Şimdi Ara

Vraell'in çalışma günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar bu zor pandemi günlerinde motivasyonumu yükseltmek ve sizlerle fikir alışverişinde bulunmak için böyle bir konu açmak istedim umarım faydalı olur

Gün 1

Güne tyt denemesi ile başladım rasyonel yayınlarının ikinci denemesini çözdüm Türkçesi 2020 Türkçesi gibi paragraf ağırlıklı ve bence paragrafları ilgi çekiciydi çözerken keyif aldım Sosyali genel olarak yorum ağırlıklıydi ben çözerken zorlandım Matematiği birazcık boyama kitabı gibiydi ama güzel soruları da vardı keyifli diyebilirim Fenini çok beğendim özellikleri fiziği baya güzeldi bence kabaca deneme hakkındaki yorumlarım bu şeklide netlerime gelirsek

Tr 34

Sos14,25

Mat 32

Fen 18.75

Şeklinde daha da iyi olacak umarım

Günümün geri kalanında fizikten paralel levhalar ve sıga çalıştım 2 saat kadar akabinde 1,5 saat kadar integralle cebellestim sonrasında genden proteineye çalıştım şimdi de günü bitirmeden geometri çalışacağım ve böylelikle günlük tutmaya başladığım ilk günü sonlandıracagim:) herkese iyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkinci günden selamlar güne dün yaptığım gibi tyt denemesi ile başladım 3.deneme hakkındaki görüşlerim aşağı yukarı 2.si ile aynı fakat bu seferkinin feni beni zorladı baya bilmiyorum belki benim kazma anıma denk gelmiştir netlerime gelirsek
    Tr 33.25
    Sosyal 14.25
    Mat 33.50
    Fen 13.75 :/
    Denemenin ardından dün olduğu gibi fizikten paralel levhalar ve sıga çalıştım hayırlısı ile Bir konuyu daha bitirdim sonrasında paralel kenar çalıştım geodan sonra yemek yeyip sağa sola attım kendimi 3 saat olmuş:) günü integralle kapatıcam umarım herkese iyi çalışmalar:)

• 3.Günden herkese iyi akşamlar günüm diğer günler olduğu gibi tyt denemesi ile başladı rasyonelin 4.sunu çözdüm 3.ye göre daha güzel geçti bu sefer feni kanittirmadi netlerim şu şekilde

Tr 34

Sos 13

Mat 33

Fen 18

Denemeden sonra integralle çalışmalarıma devam ettim yaklaşık 2 ,2.5 saat kadar sonrasında kimyadan entalpiyi 1 kitaptan çözdüm sıkıntım kalmadı artık entalpide de az önce de genden proteineyi bitirdim şimdi sistemleri bi güzel tekrar edilip bir kitaptan daha çözeceğim sonrasında da uyku vakti :)

• Dostum sence her gün deneme çözmek verimli mi
  • Lunarly L kullanıcısına yanıt

Hocam kısa vadede çok mantıklı ama uzun vadede sıkılma işin içine gireceği için mantıksız olduğuna inanıyorum 7 günlüğüne kurs tatil olduğu için bu kısa süreyi böyle değerlendirmek istedim kurs açıkken haftada 2 veya 3 ideal bence

• Herkese iyi akşamlar umarım afiyettesinizdir günüm gene tyt denemesi ile başladı rasyonelin 5.denemesini çözdüm günümde değildim sanırım bugün o yüzden netlerim düştü sınavın da zor olması önemli bir etken tabi feni 3. Denemede olduğu gibi zor geldi bana netlerim şöyle

Tr 28.25 :(

Sosyal 17.50 :)

Matematik 31.5 (2-3 soru yapardım süre bitti)

Fen 14 :(

Denemeden sonra 1 saat kadar kafamı toparlamak için kendime izin verdim birazcık da moralim bozuldu açıkçası gerek sınavın yetişmemesi gerek fazla yanlışlarla ama her zaman çok iyi geçecek diye bir durum yok bunlar olabilir sonrasında 1 saat kadar manyetizma çalıştım manyetizmadan sonra dün sistemleri bitirmeye boyum yetmemisti onu tamamladım sonrasında integrale dadandim birazdan da paralelkenarda test kalmıştı onları bitirip zaman kalırsa eşkenara başlayacağım herkese iyi çalışmalar:)

Edit yanlışlıkla sosyalde net yerine yanlış yazmışım onu düzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vraell -- 13 Şubat 2021; 21:22:45 >

• Hocam devam ediyor musun deneme bitirdin mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen bitirdim hocam kimse yazmayınca salmıştım ben de xd

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.