Şimdi Ara

Vpn bizi iss lerden saklar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yurtdışında yaşıyorum ve olabildiğince bütün programları orjinal almaya gayret gösteririm lakin almadan önce denemek görmek amaçlı download etmem gerekiyor ve her programın ne yazıkki demosu yok. Burada çok ciddi cezalar Söz konusu.

    Sorum şu kendi linux serverime vpn kursam ve vpn üzerinden ceksem iss ler bizi yakalayabilir mi ? Vpn bildiğiniz gibi sadece network köprüsü değil bağlantıyı da şifreliyor ama güvenilir olup olmaması konusunda sorularım var. Bir diğer sorum ise uzak sunucuda torrent indirip sftp üzerinden atmak . Iss ler sftp yi kontrol edebilir mi ? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba hocam,

    VPN bildiğiniz üzere bir servera tunneling yaparak o server üzerinden istediğimiz yere ulaşmamızı sağlamaktadır. Günümüzdeki ISS serverların loglarının neredeyse hepsi SIEM ürünleri üzerinden takip edilmekte. Ayrıca vpn yaptığınız sunucu üzerinde security loglarından ip adresi, lokasyon vb bilgiler tutulmaktadır. Eğer ciddi cezaları olan bir attempte bulunacaksanız bunu dikkate almanızı öneririm. Çok ihtiyacınız var ise ürünün bağlı bulunduğu firma ve vpn ownerlarının birbirlerinin yetki alanına girmediğinden emin olarak bu denemeyi yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi log tutmuyor yanlış bilgi verme araştıtrarak kayıt tutmayan vpn bulabilir...
  • Evet, VPN ile bu sıkıntıyı atlayabilirsiniz. NordVPN, Surfshark, CyberGhost, vs. gibi en popülerlerini kullansanız dahi çözüm olur. Bütçenize uygun olanı kendiniz seçebilirsiniz.
  • Devlet VPN'i nasıl yasaklar. İnsan Haklarına aykırı. Doğrudan özgürlük hakkına müdahele. Bunu yapan ülke ben demokratik, özgür, çağdaş bir ülkeyim diyemez. Kullanan kişiyi nasıl tespit ediyorlar, onu da merak ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.