Şimdi Ara

VPW CR 998 SMART Şarjlı Pil (4 adet) + Cihaz - 7TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.314
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Marka hakkında bilgim yok ama 4 adet şarjlı pil ve şarj cihazı için fiyat iyi sanki.

http://www.teknosa.com/urunler/130070645/vpw-cr-998-smart-pil-sarj-cihazi-2x2500mah-aa-2x10

• 38tl en ucuz. yanıyor.
  • bunlarin web sitesi kadar dandik bi site daha yok.amatör şirketlerin bile daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

bunlarin web sitesi kadar dandik bi site daha yok.amatör şirketlerin bile daha iyi.

Bu konuda tüm forum hem fikiriz. Aşırı yavaş ve kullanışsız site. Hele kargo takibi ve iptal imkanı olmaması ayrı bir dert siparişten sonra.
  • Ben aldım bundan şimdi..
    Kargo ücreti çıkmadı, iyi oldu, gelmesini bekliycez şimdi..
  • teşekkürler 2 tane aldım. kargo ücretide yok

EDİT: NORMAL SİTEDEN ALAMADIM HATA VERDİ BENDE M.TEKNOSA.COM DAN ALDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...DeAtH... -- 12 Mayıs 2016; 22:08:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim siparişimi verdim
    bedava
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cok kotu bi site...mobilde kredi kartiyla odeme sorunu yasadim, masaustunde onbilgilendirme formunu kabul edemedim...en son mobilden havaleyle aldim

• Ben de aldim da tam patlak site ya.Odeme tamamlanamadi felan diyor,sonr siparis tamamlandi diyor.Kargo da cikmayinca iyi oldu.

• stoklu almanız tavsiyemdir
  • Teknosa'yı göçertmek için Sıcak Fırsatlar ekibi yetiyor ya, site hemen cortluyor.
  • teşekkürler aldım 2 tane
  • şarj cihazı 2 li mi 4 lü mü acep, 7 liraya kargo ücretsiz baya güzel fiyat. 1 tane aldım 1 tane daha mı alsam diyorum
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    usta var mı başka önerdiğin bir şey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    http://www.teknosa.com/urunler/130070629/vpw-cr998-smart-charger-pil-sarj-cihazi-4x2500mah
    ben de bu setten 2 tane var. ikisininde şarj aletinin tırnakları kırıldı. pek sevmeidm şarj aletini. duracel şarj aleti aldım onun ile şarj ediyorum pillleri.

2 tanede ben kaptım hocam sıcak fırsat cidden
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    sepete 2 tane daha eklemiştim, de site sağolsun kanser etti ve stok bitmiş neye 1 set yeter :)
  • tam alcaktım tükendi. geç kaldık güzel kampanyaymış .
  • berbat bi marka tavsiye etmem. ben hem şarjlı hem alkalinlerini almıştım bi vakit hemen bitmişti. bi kaç ay bekleyincede bi daha şarj tutmamıştı
  • Stok bitti

• 4 paket aldım küçük pillerinden almıştım bunun gayet iyiydi.alkali pil fiyatına zaten :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.