Bildirim
Vu Plus Duo Görüntü Kalitesi Resimleri Dikkat Bol resimdir..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok teşekkürler. 50'' de daha da güzel görünmüş.
Bu arada sorabilir miyim hangi paketi bu izlediğiniz kanallar yoksa server aboneliği mi? Diğer sorum da PIP modu başarılı mı yoksa donmalar var mı? -
reklam kokan hareketler bunlar nickten anlaşıldıgı gibi -
Öncelikle V2x ye yazık olmuş!
1-Siz bu resimlere(görüntüye) iyimi diyorsunuz!
2-İki önemli durum var;
A-VU+ nun video kalitesi iyi değil
B-Panelinde ayarları iyi değil(şayet ayarlar doğru ise VU+ çok kötü!)
Örneğin panelden alınan resimde bir kere Blueish hakim!!! ayrıca resim kalitesi iyi değil!
Ayrıca teknik olarak yayın kalitesinede değinmek gerekir ama burada Panel/VU+ cihazlarda ba birisinde
yada ikisinde;iki durum söz konusu;VU+ nun video kalitesi ve Panelin set değerleri!!
Ben her iki cihazıda iyi bildiğim için,V2x için şuanda bir şey diyemem,çünkü bu panel şuanda en iyi panellerden bir tanesi
ve sürekli tavsiye ettiğim paneldir
VU+ yu zaten geçiyorum
++
-
Sayın albani yorumlarına tesekkur ederim. Ama TV konusunda bilgili olmanızı her zaman takdir etmişimdir. Hatta atıldığınız forumlardan bile üzülen biri olmuşumdur.
Cihaz Vu konusunda çok kötü demek bence yanlış prof biri için kusura bakmayın bu bilgisizliğinizi gösterir. ( Hatta dream 500 alıp kullanamadan kaldırdığınızıda takip ettiğim yerlerden bilmekteyim.)
Ayrıca burda çekilen foto ları değerlendirirken fotograf çekmekte ayrı bir sanattır bu çok bildiğiniz panel plazmadır ve flashlı çekmek imkansızdır çektiğiniz fotograf makinanız ne kadar iyi olursa olsun ayarlamayı iso değerlerini iyi bilmeniz gerekir. Ben sadece bir uydu meraklısıyım hoby olarak böle işlerle uğraşıyorum.
D-smart modul üyeliğidir. Server satmıyorum reklam kokacak bir durum gormuyorum sadece tv ve cihaz alacaklara bir resim çekmek istedim.
Ama iyi bir fotograf makinası kullanmayı bilen varsa buyrun beklerim herkesi daha iyi aydınlatmış oluruz.
sevgiler.
Doğru Bilgi paylaşıldaça çoğalır saklamak yersizdir....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChamServer -- 12 Mayıs 2011; 12:49:45 >
-
sayın albani şu
kartherin 912 cihaz vardı sizde ne oldu o cihaz..? satılık mı..? ben almayı düşünüyorum o cihazdan.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ChamServer
Sayın albani yorumlarına tesekkur ederim. Ama TV konusunda bilgili olmanızı her zaman takdir etmişimdir. Hatta atıldığınız forumlardan bile üzülen biri olmuşumdur.
Cihaz Vu konusunda çok kötü demek bence yanlış prof biri için kusura bakmayın bu bilgisizliğinizi gösterir. ( Hatta dream 500 alıp kullanamadan kaldırdığınızıda tskip ettiğim yerlerden bilmekteyim.)
Ayrıca burda çekilen foto ları değerlendirirken fotograf çekmekte ayrı bir sanattır bu çok bildiğiniz panel plazmadır ve flashlı çekmek imkansızdır çektiğiniz fotograf makinanız ne kadar iyi olursa olsun ayarlamayı iso değerlerini iyi bilmeniz gerekir. Ben sadece bir uydu meraklısıyım hoby olarak böle işlerle uğraşıyorum.
D-smart modul üyeliğidir. Server satmıyorum reklam kokacak bir durum gormuyorum sadece tv ve cihaz alacaklara bir resim çekmek istedim.
Ama iyi bir fotograf makinası kullanmayı bilen varsa buyrun beklerim herkesi daha iyi aydınlatmış oluruz.
sevgiler.
Doğru Bilgi paylaşıldaça çoğalır saklamak yersizdir....
Kardeş yazdığın "bilgisizliğini gösterir" lafını hakaret yada aşağılama gibi kabul etmeyip tam tersi bana bir "övgü" olarak kabul ediyorum!
Sen benim yazılarımı iyi takip et TF/DH den!
TF den "atıldığım" doğrudur,sebebinide herhalde bilmen gerekiyor! örneğin son Coolstream ve Vu+Duo olaylarını bilenler(benim yazdıklarımı
ve uçurulan yazılarımı)zaten durumu anlar!
Senelerdir millete gazlama/yemleme ve fake işler ile cihaz satılan bir yerden bahsetmek ve bu işi bilenler için TF nin nasıl bir yer olduğunu
bilenler için bunlar normal şeylerdir,bir dünya adam işte bu yüzden şutlanır TF den!
++
VU+Duo yu bana zamanında göndemişlerdi test için,sen bu cihazı bir güzel geç,bana başka cihazlardan bahset;işin fotoğraf kısmı doğru ama
ben başka şeylerden bahsediyorum kardeş,yani işin foto kısmından değil!
Bu arada Erol Beye selamlaro da bana kızanlardandır ama ben ona bu alemde her zaman saygı duyarım,ben sadece işin doğrusunu yazar
ona buna haybeye gaz vermem! neyse o dur bende!
VU+Duo dan sonra bana test için önce DB800HD-PVR geldi,arkasından DB500HD geldi ve bunlarıda aynen iade ettim,diğer bazı cihazları
ise hiç saymıyorum bile!
Bu 3 cihaz içinden kötünün biraz iyisi olarak DB500HD geldi sonra 800HD sonrada VU+Duo,ama bu üçünüde bir sıralama olsun yani iş olsun
diye yazdım,yoksa bunlarıda aynen geçiyorum!
Sen bana şimdi bunların dışında başka cihazlardan hahset ona bakalım!
++
Madem konu VU+Duo;bak kardeşim bu cihazı savunursan yada gazlarsan ya çok iy,süper v.s v.s dersen bunlara karılamam tabiki,çünkü
böyle yapanlar özellikle TF de çoook vardır
Sana bir daha yazıyorum o kullandığın paneli çok çok iyi bilen birisi olarak,paneline yazık etmişsin
++
Ayrıca beni tanımadığında ortada,yani bana ahkam kesmeden önce,hatta "bilgisizlikle" suçlamadan önce biraz olayları iyi takip etseydin,ne demek istediğimi
veya neyi anlatmak ve vurgulamak istediğimi şak diye anlardın kardeşim!
+
Ben bu işte sadece tek bir kritere baktım vede bakıyorum,ama sizler yada büyük çoğunluk bu kabil cihazlarda işin CS kısmındasınız,ayrıca insanlar
neden alıyor bu dandik cihazları bir dünya paraya hiç düşündünmü acep?? 1000/1500 veya 500-800 kağıda neden bu cihazları alıyorlar acep!
HW olarak ve diğer bazı şeyleri itibarıyla beş para etmez cihazları bir şey için alıyorlar!yoksa haybeye neden bu kadar para versinlerki!
Benim bahsettiğim ve her zaman vurguladığım tek bir şey vardır bu Receiver larda;"video kalitesi"(resim kalitesi)
Bizler 2000 den beri Humax/Nokia/TD/Aston/Kyoto/Echostar v.s gibi video kalitesinde en iyi cihazları kullananlar olarak herhalde bir cihazda
görüntü kalitesi nedir olayını çok iyi biliriz,ayrıca bunun içinde prof.olmaya gerek yoktur
Ben 11 senedir SD lerde hala 5400 kullanıyorum örneğin!
Günümüzdeki cihazların tamamı daha bırakın Enigma2 ile verdiği resim kalitesini org.image ilede ciddi başarısız ve kalkitesiz v.s sm=s20.gif]
CS işi içinde e2 olmazsa olmaz,kaldıki e2 li bile olmasa piyasada adam gibi video kalitesi üreten cihazda yok sayılır!!
Sonuç olarak SD lerde kötü veya çok kötü olan bu cihazlar,işin garibi HD lerde bile ciddi başarısız!!! zaten işin bok tarafıda burada,hadi SD leri
geçtim,en azından ben zaten geçtim,ama HD lerde bile kötü yaw bu cihazlar!
Adam cihazı alıyor CS ile zaten onun işi,açıyormu açıyor olayı,yoksa kim niye alsınki bu cihazları! veya niye bu kadar para bayılsın bu beş para
etmez cihazlara,yani olayı kafanızda değerlendirirken,bunları iyi ayırt etmeniz gerekiyor!
++
Benim değerlendirmem işin teknik ve resim kalitesi v.s üzerinedir!
Neticede bende CS işi için bunu aldım herkes gibi,ama benim cihazım(şimdilik kullandığım)kriter olarak ilk baktığım "video kalitesi" başarısı üzerine olmuştur!
Yani şimdi bunu kalkıp VU+ ile zaten mukayese etmem,çünkü komik olurum o zaman vede bilgisiz olurum doğal olarakyani senin tabirinle
benim çok bilgisiz olduğum aşikar bu durumda!
Günümüz cihazların bu arada bir sürü sorunu var ve e2 ilede zaten kötü olan cihaz,dahada kötü oluyor,ama bu herkese göre değişir bunada saygı duyarım
ama birisi kalkıpta şu rsimleri veriyor bunu yapıyor veya şöyledir derse bende bir iki kelam bir şeyler yazarım
VU+ iyi değil video olarak ama cihazı eline alınca,doğrusu oldukça kaliteli ve cigara kutusu gibi teneke cihazlar gibi değil!zaten cihaz bahsettiğim durum hariç
çok iyi,ama iş asli görevine gelince orada hikaye kalıyor sadece!
++
Erol beye selamlar,Hocam yeni cihazıda bekliyorum bu arada,birde ona not verelim bakalım
Selamlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: system electronıc
sayın albani şu
kartherin 912 cihaz vardı sizde ne oldu o cihaz..? satılık mı..? ben almayı düşünüyorum o cihazdan..
Kardeş ben şuanda Kati912 kullandığım doğrudur,ama satmıyorum,yoksa öyle bir şeyledenmi bahsettim geçenlerde
sen yeni forumda üyemisin,belki orada bazı şeylerden bahsetmiş olabilirim!
-Kati912 şu anda beni fazlasıyla kesen bir cihazdıryani bundan iyisini arasakta,sonunda bizi döverler
ülen daha ne arıyorsun diye
Humi den sonra gözler adam gibi resim kalitesine alıştığı için bizleri çoğu cihaz kesmiyor ama bunlarda gerçekten ciddi kötüler yaw!
-Kati de CS işini daha öncede defalarca yazdım;stabil değil,iyi değil ve insanı sinir bile edebiliyorancak buna karşılık bizim baktığımız açıdan
olaya bakıncada bunu kullanmak en azından bugün için doğru bir tercih oluyor! kaldki CS işi o kadarda kötü değil,ancak stabil olmadığı için biraz sıkıntı
veriyor,buna katlanan birisi için cihaz mükemmel
-Video kalitesi çok iyi ancak renkler sature!!buda benim sevdiğim bir durum değil! bunların ayarlanması özelliği cihazda yok(bana göre en büyük eksi kısmıda budur!)
Humi den sonra zaten bütün cihazlar satıre/vivid geliyor çünkü "bilerek" böyle yapıyorlar ve milleti renk kötü yaptılar bu yüzeden,dolayısıyla insanlar vidid/sature
renk/ton olayını "doğru" değerler sanıyorTV lerde aynen öyle,SW den bilerek böyle yapıyorlar!
Örneğin bende TF den Alsancak tan aldığım Humax HDCI2000 HD-Receiver da var,buda aynen sature,yani bizim bildiğimiz Humi ler gibi değil!hatta Kati den daha sature
ama resim işleme v.s kalitesi mükemmelama CS işi bunda sıfır!!! ben bunu diğer oda için aldım SD&HD için+DSmart Modüllü üyelik için,çünkü DSmart yayın
kalitesi olarak oldukça iyi ve tatmin edici diyebilirim ama kendi cihazları beş para etmez!
++
Ben Kati için yeni forumda bir sürü şey yazdım,DH de pek yazmıyorum çünkü burada ne zaman bir şeyler yazsam birileri ile papaz oluyorum,bıktım artık Receiver
işlerinden yaw
Sapla-samanı ayırt etmesini insanlar özellikle Receiver işinde öğrenemediler!
Kati bu anlattığım haliyle işine gelirse,Almanya dan getirtmek gerekiyor,TR de yok ve satılmıyor,zaten bu haliyle burada onu alacak müşteri sayısı çok çok azdır
Ancak Karaköy deki şu çakal firmada bazen oluyor,ama bunlar ne resmi Distrübütör nede bir şey,çantacı bunlar çoğu sattıkları cihazlarda!
Geçtiğimiz son 4-5 ayda,bazı arkadaşlarımız Almanya dan bir şekilde getirdiler,ben ise Sedat tan satın aldım,o başka cihaz alıyor şimdi,onada cihaz beğendiremedik yaw
O da bizim gibi eski Humi ci ve panelide Pio olunca,haliyle zor beğeniyorgeçen hafta DB800HD aldı aynen iade etti 2-3 gün sonra
++
CAN
-
quote:
Orijinalden alıntı: albani
quote:
Orijinalden alıntı: system electronıc
sayın albani şu
kartherin 912 cihaz vardı sizde ne oldu o cihaz..? satılık mı..? ben almayı düşünüyorum o cihazdan..
Kardeş ben şuanda Kati912 kullandığım doğrudur,ama satmıyorum,yoksa öyle bir şeyledenmi bahsettim geçenlerde
sen yeni forumda üyemisin,belki orada bazı şeylerden bahsetmiş olabilirim!
-Kati912 şu anda beni fazlasıyla kesen bir cihazdıryani bundan iyisini arasakta,sonunda bizi döverler
ülen daha ne arıyorsun diye
Humi den sonra gözler adam gibi resim kalitesine alıştığı için bizleri çoğu cihaz kesmiyor ama bunlarda gerçekten ciddi kötüler yaw!
-Kati de CS işini daha öncede defalarca yazdım;stabil değil,iyi değil ve insanı sinir bile edebiliyorancak buna karşılık bizim baktığımız açıdan
olaya bakıncada bunu kullanmak en azından bugün için doğru bir tercih oluyor! kaldki CS işi o kadarda kötü değil,ancak stabil olmadığı için biraz sıkıntı
veriyor,buna katlanan birisi için cihaz mükemmel
-Video kalitesi çok iyi ancak renkler sature!!buda benim sevdiğim bir durum değil! bunların ayarlanması özelliği cihazda yok(bana göre en büyük eksi kısmıda budur!)
Humi den sonra zaten bütün cihazlar satıre/vivid geliyor çünkü "bilerek" böyle yapıyorlar ve milleti renk kötü yaptılar bu yüzeden,dolayısıyla insanlar vidid/sature
renk/ton olayını "doğru" değerler sanıyorTV lerde aynen öyle,SW den bilerek böyle yapıyorlar!
Örneğin bende TF den Alsancak tan aldığım Humax HDCI2000 HD-Receiver da var,buda aynen sature,yani bizim bildiğimiz Humi ler gibi değil!hatta Kati den daha sature
ama resim işleme v.s kalitesi mükemmelama CS işi bunda sıfır!!! ben bunu diğer oda için aldım SD&HD için+DSmart Modüllü üyelik için,çünkü DSmart yayın
kalitesi olarak oldukça iyi ve tatmin edici diyebilirim ama kendi cihazları beş para etmez!
++
Ben Kati için yeni forumda bir sürü şey yazdım,DH de pek yazmıyorum çünkü burada ne zaman bir şeyler yazsam birileri ile papaz oluyorum,bıktım artık Receiver
işlerinden yaw
Sapla-samanı ayırt etmesini insanlar özellikle Receiver işinde öğrenemediler!
Kati bu anlattığım haliyle işine gelirse,Almanya dan getirtmek gerekiyor,TR de yok ve satılmıyor,zaten bu haliyle burada onu alacak müşteri sayısı çok çok azdır
Ancak Karaköy deki şu çakal firmada bazen oluyor,ama bunlar ne resmi Distrübütör nede bir şey,çantacı bunlar çoğu sattıkları cihazlarda!
Geçtiğimiz son 4-5 ayda,bazı arkadaşlarımız Almanya dan bir şekilde getirdiler,ben ise Sedat tan satın aldım,o başka cihaz alıyor şimdi,onada cihaz beğendiremedik yaw
O da bizim gibi eski Humi ci ve panelide Pio olunca,haliyle zor beğeniyorgeçen hafta DB800HD aldı aynen iade etti 2-3 gün sonra
++
CAN
cevap için teşekkürler sayın albani...
daha önce de sizin tavsiyeniz ve bilgilerinizden faydalanarak tv almıştım..ben birkaç alman satış sitesinde buldum üründen..biraz daha kurcalayayım olmazsa alacagım siteden..ben istiyorum ki istanbul da biyerde bulursam buradan alayım..ama daha önce de ben çok alışveriş yaptım net üzerinden yurtdışı..bu ürün tam bana hitap ediyor.. ben biraz vivid ciyim..ve asla Server felan işim olmaz..d smart alır kullanırım..benim istediklerim çok basit aslında..güzel görüntü,sorunsuz cihaz..bu cihaz da sanırım tam bana hitap ediyor..biraz da vivid diyorsunuz zaten..allah tadından yenmez.. :) ben size özel mesaj atarak fiyatını soracaktım acaba kaça aldınız kati yi diye ama sanırım sizin özel mesaj kutusu kapalı... buradan sorsam olur mu..? birde yeni forum dan bahsetmişsiniz ama benim bir bilgim yok..
-
Kardeş benim DH deki PM alışım kapalıdır!
eMail den bana ulaşabilirsin veya yeni foruma gelwww.displayreport.net
daha olmadı telefon edersin
++
Kati912 Almanya da € 160-170 gibi,ben yukarıda yazdığım gibi bir getirenden(Sedat Beyden)satın aldım+
Genelde Posta ile getiriyor arkadaşlar,ancak Posta bazen ya uyanıyor yada takıyor ve oraya gitmek zorunda kalıyorsun!
çünkü TRT Bandrol ücreti kesiliyor € 75 kağıt bayılıyorsunyani buda aklında bulunsun,ama bazı kişilerde ise direk eve geliyor
örneğin en son yeni forumdan bir arkadaşın cihaz Diyarbakıra geldi direk eve
Ben normalde bu cihazı zaten alacaktım(yani dışardan bir şekilde getirtecektim) ve kafamda şöyle bir düşünce vardı Kati912 için
FTA olarak SD leri izlemek+HD leride DSmart Modüllü üyelik ile izlemek;+server olayınıda artık ne kadar yapabiliyorsa düşüncesinden
yola çıkarak bunu "bilinçli" olarak aldım yani gaza veya yeme gelerek veya TF/DH deki bazı Fake/Satıcı/Bayi v.s gibi çakalların yemine
takılmadan bunu seçtik
Ancak çok büyük çoğunluk böyle cihazları sadece "malum iş" için aldıklarından dolayı Kati gibi cihazlar onlara hitap etmez,yani ne alacağını
bil diye bunları yazıyorum sana!
Ayrıca böyle "kalite"(her şeyiyle)bir cihaz içinde bu fiyat "beleş" sayılır!!
Karaköy de bahsettiğim yer bir ara sattı ama böyle cihazlar onlar için ekmek vermediği için bunu satmazlar! zaten onlarda resmi bir Dist.firma
filan değildir!
Sonuç olarak; SD&HD FTA+DSmart Modüllü üyelik için+istersen CS* işi içinde kullanacağın mükemmel bir Receiver dır
ANCAK;cihaz dışardan geldiği için ne Garantisi nede herhangi bir güvencesi v.s YOKTUR!!! bunuda bilerek al,yarın tık dese sende bunu bırakısrın!
Bu uyarıyıda ayrıca yapayım!! sonra param yandı,neden aldım v.s v.s diye canın sıkılmasın!
++
*CS;olayında ise ben cihazı yaklaşık 2,5 aydır kullanıyorum(ilk önce bu işin Prof.larından "kamaxx" tan cihazı emanet almıştım,3 hafta kadar kullandım
ve çok memnun kalıncada satın almaya karar verdim;bu emanet cihazı geri verdim ve şu anda kullandığım cihazı satın aldım)
CS işinde cihaz org.image üzerinden çalışmaktadır ve işin bütün esprisi veya püf noktasıda burasıdır zaten! daha doğrusu en büyük artısı bu olmaktadır!
ancak CCCam ın çalışması için ya OSCAM yada VizCAM yüklenmesi gerekiyor ve CCCam bunların üzerinden çalışmaktadır ama stabil değil ve şimdilik
sorunlu çalışmaktadır,ancak benim için bir sorun söz konusuda değildir bu arada!
Biz şimdilik VizCAM üzerinden kullanıyoruz,ancak yeni bir OSCAM çıkmış ve bugün kamaxx Hocam bunu deniyor,sanırım yarında ben deneyebilirim,şayet
stabilite düzelmişse veya biraz düzelmiş olsa bile bizim için bu durum daha iyi demektir
++++
Konuyu gerekirse yeni forumdan devam ettireceğim(orada ayrıca bir başlığımızda vardır bu arada!),çünkü DH/TF de bu işlerin boku çıkıyor sonunda ve
sürekli birileri gelipte kılçık attımı bende illet oluyorum,senelerdir şu Receiver konularını bir türlü adam gibi tartışılır seivyeye getiremedik!!!
ya fakeler çıkıyor ya çakal satıcılar çıkıyor yada bir şekilde firma elemanları çıkıyor ve arada bir boktan anlamayan marka fanatikleri çıkıyor v.s v.s v.s
sonuç hep kavga,yani işin sonu Karakolda bitiyor
Ayrıca Kati912 konusu normalde herkesi ilgilendirecek bir cihaz olmadığı için(yazdığım CS işindeki sebeblerden dolayı)+zaten cihaz TR de satılmıyor!
gibi sebeblerden sadece bazı meraklı kişileri ilgilendirecek ama onlarıda üzmeyecek kalitede ve yapıda bir cihazdır,kısaca bizim işimiz eskinin
baba Receiver larındaki video kalitesine yakın bir resim alma üzerinedir! kaldıki Kati yi eline alınca,adam gibi bir cihaz olduğunu anlıyorsun her bir şeyiyle
Ayrıca diğer cihazlar gibi her hafta FW çıkan veya bir şeyleri tartışılan bir cihazda değildir,sanırım 1 tane son FW si var onu USB den atıyorsun ve basıp gaza gidiyorsun
öyle yok FW yok Sw yok şu Image çıkmış yok bu çıkmış filan yoktur plug-and-play bir cihazdır,en fazla 1 tane FW birde OSCAM yüklersin olay biter!
Eyvallah
CAN++
-
quote:
Kardeş benim DH deki PM alışım kapalıdır!
eMail den bana ulaşabilirsin veya yeni foruma gelwww.displayreport.net
daha olmadı telefon edersin
++
Kati912 Almanya da € 160-170 gibi,ben yukarıda yazdığım gibi bir getirenden(Sedat Beyden)satın aldım+
Genelde Posta ile getiriyor arkadaşlar,ancak Posta bazen ya uyanıyor yada takıyor ve oraya gitmek zorunda kalıyorsun!
çünkü TRT Bandrol ücreti kesiliyor € 75 kağıt bayılıyorsunyani buda aklında bulunsun,ama bazı kişilerde ise direk eve geliyor
örneğin en son yeni forumdan bir arkadaşın cihaz Diyarbakıra geldi direk eve
Ben normalde bu cihazı zaten alacaktım(yani dışardan bir şekilde getirtecektim) ve kafamda şöyle bir düşünce vardı Kati912 için
FTA olarak SD leri izlemek+HD leride DSmart Modüllü üyelik ile izlemek;+server olayınıda artık ne kadar yapabiliyorsa düşüncesinden
yola çıkarak bunu "bilinçli" olarak aldım yani gaza veya yeme gelerek veya TF/DH deki bazı Fake/Satıcı/Bayi v.s gibi çakalların yemine
takılmadan bunu seçtik
Ancak çok büyük çoğunluk böyle cihazları sadece "malum iş" için aldıklarından dolayı Kati gibi cihazlar onlara hitap etmez,yani ne alacağını
bil diye bunları yazıyorum sana!
Ayrıca böyle "kalite"(her şeyiyle)bir cihaz içinde bu fiyat "beleş" sayılır!!
Karaköy de bahsettiğim yer bir ara sattı ama böyle cihazlar onlar için ekmek vermediği için bunu satmazlar! zaten onlarda resmi bir Dist.firma
filan değildir!
Sonuç olarak; SD&HD FTA+DSmart Modüllü üyelik için+istersen CS* işi içinde kullanacağın mükemmel bir Receiver dır
ANCAK;cihaz dışardan geldiği için ne Garantisi nede herhangi bir güvencesi v.s YOKTUR!!! bunuda bilerek al,yarın tık dese sende bunu bırakısrın!
Bu uyarıyıda ayrıca yapayım!! sonra param yandı,neden aldım v.s v.s diye canın sıkılmasın!
++
*CS;olayında ise ben cihazı yaklaşık 2,5 aydır kullanıyorum(ilk önce bu işin Prof.larından "kamaxx" tan cihazı emanet almıştım,3 hafta kadar kullandım
ve çok memnun kalıncada satın almaya karar verdim;bu emanet cihazı geri verdim ve şu anda kullandığım cihazı satın aldım)
CS işinde cihaz org.image üzerinden çalışmaktadır ve işin bütün esprisi veya püf noktasıda burasıdır zaten! daha doğrusu en büyük artısı bu olmaktadır!
ancak CCCam ın çalışması için ya OSCAM yada VizCAM yüklenmesi gerekiyor ve CCCam bunların üzerinden çalışmaktadır ama stabil değil ve şimdilik
sorunlu çalışmaktadır,ancak benim için bir sorun söz konusuda değildir bu arada!
Biz şimdilik VizCAM üzerinden kullanıyoruz,ancak yeni bir OSCAM çıkmış ve bugün kamaxx Hocam bunu deniyor,sanırım yarında ben deneyebilirim,şayet
stabilite düzelmişse veya biraz düzelmiş olsa bile bizim için bu durum daha iyi demektir
++++
Konuyu gerekirse yeni forumdan devam ettireceğim(orada ayrıca bir başlığımızda vardır bu arada!),çünkü DH/TF de bu işlerin boku çıkıyor sonunda ve
sürekli birileri gelipte kılçık attımı bende illet oluyorum,senelerdir şu Receiver konularını bir türlü adam gibi tartışılır seivyeye getiremedik!!!
ya fakeler çıkıyor ya çakal satıcılar çıkıyor yada bir şekilde firma elemanları çıkıyor ve arada bir boktan anlamayan marka fanatikleri çıkıyor v.s v.s v.s
sonuç hep kavga,yani işin sonu Karakolda bitiyor
Ayrıca Kati912 konusu normalde herkesi ilgilendirecek bir cihaz olmadığı için(yazdığım CS işindeki sebeblerden dolayı)+zaten cihaz TR de satılmıyor!
gibi sebeblerden sadece bazı meraklı kişileri ilgilendirecek ama onlarıda üzmeyecek kalitede ve yapıda bir cihazdır,kısaca bizim işimiz eskinin
baba Receiver larındaki video kalitesine yakın bir resim alma üzerinedir! kaldıki Kati yi eline alınca,adam gibi bir cihaz olduğunu anlıyorsun her bir şeyiyle
Ayrıca diğer cihazlar gibi her hafta FW çıkan veya bir şeyleri tartışılan bir cihazda değildir,sanırım 1 tane son FW si var onu USB den atıyorsun ve basıp gaza gidiyorsun
öyle yok FW yok Sw yok şu Image çıkmış yok bu çıkmış filan yoktur plug-and-play bir cihazdır,en fazla 1 tane FW birde OSCAM yüklersin olay biter!
Eyvallah
CAN++
öncelikle cevap için tesekkürederim..bu kati tam benim aradıgım bir cihaz..artık bu cihaz kalitesi hakkında araştırma yapmıyorum,bunu nasıl satın alabilirim onun peşindeyim..kargo dahil 530 tl ye buldum..kardeşim satıcı ile yazısıyor su an..muhtemelen bugün çözülür ,sonuç çıkar..cihaz garanti işine gelince,, tabiki cihaz garantisiz olacak ama benim asla böyle bir takıntım yok..cihaz sıfır olsun,elime geçtiginde çalısıyor olsun,gerisi benim için hiçmi hiç sorun degil...birde bu kati nin bir siyah birde gri renkli olanı var...almanya da bu gri kutu 30 euro daha ucuz..bu iki renk arasında başka bir fark marmı acaba..?gönlüm siyah olanda ama... birde aynen dediginiz gibi gerçekden bu sefer ne aldıgımı çok iyi biliyorum..ben bu kati yi istiyorum...bu cihaz tam benlik..
-
:) sadece:)
Bir şey yazayım diyorum. başka bir şey yazmayacaktım çok bilenler demir atmış buraya belli temelleri sağlam..
Katy 1w ve 14w yazılımları vardır ve butun image ler 5 dosyadan oluşur.
Linux işletim sistemleri cihazların %90 açık kaynak kodlu olanların çoğu usb yazılım yüklenir.
Alacağınız katy nin 1w mi 14w mi olduğunu öğrenenin hepsine sağlıklı yazılım çıkmamaktadır.
Yönlendiriken doğru yönlendirin arkadaş 1w mi alsın 14w olanmı onuda söleyin derim bu kadar bilginiz var.
size kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChamServer -- 13 Mayıs 2011; 12:50:59 > -
Bendeki Kati GRİ,siyah veya gri olması benim için önemli değildi!
ayrıca aralarında hiç bir farkta yoktur,sadece kasa rengi farklıdır+
Ama 530 kağıt yüksek rakam yaw!!
Bu cihaz Almanyada € 160/170 kağıt!!!
Sen TF deki Kati912 başlığına bak,orada bazı alanların msg ları ve Almanyadaki aldıkları firmaların
isimleri adresleri filan var+
Ama bu senin bahsettiğin rakama TRT Badrol ücreti dahilmidir??(dahil ise ve +kargo ile o zaman rakam normal sayılır!)
Sadece cihaz+kargo 530 kağıt ise o zamanda yüksek sayılır!
Sen TF ye bir bak önce++ -
quote:
Orijinalden alıntı: ChamServer
:) sadece:)
Bir şey yazayım diyorum. başka bir şey yazmayacaktım çok bilenler demir atmış buraya belli temelleri sağlam..
Katy 1w ve 14w yazılımları vardır ve butun image ler 5 dosyadan oluşur.
Linux işletim sistemleri cihazların %90 açık kaynak kodlu olanların çoğu usb yazılım yüklenir.
Alacağınız katy nin 1w mi 14w mi olduğunu öğrenenin hepsine sağlıklı yazılım çıkmamaktadır.
Yönlendiriken doğru yönlendirin arkadaş 1w mi alsın 14w olanmı onuda söleyin derim bu kadar bilginiz var.
size kolay gelsin.
Bahsettiğiniz 1w, 14w yazılımları 910 modeli için geçerlidir.
912 modeli her şeyi ile farklı bir cihazdır.
-
Serkan Hoca selamlar
yaw sen yine kayıplardasın kardeşim
Arada böyle başlıklardan bu kabil "tiplerle" maalesef karşılaşmak artık "kader" oldu!!!
Biz ne diyoruz,bu eleman ne diyor yaw,neyseki bu tipler aramızda barınamıyor doğal olarak,sadece kılçık atıp gidiyorlar aynen!
Hatırlarsan geçenlerde bir çakal daha vardı ClarkTech teki başlıkta,yaw o tip nerede acep!! biz gelince bunlar aynen terkediyor mekanı!
eleman sözde cihazı almış-başlık açmış ve sorusu olan gelsin demiş ama kendisi tüymüş
ülen varmı böyle tantana be
+
Bu arada Hakan Hoca yeni OSCAM ı deniyor,umarım bu biraz daha iyi çıkar,olmadı ona geçeriz;gerçi ben bu halinden şimdilik memnunum,
yani şikayet edecek bir halimde yok!ama daha iyisinede eyvallah derim tabiki
Hocam görüşmek üzere++
CAN
-
Üstat selamlar,
He he...
Valla üstadım, burada dönem sonu yaklaştı ! Okulda kendi işlerim, öğrencilerin işleri
derken, inanın uykuya bile yeteri zamanı bulamıyorum.
Forumdaki başlıklara ilgi duyarsam giriyorum. Doğrusu, bu başlığa da, "çok resim içerir"
diye uyarı yazılmış, kotamdan yemesin diye diye girmemiştim.Tabi son
mesaj yazan olarak, mesajınızı görünce balıklama atladım. İyide oldu girdiğim, nodulluların
mesajını okumak hoşuma gidiyor.
Kılark çek'teki denyo gerçekten çok ilginç bir şekilde ortadan kayboldu. Yada unuttu açtığı
başlığı !... Umarım bir gün uğrarda bizde deneyimlerinden istifade ederiz.
Kathi özgün yazılımla CS'de sorunsuz çalışırsa, sizi buralarda bir daha göremeyiz diye
korkuyorum doğrusu...
Yani diyorum ki, burası siz olmadan olmaz, olmuyorda... Özellikle görüntü kalitesinde
malum bizler biraz kısa kalmaktayız. Her ne kadar tavsiyede bulunsak ta, referans olmuş
cihaz ve çipsetler üzerinden tavsiyeler yapmaya çalışıyoruz.
Saygılar.
-
quote:
Hocam yazdıklarınızda aklıma takılan bir yer oldu.Görüntü ve fiyat olarak iyi bir cihaz neden ülkemize getirilip satılmıyor.En kötü ihtimal fiyatı düşük diye alıcı bulur.Bu sadece yanlış bir satış ve ithalat politikasından mı kaynaklanıyor.Yoksa yurtdışından toplu getirme maliyeti çok mu yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k35 -- 15 Mayıs 2011; 12:08:52 >
-
@k35
Kardeş bu cihazı kimse getirip satmazki!
CS yi stabil ve milletin istediği biçimde yapamıyor! dolayısıyla kimse girmez böyle cihazlara!
Millet CS de şakır-şakır çalışan cihaz istiyor!
Resim kalitesi v.s önemli değil onlar için! kaldıki insanların çok büyük çoğunluğuda bundan dolayı o cihazları alıyor!
Satıcı burada riske giripte bu cihazı kesinlikle getirmez,sonra çok ciddi başı ağrır çünkü! ayrıca başı ağrıyacağı cihazıda
zaten hiç kimse hele hele Garantili getirmez!
Ayrıca Kati gibi,Avrupada başka cihazlarda var,hatta daha bile iyi veya yakında çıkacak v.s
Bunlarıda Hakan Bey takip edip bize bildirir yakında
Enigma2 ile bu işlerde resim kalitesi bir yere kadar,buda bizi kesmiyor(bizim gibi tipleri yani!)dolayısıyla ben ve bazı
kişiler bundan dolayı şimdilik Kati912 kullanıyoruz,yarın bir başkası çıkar ona geçeriz
"Opticum" olayı var örneğin,buda iyi bir cihaz ama devamı Hakan Beyde bilgilerin veya Coolstream var buda iyi bir cihaz
diye TF den öğrendik! başka cihazlar da bir şekilde bulunuyor ama bunların çoğu TR de yok-satılmıyor!!
++
-
o zaman cs iyi olsun görüntü arkadan gelir kısaca bu sonuç çıkıyor.Halbuki binlerce de modüllü izleyen var hiç mi bir kişi görüntü de iyi olsa fena olmaz demiyor
Bu arada displayreportta kati konusunu bugün okudum,kati düşünürken kafama bir de opticum takıldı şimdi iyi mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k35 -- 15 Mayıs 2011; 20:43:20 > -
yaw arkadaş resimleri büyük yüklemiş ve sayfayıda acaip kasıyor,şunu birisi düzeltebilirmi acaba??
++
Kardeş sen sanırım benim yazdığımın tam tersini anladın!
Benim yazdığım şudur;önce "resim kalitesi" sonra CS işi
Zaten öyle olmasa ben neden Kati kullanayımki,bir dünya cihaz var CS yi yapan
Kimin ne dediği yada ne düşündüğü beni ilginedirmez,zaten onlarıda kullananlar hayatlarından memnunsalar ki öyledir neredeyse tamamı!
bu durumda tercih size kalıyor ama bizim gibiler için önce resim kalitesi gelir,gerisi ya hikaye yada arkadan gelir
Bende örneğin CS yi hiç yapmayan Humax HDCI2000 bile vardırbunuda diğer odada sadece FTA+DSmart için kullanacağım!
++
Opticum da OK dir+destek v.s OK+ Hakan bey bunun uzmanıdır,yeni bilgiler de ancak ondan gelir+
Benzer içerikler
- monitörü tv yapma
- dreamstar free iptv şifre
- televizyon neden cızırtı yapar
- çanaksız uydu alıcısı
- sinyal gücü var sinyal kalitesi yok
- dab radyo nedir
- en iyi iptv cihazı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X