Şimdi Ara

Vücut geliştirmek için neler gereklidir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2017

quote:

Orijinalden alıntı: Madrox.theSage

quote:

Bi aralar hergün 100 barfiks çekerdim kollarım hazır oldu body geçtim Lise 2 deyim üniversiteye kadar böyle olmayı amaçlıyorum

atma ziya

Ciddiyim ben kardeşim 20x5 çektim 1 ay boyunca evde :)

Quickplay ciddimisin gerçekten yakın olmasıda yeter yani daha 16 yaşındayım ama şu yaz bitip 15 eylül oluncaya kadar 85 kilo nasıl olabilirim ?

barfiksle vucut yapamazsın istersen 65000000 tane çok bazı kaslar dışında işe yaramaz

düzenli ve güzel yedire yedire body yapılırsa 1-5 senede garanti ulaşılır bu vucuda

• quote:

Orijinalden alıntı: ZekaKutbu

quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

quote:

hedefim bu

yağ,şeker,tuz bunları tüketmemen lazım.salonda çalışıyosundur umarım,programına uyman yeterli,bol bol protein içeren besinler tüketmeye dikkat et.

Tam bir saçmalık.

yanlışım varsa düzelt?spordaki hocalarım bunların tüketimini azaltmamı öneriyo.hatam olabilir tabii ki tavrın hoş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaaNN -- 21 Haziran 2011; 19:45:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: desert_18

193 boya üçgenmi dersin kapımı dersin:) olabilmen için body için boy +10 kilo ile sağlam olunur.Ki sen 16 yaşındasın ve 6 ayda 2cm uzamışın daha 19-20 yaşına kadar boyun ne olucak onuda düşün onun için sağlam bi vücut için bayabir kilo alman lazım.bende uzun boyluyum kısa boylulara oranla kaslar daha uzun oldugundan daha cok calısmalısın ve kutle yapmalısın.Bunun yanında en önemlisi sabır başka yolu yok millet başlayıp 2-3 aya birşeyler olmasını bekliyo:)

Boy kaç

185 uygunmu senin için??

• quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Vücüt geliştirmek için vücüt gereklidir diye espiri yapasım geldi

• Beyler hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Ben çok hırslı ve sabırsız biriyim Body başlama hedefim tamamen basketbolumla ilgiliydi daha yükseğe sıçramak birazda plajlar için ama Alon Gabbay'ı görünce işler değişti
  • vucut
  • en az 2-3 sene lazım bu vücuda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hedefim bu

yağ,şeker,tuz bunları tüketmemen lazım.salonda çalışıyosundur umarım,programına uyman yeterli,bol bol protein içeren besinler tüketmeye dikkat et.

Tam bir saçmalık.

yanlışım varsa düzelt?spordaki hocalarım bunların tüketimini azaltmamı öneriyo.hatam olabilir tabii ki tavrın hoş değil

arkadasın dedıgı dogru sacmalıkla alakası yok yag tuz seker bunlardan uzak durmalısın...amaç kilo almak değil kas kütlesini arttırmak resimdeki elemanın boy kilo ortalaması iyi cok uzun değil daha önce spor yaptıysa karın kasları hariç o vücudu 1.5 senede ulaşılır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hedefim bu

Tam bir saçmalık.

arkadasın dedıgı dogru sacmalıkla alakası yok yag tuz seker bunlardan uzak durmalısın...amaç kilo almak değil kas kütlesini arttırmak resimdeki elemanın boy kilo ortalaması iyi cok uzun değil daha önce spor yaptıysa karın kasları hariç o vücudu 1.5 senede ulaşılır.

Zaten Lise 2 deyim Üniversite ye gelinceye kadar tam böyle olmasada bi C.ronaldo olsada olur

• az buçuk ingilizcen varsa Alon Gabbay nin kaç yaşında bu spora başladığını şuan kaç yaşinda olduğunuda görmüşündür sabırla herşey zamanla olur.
  • göğüsle kolu geç karın kası en az 2 senelik
  • quote:

az buçuk ingilizcen varsa Alon Gabbay nin kaç yaşında bu spora başladığını şuan kaç yaşinda olduğunuda görmüşündür sabırla herşey zamanla olur.

Hiç bilmiyorum vallaha söylersen memnun olurum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hedefim bu

Tam bir saçmalık.

Biraz sert yazdım kusura bakma arkadaşım.Konuya gelirsek diğer yazında yağ,şeker,tuzu tüketmemen gerekiyor diye yazmışsın.Bunları tüketimini azaltman gerektiğini belirtmemişsin.Doğal olarak cümlenden bunları hiç tüketmemen gerekiyor gibi bir anlam çıkıyor.Bu yüzden saçmalık dedim bende.Sonuçta herşeyi kararında yemek gerek.O kadar efor harcayıp yeterli miktarda tuz tüketmezsek tansiyonumuz düşebilir haliyle bir bünye de halsizlik, baş dönmesi yapabilir. Keza şeker, yağda öyle enerji için gerekli.Hatta son zamanlarda doktorlar spor yapanların tatlı,tuzlu, unlu,yağlı vs. ayırt etmeden herşeyi yiyebileceğini söylüyor.Ye diyorda tabiki de kararınca...

tavrım için tekrar özürlü diliyorum.

• 2-3 yıl çok abartı süreler bence. Düzenli bir şekilde 1 sene giderseniz (heves uğruna değil) ve spor yapmayı kendinize felsefe edinip bunu sürekli yapmayı kafaya koyarsanız 1 sene bodye gider ardından sadece sağlıklı beslenip ara ara aktif olarakta devam ettirebilirsiniz hayatınızı... Bu vücut profesyonel belli yani. Ama 1 yıl yeterli olur bence...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hedefim bu

Tam bir saçmalık.

Biraz sert yazdım kusura bakma arkadaşım.Konuya gelirsek diğer yazında yağ,şeker,tuzu tüketmemen gerekiyor diye yazmışsın.Bunları tüketimini azaltman gerektiğini belirtmemişsin.Doğal olarak cümlenden bunları hiç tüketmemen gerekiyor gibi bir anlam çıkıyor.Bu yüzden saçmalık dedim bende.Sonuçta herşeyi kararında yemek gerek.O kadar efor harcayıp yeterli miktarda tuz tüketmezsek tansiyonumuz düşebilir haliyle bir bünye de halsizlik, baş dönmesi yapabilir. Keza şeker, yağda öyle enerji için gerekli.Hatta son zamanlarda doktorlar spor yapanların tatlı,tuzlu, unlu,yağlı vs. ayırt etmeden herşeyi yiyebileceğini söylüyor.Ye diyorda tabiki de kararınca...

doğru diyosun bende yanlış belirtmişim kendimi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hedefim bu

Tam bir saçmalık.

PEKI BEYLER BENIM NASIL BIR PROGRAM IZLEMEM GEREKIYOR BEN IYI ZIPLAMAK SIKI GORUNMEK GUCLU OLMAK ISTIYORUM AYNI ZAMANDA OYUNUMADA ETKI ETSIN DIYORUM VARMI BIR SEYLER ONERECEK CABUKLUK,HIZ,GUC,ATLETIZIM ISTEDIGIM BUNLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Bu adam bu vücut için ne kadar uğraşmıştır kim bilir. Ama toprak olacak sonunda, orasını hiç düşünmemiş

Yaşama o zaman nasılsa öleceksin.
  • Bu forumda herkesin spor yaptığını ya da ilgilendiğini sanmıyorum.Bu yüzden sağlıklı bir cevap alamazsın. Body, fitness forumları var oralardan bilgi edinmelisin arkadaşım.
  • Teşekkür ederim genede herkese
  • vücut genetiğin gelişmeye uygunsa ve para sorun değilse 1.5 bilemedin 2 sene sonra böyle olma şansın var.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.