Şimdi Ara

Vücudumu nasıl şekillendireiblirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim göğüslerimin olduğu kısım dar ve belimde ondan daha geniş olduğu için kötü bir şekil oluyor.
    Yani bu göğüs kısmını genişletmek için nasıl bir çalışma uygulayabilirim? Veya sürekli spor yaptıkça kendisi şekillenecek midir? Spor yapıyorum kendi başıma ama düzenli bir şekilde değil bundan dolayı mı böyle?

• quote:

Orijinalden alıntı: KahveninRengi

Merhaba arkadaşlar,
    Benim göğüslerimin olduğu kısım dar ve belimde ondan daha geniş olduğu için kötü bir şekil oluyor.
    Yani bu göğüs kısmını genişletmek için nasıl bir çalışma uygulayabilirim? Veya sürekli spor yaptıkça kendisi şekillenecek midir? Spor yapıyorum kendi başıma ama düzenli bir şekilde değil bundan dolayı mı böyle?

Vücut geliştirme ile şekillendirebilirsin dostum
  • Sirt,kanat kaslarini onemsemiyorsunuz genel olarak ama kiyafetin guzel gorunmesini onlar saglar sirta onem ver beli incelt omuzlari genislet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -.-
    Vücudumu nasıl şekilledirebileceğimi biliyorum, spor yaparak. Sadece ilk yorumumda söylediğim gibi bazı kafama takılan kısımlar var bunları istediğim gibi nasıl şekillendirebilirim, nasıl hareketler yapmalıyım?
    Bu konu hakkında bilgi almak istiyordum. Hangi hareketlerin tam olarak vücudun hangi kısımlarını çalıştırdığını bilebilirsem belki kendime bir program hazırlayabilirim. Süreci daha hızlandırmak için hangi hareketlere daha fazla yoğunlaşmalıyım?
    Bunlar gibi şeyleri merak ediyordum.
  • Salona yazılsana düzgün bir program verirler sana, vermezlerse gel biz yazarız sana.
  • Yüzmeye gideceğim İnşallah arkadaşlarımda gidiyor çünkü. Onun dışında 20 kiloya kadar ayarlanabilen dambıl almıştım, evde kendimde spor yapmaya çalışıyorum.
    ----
    Göğüs kısmını genişletmek istiyorum bunu hangi hareketlerle yapabilirim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diksiyonumu Nasıl Düzeltirim?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.