Şimdi Ara

Voyage Century Rehberi! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.410
Cevap
1
Favori
111.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi o kordinatlara gidince tam ustunde durmaya calısma yapacağın o kordinat yakın yerlerde arama yapmak tam ustunde durmanin bi faydasi yok.Ekranda parıldayan bir yer cıkar karşına oraya konumlanarak arama yapman gerek bazen bug oluyo kafayı kitliyosun bu gibi durumlarda gorevi abort et tekrar al ama bazı gorevler abort olmuyo.

Ben high sea da bir gün dolaştım adventurer gorevleri için ama task almadim ustume bulduklarımı kendim gittim artes ve benzeri npclere onaylattim.Sonra gidip adventurer dan gorevleri aldım submit leyince zaten disvcorey gunlugunuzde onlarin resimleri ve bilgileri oldugundan şıkır şıkır task lar bitiyo daha kolayıma geldi bu şekilde benden dimesi :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 5 Şubat 2007; 16:34:36 >
  • tamam arkadaslar saolun buldum benim hatam o itemleri karada aramakmış
    fazla kaptırmışım oyuna kendimi.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeXtrin1

tamam arkadaslar saolun buldum benim hatam o itemleri karada aramakmış
    fazla kaptırmışım oyuna kendimi.....

ehehehe süpersin
  • adventure görevlerinin ilk dört şehirdeki (atina,iskenderiye,istanbul,beyrut) hepsini bitirdim ..hepsindede 10 adam yolladım araştırmak için ortalama 20 saniye ile 2 dakika arasında keşifleri yaptım..önemli nokta parıltıyı tam olarak tutturmakta..o yüzden bir iki kez gemiyi ileri geri götürün tam olarak noktanın neresi olduğunu kesinleştirip öyle araştırmaya başlayın..başarı şansı %95..%5 te bahsettiğiniz bug oluşma şansıdır..
  • Soruyorum :D En iyi gemi hangi türdür?

Adventurer - Armed - Merchant sizce hangisi en iyisi ????
  • ben o konuya daha çalışmadım hocam lütfen anlattıgınız yerden sorumlu tutun
    kesin olalarak bilmesemde kendi gemim adventurer oldugu için o olmasını ümit ederim
  • cevap veriyorum
    Sizin oynayış stilinize bakıyor.
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fir3blad3

cevap veriyorum
    Sizin oynayış stilinize bakıyor.
    Teşekkür ederim.

yaw dostum bi bozmasan da bence şu bu desen hangisi hoşuna gidiyosa onu de yane :(
  • Bu da voyage esprileri olsun :P

Gemide porvision biterse n'olur?

Tayfalar birbirini yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 5 Şubat 2007; 22:31:19 >
  • Simdi bi durum var pm den geldi onu ben diyim herkese de paylasim olsun.

Simdi canon fight diye bişi var bildiginiz üzre bunu skill masterdan uplayip canon fight 2-3-4-5 diye giden bir kıvama getirebiliyosunuz oldu ilerlediniz yaptınız canon fight lvl inizi 4 bu durumda sadece algeries den lvl4 canon fight isteyen sadece normal canon alabiliyosunuz buck shot satmıyo adam.Hangi sehirden lvl4 buck shot bulurum diye kasmayin cünki satılmıyo arkadaşlar.Adamlar npc ye koymamış onu.Buluna bilecek en iyi yer gilbatre battlefield. Burada kestiginiz korsanlardan lvl4 buck shot cannon cıkıyo lvl3 armed ship yeterli olabilir lag durumuna baglı olarak ama en saglamı lvl4 armed ship kasın ole gidin kesin cozum.

Simdi yeni baslayan arkadaşlarım ne bu buck muck canon lar diyebilir ben onuda anlatayim

normal canonlar 90 derece acı ile atış yapabiliyo
    hovizonterler falan var onlar 90 derece atış ama menzili uzun olur normal cannon lara göre
    bu buck shot lar ise 160 derece atış kapasitesine sahip ama menzilleri normal cannonlar kadar.

daha detaylı bilgiyi atinadaki ship yard boss dan temin edebilirsiniz bu üç tür cannon un lvl2 versiyonlarını kendisi satmakta birer tane alıp offshore a cıkıp gemi üzerinde deniyerek ne anlama geldiğini daha ii gorerek anlayabilirsiniz.

sevgiler saygılar oyunda iyi eglenceler...

• ben bide böle bi resim atim oyundan enstantene hesabi tanitima katki olsun ki arkadaşlar oyunu oynama konusunda daha ii düşünebilsin :D

• bide söle bi manzara lemnos a karşı demlenirken sunset de kıvamına gelmiş hani :P

• gama serverindan kimse yokmu ya ? gun boyu bir allahin kulu rasgelmio
  • arkadaşlar oyuna yeni girdim ismim captaiNimos
    bi kaç skill örendim odunculuk fln tek eksiğim var oyunda oda gemiyle nasıl açılıcam oyuna girmeden shift+sol tuş fln diodu ama denize açılmayla ilgili değil anlaşılan denize açılmanın nasıl olduğunu sölerseniz çok makbule geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: silov

arkadaşlar oyuna yeni girdim ismim captaiNimos
    bi kaç skill örendim odunculuk fln tek eksiğim var oyunda oda gemiyle nasıl açılıcam oyuna girmeden shift+sol tuş fln diodu ama denize açılmayla ilgili değil anlaşılan denize açılmanın nasıl olduğunu sölerseniz çok makbule geçer

oyun rehberine bakmanı tavsiye ederim arkadasim. Konunun ilk sayfasında.İskeledeki Docker abimiz den sail off diycen.

Update gelmişşşşşş :D

sevgiler saygılar oyunda başarılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 6 Şubat 2007; 11:18:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seljukj

quote:

Orjinalden alıntı: silov

arkadaşlar oyuna yeni girdim ismim captaiNimos

oyun rehberine bakmanı tavsiye ederim arkadasim. Konunun ilk sayfasında.İskeledeki Docker abimiz den sail off diycen.

Update gelmişşşşşş :D

sevgiler saygılar oyunda başarılar....
    çok sağol bide ben oyuna giremiorum server under maintence dio magellan dayım server yenilemede ama update i de yapmasına tağmen gene girmio

• Ben suan donatla beraber bilgisayarın basındayim update de kitlenmis ceksin bi bakarim burayada yazarim...
  • şaka maka şu ana kadar gördüğüm ve oynadığım en detaylı oyun..

adamlar ciddi anlamda oturup oyun yazmış yani.. grafikler falan gayet iyi..( çok kaliteli değil ama detaylı )

oyun sistemi desek.. bu oyun üstüne bi süre daha detaylı bi oyun gelirmi bilemem.. Oyunu her gün oynayarak öğreniosunuz.. Dikakt edin zaten oyunla ilgili açıklamalar bile 60 sayfa.. forum desen aldı başını gidio..Oyunu oynamak isteyenlere kişisel tavsiyem oyunu öğrenip denyerek öğrenin. 15 tatilde zaman geçirecekseniz başka oyunlara yönelin...
  • beyler yeni server acılmış hadi hayırlı olsun.
  • oley bee süper temiz yeni başlangıç... serverdan servera para tranferi varmı acaba.. 4 milyon para var yazık olucak
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.