Şimdi Ara

Vücut geliştirmek için neler gereklidir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • antrenörünün yaptığı programa sadık kalıp beslenmene dikkat edersen ki bu beslenmeye (protein tozu,kreatin gluto vitamin vs.) de giriyor. 2 yılda fotodaki hale gelebilirsin.

okadar bekliyemem hocam yokmu bunun başka yolu ?
    dersende

tabiki var " STEROİD "

• quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeklazim

quote:

Orijinalden alıntı: 2017

2 senemi alırmı ?

eğer benim gibi vitamin toz vs kimyasallar almazsan alır
    ve almamanı tavsiye ederim
    üsttekiler gerekenleri yazmış zaten

şaka mı yapıyosun supplement almazsa 10 senesini bile alır supplementli olarak en iyi ihtimal 2 sene bodyde zamanı gözünüzde büyütmeyin.
  • 10 senemi
  • Vücut geliştirmeye başladımda 59 kiloydum 1 ay saonra 58 kilo oldum. İlk ay öyle olurmuş 1 ay daha devam ettim 55 kilo oldum. Nadir durumlarda buda olurmuş 1 ay daha devam ettim 54 kilo oldum. Yavaştan yok olduğumu hissettim ve kursu terk ettim. Şimdi 57 kiloyum. Kilo almayınca kas olmuyor. Kas olmazsa vücut gelişmiyor.
    O demirlerle çalışmaktan nefret ediyordum. Birde çok yemek yiyemiyorum. Yediklerimin fazlasını yakıyordum.
  • quote:

10 senemi

hiç bişey kullanmazsan veya kullanacaklarının yerine doğal şeyler yiyemezsen bu iş böyle.Doğal yollardan almak istersen vücudunun ihtiyaçlarını günde 15-20 yumurta yarım kilo- 1 kilo arası et yemen lazım.Ama takviye alırsan bu sayılar bi hayli iner.Bu işin %80 i beslenmeye bakar.Ne kadar iyi beslenirsen o kadar iyi vücudun olur.Antremanı herkes yapıyo ama beslenmeyi sadece iyi vücudu olanlar yapmıştır.
  • herşey paraya bakar dostum ben 70 kg dan 120 kga çıktım 50 cm kolum olmuştu tam herşey iyi gidiyor derken maddi imkansızlıklarla karşılaştım 2 aydır gitmiyorum ve üstüne üstük beslenemiyorum bile baya geriledim ülkemizdeki kan emiciler sağolsun 150 liradan aşağı protein tozu yok böyle giderse geride dönemicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

herşey paraya bakar dostum ben 70 kg dan 120 kga çıktım 50 cm kolum olmuştu tam herşey iyi gidiyor derken maddi imkansızlıklarla karşılaştım 2 aydır gitmiyorum ve üstüne üstük beslenemiyorum bile baya geriledim ülkemizdeki kan emiciler sağolsun 150 liradan aşağı protein tozu yok böyle giderse geride dönemicem

malesef kardeş bu işin özü paraya bakıyor.Sana tavsiyem geri dönmeyi değil şuanki durumunu korumayı sağla.Tavukla yumurtayla idare et bence.Yoksa bu işin sonu yok vücut proteine doymuyor.
  • genetik de çok önemli genetiğin yatkınsa buna çok büyük faydası olur
    onun dıında düzgün bir program ve düzgün bir beslenme
    sabırsız olmamak.. sana bunlar gerekli dostum. normal şartlar altında bunları düzgün yaparsan 3-4 yıl içinde öyle bir vücuda kavuşabilrisn..
  •  Vücut geliştirmek için neler gereklidir
  • Vay arkadaş, kendimi gördüm sanki, benim de boy 193 . bende 22 yaşına kadar profesyonel baskebol oynadım (milli piyango, tofaş, telekom) antremanların zaten ağır olmalı bi de araya salon sıkıştırma derim. evde çalışabileceğin hareketler var dambıl seti çok kullanışlı olabilir. biliyorsun onlar sadece pazu çalışılmıyor (ama bilinçsiz yapma sakatlık çıkarma durduk yere).protein tozuna gelince arkadaşların dediğine katılıyorum. paraya bakar.. çok yemek yemek daha mantıklı, lakin o da paraya bakar şimdi sağa tavsiyem yumurta tavuk ikilisi + bol yeşillik de tüket. şuan 193 cm, 96 kiloyum (sporu bırakınca kaslar biraz yağ kapladı ama hala fit im [sporu bırakma!!] ) kal salıcakla (bira pattis bulaşma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephistopheless -- 22 Haziran 2011; 3:19:40 >

• Teşekkür ederim ilk önce Yaz geldi onun için yazıldım body ondan önce barfiks çekiyordum hergun toplam 100 tane baya kanat falan çıkmıştı 2 hafta yapmadım söndü onların hepsi bende body geçtim daha fazla kası calıstırmak için bu arada idmanlarımız okadar ağır değil bende kalıplanmak istiyorum 72 den 85 e çıkmak gibi aynı zamanda şu tozların zararı yokmudur yav?
  • quote:

Teşekkür ederim ilk önce Yaz geldi onun için yazıldım body ondan önce barfiks çekiyordum hergun toplam 100 tane baya kanat falan çıkmıştı 2 hafta yapmadım söndü onların hepsi bende body geçtim daha fazla kası calıstırmak için bu arada idmanlarımız okadar ağır değil bende kalıplanmak istiyorum 72 den 85 e çıkmak gibi aynı zamanda şu tozların zararı yokmudur yav?

yok diye biliyorum ama ben profosör değilim ki %100 zararlı değil diyeyim.Body hocası 20 senedir kullanıyo her çeşidinden olsa ona bişe olurdu

• Herşeyin Hayır lısı
  • quote:

Teşekkür ederim ilk önce Yaz geldi onun için yazıldım body ondan önce barfiks çekiyordum hergun toplam 100 tane baya kanat falan çıkmıştı 2 hafta yapmadım söndü onların hepsi bende body geçtim daha fazla kası calıstırmak için bu arada idmanlarımız okadar ağır değil bende kalıplanmak istiyorum 72 den 85 e çıkmak gibi aynı zamanda şu tozların zararı yokmudur yav?

karaciğerini yorucak derecede almadığın sürece bir zararı yok enazından bu benim kişisel görüşüm. Bana bir zararı olmadı tabi kişiden kişiye değişe bilir. Yaşın 18 den küçükse vücudunun testesteron üretimi zaten yeterince fazladır yağlı da bir cildin varsa aşırı protein tozu alımında ufak tefek sivilceler çıkabilir.

• Bir adet vücut
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

quote:

karaciğerini yorucak derecede almadığın sürece bir zararı yok enazından bu benim kişisel görüşüm. Bana bir zararı olmadı tabi kişiden kişiye değişe bilir. Yaşın 18 den küçükse vücudunun testesteron üretimi zaten yeterince fazladır yağlı da bir cildin varsa aşırı protein tozu alımında ufak tefek sivilceler çıkabilir.

evet testesteron üretimim fazlaymış tahlil oldum geçen fazla osbir çekmekten zannediyordum ama öyle değilmiş bu yaşlarda böyleymiş aynı zamandada vucudum yağsızdır nasıl diyim hiç biyerimde sivilce çıkmadı benim

• arkadaş bir de şu var eğer zevk için hoşuna gittiği için yapıyorsan ne kadar gittiğin önemli olmuyor çünkü zevkle yapıyorsun ama
    işte havam olsun cool gezelim diyerek yapıyorsan o zaman işkence olur
  • Ben atletik olmak için gidiyorum sayın ''dusunmeklazim'' oyunuma yansısın tabi doğanın kanunu fit gözükmekte isterim
  •  Vücut geliştirmek için neler gereklidir

Vücut geliştirmek için neler gereklidir
  • ziyalar toplanmış yine
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.