Şimdi Ara

VPN KULLANMADAN ERİŞİLEMEYEN SİTELERE GİRİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu benim için çok önemli. Eskiden bildiğiniz üzere sadece dns kullanarak bu ülkede yasaklı sitelere girebiliyorduk artık ya proxy yada vpn kullanarak ip adresimizi değiştirerek girebiliyoruz.

Benim sorum ise İp adresi değiştirmeden eskisi gibi Dns kullanarak girmenin bir yolu varmı? varsa engeli olmayan Ücretli dns de olabilir tek isteğim ip adresim aynı kalsın çünkü girdiğim sitede bunla ilgili sorun yaşıyorum. Vpn yada proxy önermeyin onları hepimiz biliyoruz. Bunla ilgili bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

• internete "croxyproxy" veya "proxysite" yazın hocam.
    çıkan sitelerden direk arama yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZewZack -- 19 Eylül 2020; 21:49:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskiden yasaklamalar DNS yani site ismi üzerinden yapılıyordu. İp engellemesi yapılmadığından farklı bir DNS kullanınca tekrar erişim sağlayabiliyordunuz.
    Şimdi engellemeler daha profesyonel yapılıyor. Vpn kullanmadan yasağı aşamazdınız. Proxy sitesi kullanmak da çok benzer bir işlem. Site aslında başka bir bilgisayarda açılıp size gönderiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar söylediklerinizin hepsi aynı hesaba geliyor. Proxy veya vpn olmadan girmenin yolunu arıyorum. İp adresi kesinlikle değişmemeli. Belki böyle bi yol yoktur fakat varsa bilmek istiyorum eskiden Dns ile girdiğimizde ip adresi değişmiyordu. ücretli veya ücretsiz farketmez bir yolu varsa lütfen yazın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.