Şimdi Ara

VÜCUT GELİŞTİRME İLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar askerden geldikten sonra spor yapmak için spor salonuna yazıldım. Askere 86 kg gittim 69 kg geldim boyum 1.73 . Spor kulubüne gidince 2 kg aldım. Ama bel çevrem baya zayıfladı.

Sorun şu akşam yemek yemiyorum , öğlen ev yemeği ( ne çıkarsa ) yiyorum spora giderken de ton balığı yiyordum şimdi 3 adet yumurta yiyorum.

Son zamanlar da yaptığım spor da herhangi bir gelişme fark edemedim. Spor hocası bol yemek yememi söylüyor ama daha öncede kilo problemim olduğundan dolayı korkuyorum bu yüzden protegin almak istiyorum.

Bu beslenmeyle proteğin bana katkı sağlarmı.

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını ve tavsiyelerini bekliyorum.

not: sporda amacım hayvan gibi bişi olmak değil kesinlikle sportif görünmek istiyorum.

• beslenmeni düzeltmediğin sürece hiç bir işe yaramayacaktır ayrıca kilo alımı sadece yağdan olacak diye birşey yok, beslenmen olmadan ne kas yapabilirsin nede kilo alabilirsin
  • Hem malzeme vermiyorsun
    Hem inşaat devam etsin istiyorsun
    Hem de binanın ağırlığı artmasın istiyorsun

sence bunlar çelişki değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

beslenmeni düzeltmediğin sürece hiç bir işe yaramayacaktır ayrıca kilo alımı sadece yağdan olacak diye birşey yok, beslenmen olmadan ne kas yapabilirsin nede kilo alabilirsin

Anladım hocam eger beslenme olmadan kas olması imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Hem malzeme vermiyorsun
    Hem inşaat devam etsin istiyorsun
    Hem de binanın ağırlığı artmasın istiyorsun

sence bunlar çelişki değil mi ?

Hocam çelişkili ama herkes bişiler söylüyor. Ben en doğru şekilde nasıl kendime zarar vermeden bu işi devam ettirebilirim onu araştırıyorum.
  • Aksam yemeği neden yemiyorsun, yeminli misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

Aksam yemeği neden yemiyorsun, yeminli misin?

Yemin filan degil ben kilolu iken kendime öz güven problemi yaşıyordum. Zira çevre baskısı da cabası eski günlere dönmekten korkuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akşam yemek yemekden korkma, yemeği ne zaman yediğinin önemi yok. gün içinde ne kadar yediğin daha önemli.

Saat 11 de antreman sonrası öğünümü yiyip(ki günün en büyük öğünü oluyor genelde) 12 gibi yattığım zamanlar oluyor.

Sadece ne yediğini, ne kadar yediğini, ihtiyacın kadar yediğinden emin ol, saatlere takılma.

Zaten bir anda 150kg olmayacaksın öyle değil mi? düzenli kontrollerini yaparsın ayna karşısında ve tartıda, baktın kötüye gidiyor, biraz yediklerini azaltırsın.

Bu beslenme şekliyle kas inşaa edemezsin, istersen günde kilo x 3g protein al yine olmaz. protein tamam dokuları yenileyici özelliği vardır doğru ama kalori açığında olursan vücut bir yandan inşaa edip bir yandan enerji ihtiyacın için yıkıp enerjiye çevirip kullanacak. sürekli böyle bir kısır döngüde olacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 15 Kasım 2013; 18:10:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Akşam yemek yemekden korkma, yemeği ne zaman yediğinin önemi yok. gün içinde ne kadar yediğin daha önemli.

Saat 11 de antreman sonrası öğünümü yiyip(ki günün en büyük öğünü oluyor genelde) 12 gibi yattığım zamanlar oluyor.

Sadece ne yediğini, ne kadar yediğini, ihtiyacın kadar yediğinden emin ol, saatlere takılma.

Zaten bir anda 150kg olmayacaksın öyle değil mi? düzenli kontrollerini yaparsın ayna karşısında ve tartıda, baktın kötüye gidiyor, biraz yediklerini azaltırsın.

Bu beslenme şekliyle kas inşaa edemezsin, istersen günde kilo x 3g protein al yine olmaz. protein tamam dokuları yenileyici özelliği vardır doğru ama kalori açığında olursan vücut bir yandan inşaa edip bir yandan enerji ihtiyacın için yıkıp enerjiye çevirip kullanacak. sürekli böyle bir kısır döngüde olacaksın.

hocam açıklamarın için çok teşekür ederim dediklerini uygulamaya çalışıcamç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.