< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanıcı1234x. -- 2 Temmuz 2024; 18:24:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vücudumda üçgen şeklini oluşturan bu benlerin bir anlamı var mı?

-
-
sirius takım yıldızını işaret eden üç gize piramitini simgeliyor. (gerçek)
-
Bu şekil cevaplar için bunu sormamıştım aslında böyle bir beklentim de yok bu yüzden biraz daha geyik şeklinde cevaplar yerine ciddi cevaplar verilirse mutlu olurum benler bazen hastalıkların habercisi olabiliyor acaba vücudumdaki bir sorunun habercisi midir diye açmıştım çünkü çok garip geliyor benim gözüme oluşturdukları şekiller yüzümde de var aynı şekil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanıcı1234x. -- 2 Temmuz 2024; 18:8:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl bir cevap beklediğini bilmiyom da vücudundaki benler üçgen şekli oluşturuyor olması bir şekilde mistik bir olaya mı işaret etmesi gerekiyor? yani gerçekten vücudunda üçgen oluşturmuş benler bir hastalığın belirtisi olabilir mi, bunu bir hastalığa bağlasam inanır mıydın?
-
İlla olması gerekmiyor %100 böyle bir şey var şeklinde de konuşmadım zaten sadece var mı yok mu onu öğrenmek için açtım yoksa yoktur varsa vardır oraya koydum bir bilgisi olan varsa belki cevaplar diye sadece ilgimi çekmişti oluşturduğu şekil fakat gene de teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o benler üçgen şeklinde olduğu için kökleri bir yerde kesişir dolayısıyla kirli kan taşıyan damarlardan beslenir. yaş ilerledikçe deri kanseri riski %27 artar. doktora görünmenizde fayda var...
-
He aynen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X