Arkadaşlar 06.01.1998 Doğumluyum boyum 1.82-83 kilom 89 civarında geziyor yaklaşık 2-3 ay once evde spora başladım belirli bi programla başlamadan önce 94 kilo civarındaydım ama spor yaparken yedigime dikkat etmiyordum deli gibi yediğimde oluyordu özellkile peynir ve yogurt yanı süt ürünlerini sevmiyorum ama süt içerim. programım söyleydi ilk 2 ay
pazartesi biceps 3x10 8 kb ile başlayıp 14 e kadar çıktı sonra bu haraketi tek barla yaptım tabi tek bu hareketi deil biceps için pazartesi 3 hareket yapıyorduk onların kilolarıda farklıyda toplam 9 set oluyordu yani Back 3x 10 kiloyla başlayıp 16 kg kadar çıktı galiba buda yine 3 hareketti sholders 3x10 dan 10 kilo ile başlayıp kimi harakette 10 kimisinde 20 ye kadar çıkmıştık
çarşamba chest ilk olarak tek barla 20 kilo ile başladık 45 kg kadar falan çıkmıştık buda 3x 10 ve 3 haraket olarak triceps 3x10 3 haraket 10 kilodan 15 kiloyakadar falan çıkmıştık bacak yapıyorduk cardio şeklinde 4 haraket 20 defa çömelip kalkma şeklinde sonra 20 defa ön bacakları esnetme haraketi 15 defa elde dambıl ile 15 kiloluk öne eğilip kalkma 20 defa kendiyreinde dizler ele değcek şekilde kosma ile
cuma pazartesinin aynısı
cumartesi çarşambanın aynısı
arkadaşlar bundan sonra ise daha ağır bir programa geçtim bu programda biceps 14 x 8 di ilk hafta hareketler biraz değişti göğüs 65 kilograma çıkmıştı v.s ama dedigim gibi oruç girdi spor kaldı
tabi haliyle ramazanda kilo almaktan korkuyorum ve bir kaç gündür p90x i araştırıyorum amacım ramazanda spor yapmak deil oruçken zaten yeterince su kaybı ve enerji kaybı var
p90x videosu şuanda iniyor bu probrama başlasam 90 gün sonucunda düzgün birşeyler olmaya başlarmı sorun çıkarmı programın yanında nasıl beslenmeliyim buna benzer soru cevaplarına ihtiyacım var . programın bı zararı olurmu gibisinden yardımı olursanız sevinirim.