Şimdi Ara

vücudum soyuluyor. neden kaynaklanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle banyodan sonra daha çok oluyor. bildiğin deri kopmuş oluyor. ince deri gözüküyor

• Cunku essegin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismkdc

Cunku essegin..

• Vucudun.sex yapmak istiyor o yuzden kendini.soyuyor kiz bi vucut al sevistir sonrada yeni cocuk vucutlariniz olsun adinida feriha koy devletin yolu yavrum kaldir kollarini dok dok.yee.dok dok.yee dok dok yee tat ketcap ye abo.fis aney

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda herhangi bir yılan tarafından ısırıldınız mı örneğin "yilanus deridökücülerus" 'un zehri buna sebep olabilir. Bir doktora görünmekte fayda var.

• up
  • Cilt kanseri

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

up

Duş alırken kese yapmıyor musun? Yapmazsan dökülürken görebilirsin. Suyun altında tüm vücudu 2 kere kesele ama önce 3-4 dakika ılık suyla derini hazırla. Eğer muntazam bir şekilde kese vuruyorsan ve derin dökülüyorsa bir hastalık belirtisi olabilir. Zaten vücuttaki deri kendisini yeniler üst deri soyulur. İnşallah kese yapmıyorsundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismkdc

Cunku essegin..

• quote:

Orijinalden alıntı: yahobea

quote:

up

Duş alırken kese yapmıyor musun? Yapmazsan dökülürken görebilirsin. Suyun altında tüm vücudu 2 kere kesele ama önce 3-4 dakika ılık suyla derini hazırla. Eğer muntazam bir şekilde kese vuruyorsan ve derin dökülüyorsa bir hastalık belirtisi olabilir. Zaten vücuttaki deri kendisini yeniler üst deri soyulur. İnşallah kese yapmıyorsundur.

1 kere keseliyorum hocam. vücudum da derken genellikle parmaklarımda oluyor. duştan bi çıkıyorum soyulmalar, kesikler olmuş sıcak sudan kaynaklanıyor olabilir mi?

• quote:

quote:

quote:

up

1 kere keseliyorum hocam. vücudum da derken genellikle parmaklarımda oluyor. duştan bi çıkıyorum soyulmalar, kesikler olmuş sıcak sudan kaynaklanıyor olabilir mi?

Bir neticeye varmaya çalışarak bu cahil halimiz ile seni yanlış yönlendirmek istemiyorum çünkü ciddi bir durum olabilir. En kısa sürede bir doktora gidin bakar bakmaz zaten teşhiste bulunmaları mümkün olabilir, bir şey çıkmasa bile içiniz rahatlar en azından ama bir şey olma ihtimalini de göz ardı etmeyin lütfen.

Parmak uçlarındaki büzüşmeyi diyorsan o normal bir olaydır suda çok kalındığında olur.

• quote:

özellikle banyodan sonra daha çok oluyor. bildiğin deri kopmuş oluyor. ince deri gözüküyor

Elalemin kızlarını öldürürsen öyle olur

• hırsız olmasın ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

up

Bir neticeye varmaya çalışarak bu cahil halimiz ile seni yanlış yönlendirmek istemiyorum çünkü ciddi bir durum olabilir. En kısa sürede bir doktora gidin bakar bakmaz zaten teşhiste bulunmaları mümkün olabilir, bir şey çıkmasa bile içiniz rahatlar en azından ama bir şey olma ihtimalini de göz ardı etmeyin lütfen.

Parmak uçlarındaki büzüşmeyi diyorsan o normal bir olaydır suda çok kalındığında olur.

yok hocam büzüşme değil. şuanda bir şey yok. tekrar olunca bakacağım. ilginiz için sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ACB5B9068 -- 24 Temmuz 2015; 18:04:18 >

• Evet bakıp fotoğraf çekebilirsen belki yaşadığımız bir şey olabilir.
  • Bilal oğlan geldi aklıma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.