Şimdi Ara

Vram Hynix nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı raminin yanında hynix yazdığını gördüm bir üretici markasıymış sanırım ama farkı ne ki oraya yazma değeri duymuşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

Ekran kartı raminin yanında hynix yazdığını gördüm bir üretici markasıymış sanırım ama farkı ne ki oraya yazma değeri duymuşlar?

Hynix bellekler en iyi OC olan belleklerdir. Ondan sonra Samsung gelir. En dandiği nerdeyse hiç OC olmayan ise Elpida dır.
  • Şanslısınız demektir (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

quote:

Orijinalden alıntı: Flyingpig

Ekran kartı raminin yanında hynix yazdığını gördüm bir üretici markasıymış sanırım ama farkı ne ki oraya yazma değeri duymuşlar?

Hynix bellekler en iyi OC olan belleklerdir. Ondan sonra Samsung gelir. En dandiği nerdeyse hiç OC olmayan ise Elpida dır.

samsung-hynix-elpida demek daha mantıklı olur. (modellere göre değişiklik gösterebilir)

sadece vramde değil dram için de bu şekilde

patriot,gskill üreticiler genel olarak iyi modellerinde hynix kullanıyor ama gel gör ki millet ucuz ram diye kingston vs alıyor elpida ram kötü değil ama overclock onun için neredeyse bir hayal gibi.(corsair dominatorler elpida kullanıyor diye biliyorum, her üretici her modelde farkli cipler kullanabiliyor.Almadan önce araştırma yapmak en iyisi)

En son aldığım elpida bellekli vga ramlerden gumleyince değişimden gelen kartı korka korka kullanır oldum ama şükür ki sorun yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 10 Mart 2014; 12:48:38 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Dünyada en iyi o.c olmuş rekortmen ve kaliteli kartlarda kullanılan ilk marka sk hynix tir.

Bunu samsung takip eder en sondada takoz elpida vardır.

Bunlardan

H5GQ2H24AFR en ünlüsü denilebilir.1.5volt 1500mhz(6ghz) standart çıkışları vardır

Vram Hynix nedir?

r9 290 ve 290x te r0c ve bazı modellerinde r2c kullanılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    unbuffered ram nedir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.