Hayatımın dönüm noktası 2014 yılında 4 kere Bonzai içmemle oldu. Ot içmek için görüştüğüm bir kişi, benim Bonzai içmeme vesile olduydu o zaman. Ben bu kişi ile 4 kere Bonzai içtikten sonra (15 gün gibi bir süre içinde 4 kere bonzai içtim) o kişi ile görüşmeyi kestim. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. 2017 yılında Annem öldü. Ondan sonra evde yalnız yaşamanın getirdiği özgürlükle (annemden kalan para da vardı), eskisine nazaran daha fazla içki içmeye başladım. Sürekli hafıza kayıpları, dışarıda bayıldığım zamanlar oldu. Üniversite hayatım bok gibi geçti. Hiç karşı cinsden konuştuğum insan olmadı. Hayatım karşı cinsden uzak geçti. 2020-2021 yıllarında ilaçlarla overdose yaptım. Doktorun yazdığı antidepresanları bir süre normal şekilde (dozunda) kullandım, bir faydasını görmedim. Ondan sonra fazla fazla yutmaya basladım. 16 tane birden yuttuğumda bayıldım ve ayıldığımda omzum çıkmıştı. Aç karnına 4 kutu Majezik içtim (60 hap). Uykum geldi, bütün gün uyudum. Başka bir şey olmadı. Mide yanması bile yaşamadım. Aç karnına 2 kutu Atarax (60 hap) içtim. Yatakda yattım, Atarax 'ın etkisi Majezikden daha ağır oluyor. Konusurken de dil dönmüyor, peltek peltek konuşuyordum. Madde almış gibi konuşuyordum. Toplamda 4 kere bunu yaptım (2 kutu içmeyi). 70'lik Vodka'nın üzerine 1 kutu atarax içtim. Alkolle antidepresan ilaçları birlikte aldım. Hafızamı sildi attı. Bir gün nezarethanede geçirdim. Ve sebebini bile hatırlamıyorum. Hafızamda yok. Hadi karaciğer kendini yenileyebilen bir organ, karaciğer kendini yenileyebilir ama ya böbrekler. Böbrekler kendini yenileyemiyor ve zarar kalıcı oluyor. Bu gibi şeylerin acısı ileride çıkacaktır. İntihar etme cesaretim yok. Yüksekten atlamak çok acılı bir ölüm olacaktır. Acısız bir şekilde ölmek istiyorum. Kafayı sıyırdım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 17 Haziran 2024; 15:19:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vücuduma zarar verdim

-
-
Hocam baya kötü şeyler yaşamışsın keşke uyuşturucu ve antidepresanlara hiç bulaşmasaydın ama bundan sonra kötü olacak diye kendini şartlama temiz yaşamaya gayret et vücudun kendini toparlayacaktır.
-
3 senedir ilaçlarla overdose yapmıyorum.
Bıraktım öyle şeyler yapmayı ben.
Vücudumda benim hissettiğim bir herhangi bir sorun yok.
5-10 seneye böbrek hastalıkları mı başlar? Şu an bir sorunum yok.
Yüksekten atlamak gibi intihar edemiyorum. Çünkü çok acılı olur.
Ölümüm heralde böbrek iflasından falan olacak ileride.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 3 Haziran 2024; 12:24:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşamak için yaşıyorum. Zaman öldürüyorum.
40'lı yaşlarda böbrek yetmezliğinden ölürüm heralde 3-4 sene önce yaptığım ilaç overdose'lardan dolayı?
Yaş 33 şu an.
Yukarda da söylediğjm gibi ilaç overdose yapmayı bıraktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 4 Haziran 2024; 20:32:46 > -
Dahiliyeye gittim. Doktor, karaciğer ve böbrek sağlam dedi.
Kalıcı bir zarar yok mu şimdi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 17 Haziran 2024; 15:1:58 > -
Sizden değerli hiçbir şey yok.
Çok kötü durumlardan kendini kurtarıp çok iyi yerlere gelmiş insanlar var, bence söz konusu insan ise umut asla kesilmez.
Böbrek fonksiyonları %25 e düśünceye kadar idrar testinde cikmiyormus.
-
6000 mg Lamictal içip intihar ettiğim günü hatırlıyor gibiyim, birkaç dakika sonra tam 3 gün bilincim kapandı ve hiçbir şey hatırlamıyorum o anlara dair. Bayağı zorluk çıkarmışım millete. Halüsinasyon gördüğümü hatırlıyorum hafiften. Berbat bir şeydi, kimseye çektirilecek eziyet de değildi.
Bir ara rahatlamak için 40 mg Zyprexa içtim, o an iyi geldi (Ki millet 2.5 mg'a fazla diyor) ama böyle deliliklerim çoktur, ben de bozdum muhtemelen karaciğerle böbreği. Karaciğerde yağlanma var çok fena, siroz olmak üzereyim. 33 yaşımdayım, 91 doğumluyum, 40'larımda ölürüm muhtemelen savaş mavaş çıkmazsa.
-
Gecmis olsun, kandaki degerler bobregin karacigerin ne kadar verimli calistigini gosteriyor. Tabi ki bir hasar var midir kimse kesin bir sey soyleyemez, ozellikle majezik iyiymis valla. Mide bence direkten donmustur.
Onun haricinde yasamak bu kadar anlamsiz geliyorsa, bir anlam katmak iyi olmaz mi? Bir mucadeleniz olsa, cocuklar icin mesela herkesin hemfikir olacagi. Hassasiyetiniz varsa diger canlilar icin. Veya herkesin hemfikir olmayacagi ama sizin hassas olabileceginiz Uygurlar, Filistin vb bir bir amac icin?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 kutu Atarax daha ağır etki yapıyor 4 kutu Majezikden.
Atarax bayıltıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 25 Haziran 2024; 12:35:47 > -
O Atarax'in beyne etkisinden dolayi hissettirdigi. Sonucta beyni delmiyor, eritmiyor. Majezik bu kadar fazla alinca mideyi tahris edip kanama delinme yapabilirdi. Bobreklere de zararli. Gecmis olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X