Şimdi Ara

Vücut geliştirmeden anlayan arkadaşlarım bi yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vücut geliştirmek istiyorum salona gitmeye pek vaktim yok ve gerçekten çok uzak oturduğum yere.

17 yaşındayım boyum 1.85 Kilo'm 70

Vücut yağ oranım 12.9

Mekik çekersem baklavalarım ne kadar sürede belli olur?

Ve Baklavaların görünmesi için bu yağ oranı iyi mi? yoksa daha çok kilo mu vermem gerek?

Bu arada sigara kullanıyorum Sigarayı bırakırsam kilo alırsın diyorlar doğru mu?

Yani Kilo alırsam baklavaları çıkartamam sonuçta

• Yok mu yardım edebilecek biri
  • Salona gidemeyeceksen ev türü kas programları var bknz : P90X
    P90X hem yağ yakar hem kas yapar ayrıca baklava işini kafama çok takmıssın kolay değil o iş baklava için vücut yapma
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Ben karın kaslarımın gözükmesini istiyorum
  • ketur2662 K kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi P90X Programını araştırın onu uygulayın .
  • Dostum sana benim takip ettiğim sayfayı veriyim ordaki makaleleri takip edersen faydasını göreceğine eminimhttp://vucutgelistirmehareketleri.org bende çok işe yaradı ama biliyosun bu işin en önemli kuralı sporu düzenli yapmak azimli olmak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketur2662

Arkadaşlar Vücut geliştirmek istiyorum salona gitmeye pek vaktim yok ve gerçekten çok uzak oturduğum yere.

17 yaşındayım boyum 1.85 Kilo'm 70

Vücut yağ oranım 12.9

Mekik çekersem baklavalarım ne kadar sürede belli olur?

Ve Baklavaların görünmesi için bu yağ oranı iyi mi? yoksa daha çok kilo mu vermem gerek?

Bu arada sigara kullanıyorum Sigarayı bırakırsam kilo alırsın diyorlar doğru mu?

Yani Kilo alırsam baklavaları çıkartamam sonuçta

Aynı durum bende de var şınav göğüs kası yapmada bi numara mekik de karın kası yapıyo ama ben 2 aydır mekik çekiorum fazla bi şey görmedim göğüs kası kolay oluyo ama karın kası baya bi zor bide telefonun android ise runtastic in uygulamaları felan var evde spor hocası varmış gibi çok faydası oluyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.