Arkadaşlar Vücut geliştirmek istiyorum salona gitmeye pek vaktim yok ve gerçekten çok uzak oturduğum yere.
17 yaşındayım boyum 1.85 Kilo'm 70
Vücut yağ oranım 12.9
Mekik çekersem baklavalarım ne kadar sürede belli olur?
Ve Baklavaların görünmesi için bu yağ oranı iyi mi? yoksa daha çok kilo mu vermem gerek?
Bu arada sigara kullanıyorum Sigarayı bırakırsam kilo alırsın diyorlar doğru mu?
Yani Kilo alırsam baklavaları çıkartamam sonuçta
Yok mu yardım edebilecek biri
Salona gidemeyeceksen ev türü kas programları var bknz : P90X P90X hem yağ yakar hem kas yapar ayrıca baklava işini kafama çok takmıssın kolay değil o iş baklava için vücut yapma
StoryBro
kullanıcısına yanıt
Ben karın kaslarımın gözükmesini istiyorum
ketur2662K
kullanıcısına yanıt
Dediğim gibi P90X Programını araştırın onu uygulayın .
Dostum sana benim takip ettiğim sayfayı veriyim ordaki makaleleri takip edersen faydasını göreceğine eminimhttp://vucutgelistirmehareketleri.org bende çok işe yaradı ama biliyosun bu işin en önemli kuralı sporu düzenli yapmak azimli olmak..
quote:
Orijinalden alıntı: ketur2662
Arkadaşlar Vücut geliştirmek istiyorum salona gitmeye pek vaktim yok ve gerçekten çok uzak oturduğum yere.
17 yaşındayım boyum 1.85 Kilo'm 70
Vücut yağ oranım 12.9
Mekik çekersem baklavalarım ne kadar sürede belli olur?
Ve Baklavaların görünmesi için bu yağ oranı iyi mi? yoksa daha çok kilo mu vermem gerek?
Bu arada sigara kullanıyorum Sigarayı bırakırsam kilo alırsın diyorlar doğru mu?
Yani Kilo alırsam baklavaları çıkartamam sonuçta
Aynı durum bende de var şınav göğüs kası yapmada bi numara mekik de karın kası yapıyo ama ben 2 aydır mekik çekiorum fazla bi şey görmedim göğüs kası kolay oluyo ama karın kası baya bi zor bide telefonun android ise runtastic in uygulamaları felan var evde spor hocası varmış gibi çok faydası oluyo