Şimdi Ara

Vücut Bakım Tıraş Makinesi Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bacak kılları,koltuk altı, göğüs,sırt,kasık kılları için önerdiğiniz uygun fiyatlı traş makinesi/bakım kiti var mıdır?

Philips BG105/11 Erkek Vücut Bakım Tıraş Makinesi bu konuda nasıldır mesela?
    Philips
    Buy the Philips Multigroom series 3000 Grooming kit QG3280/32 Grooming kit
    http://www.philips.ca/c-p/QG3280_32/multigroom-grooming-kit

bende şundan var maalesef kesik yapıyor ve vücut için olan şu başlık sizlere ömür.
    https://images.philips.com/is/image/PhilipsConsumer/QG3280_32-APP-global-001?$jpglarge$&hei=500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 10 Nisan 2017; 20:53:7 >

• Bende Teknosadan philips-bg105-11-erkek-vucut-bakim-tiras-makinesi alacaktım 49.00 tl idi zamlanmış almadım yeni fiyatı 69.00 tl şimdi beklemedeyim. Yorumları tavsiyeleri bende takip edeceğim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canseven

Bende Teknosadan philips-bg105-11-erkek-vucut-bakim-tiras-makinesi alacaktım 49.00 tl idi zamlanmış almadım yeni fiyatı 69.00 tl şimdi beklemedeyim. Yorumları tavsiyeleri bende takip edeceğim bakalım.

Linkini verdiğim ürün hakkında iyi yorumlar da var kötü yorumlar da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Bende Teknosadan philips-bg105-11-erkek-vucut-bakim-tiras-makinesi alacaktım 49.00 tl idi zamlanmış almadım yeni fiyatı 69.00 tl şimdi beklemedeyim. Yorumları tavsiyeleri bende takip edeceğim bakalım.

Sizin sorguladığınız ürün hakandı ki yorumlarda ne diyorlar ? birde fiyat ve performans Sizin sorguladığınız çok amaçlı kullanıma uygun sac sakal gibi özellikler var herhalde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Sizin sorguladığınız ürün hakandı ki yorumlarda ne diyorlar ? birde fiyat ve performans Sizin sorguladığınız çok amaçlı kullanıma uygun sac sakal gibi özellikler var herhalde.

Facebookta yorumlarını gördüm kesmiyor diyenler oldukça fazla sayıda mevcut.

• quote:

Kesmiyor diyenler de var fakat bir üst modeli önerilmiş zaten bazı durumlar için.Ben de takipteyim bakalım
  • hocam, aşağıdaki ürünü kullan, memnun kalırsın
    www.hepsiburada.com
    Braun cruZer 5 Body Vücut Tıraş Makinesi Islak ve Kuru Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/braun-cruzer-5-body-vucut-tiras-makinesi-islak-ve-kuru-pm-sgbrauncruzer5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç Kurutma Makinesi Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Philips BodyGroom BG2028/15,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.