2.5 3 litre metabolizman hizlansin
    karbonhidrati minimum seviyeye getir kes demiyorum cunku karbonhidrat enerji kaynagidir ama beyaz ekmekten alinan enerji 1 saat verimliyse tam bugday ekmeginde aldigin enerji seni 3 saat idare eder gunde 1 saat falanda kostunmu 1 aya 6 kilo garanti ederim .
    yag i cikar dedigim az miktarda kahvalti zeytinyagi kullan yaglarda vucudumuz icin cok gereklidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldereminem -- 15 Haziran 2012; 3:32:16 >

• Spor salonuna gideceksiniz birader forum degil siz olmussunuz haberiniz yok. Disarda da bir hayat var farkindaysaniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.