Şimdi Ara

vox bulldog distortion pedal adaptor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Vox bulldog distortion pedalı için adaptör özelliklerini bilen var mıdır? 9v gerekli fakat kaç amper istiyor onu bilmiyorum. Elimde 9 voltaj 1.3 amperlik adaptör var fakat bagladıgımda ışıkları sönük yandı.yardımcı olabilecek varsa çok makbule gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9V 500mA olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: VendettA

9V 500mA olması lazım

Hocam bendeki adaptör de 9v 1.3 amper yani fazlasıyla yetiyor fakat pedalın ışıkları çok sönük yanıyor. Tube lambası ancak oda ışığını kapatırsam çok cılız gözüküyor. Zaten cihaz bu haliyle çalışmıyor. Ama bypass oluyor amfiden gitara anlamadım gıttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiowas -- 25 Ekim 2014; 22:27:02 >
  • Evet normalde elinizdekin yetmesi lazım dediğim gibi internette ayrıca satılan vox bulldog uyumlu adaptörlerin hepsi 500ma

Belki adaptörünğzde sorun vardır. Başka adaptörle denediniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet normalde elinizdekin yetmesi lazım dediğim gibi internette ayrıca satılan vox bulldog uyumlu adaptörlerin hepsi 500ma

Belki adaptörünğzde sorun vardır. Başka adaptörle denediniz mi?

Hocam adaptör digitech rp200 ün adaptörü. Onu çalıştırıyor. Adaptör de sorun yok. Hiç calıstırmasa da anlatacağım fakat ışıkları sönük yanıyor

• Prdalınızda true bypass var yani hiçbir şekilde pil veya adaptörden enerji almıyorkende sinyal geçer içinden. O sizi yanıltmasın... Bazen adaptörlerin üstüne fazla amper yazabiliyorlarda o yüzden dedim. 5A yazıpta ölçünce 3A veren birsürü adaptör geçti elimden. O pedalın 4 kalem pille çalışması lazım. Tam dolu kalem pillerle deneyin yine aynı şeyi yapıyosa kesinlikle pedalda problem vardır. Bu işleri bilen bi müzik markete götürürseniz ilgilenirler yada yönlendirirler...
  • quote:

Prdalınızda true bypass var yani hiçbir şekilde pil veya adaptörden enerji almıyorkende sinyal geçer içinden. O sizi yanıltmasın... Bazen adaptörlerin üstüne fazla amper yazabiliyorlarda o yüzden dedim. 5A yazıpta ölçünce 3A veren birsürü adaptör geçti elimden. O pedalın 4 kalem pille çalışması lazım. Tam dolu kalem pillerle deneyin yine aynı şeyi yapıyosa kesinlikle pedalda problem vardır. Bu işleri bilen bi müzik markete götürürseniz ilgilenirler yada yönlendirirler...

Hocam sıfır kalem pille denedim o zaman hiç çalışmadı. Sanırım cihazda bir sıkıntı var. Bu arada bir gözlemimi söyleyim belki yararı olur. Adaptörün cihaza takıldığı yeri elimle oynatınca lambanın ışık şiddeti hafif değişiyor. Bilmem bir şey ifade eder mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Roland Micro Cube gitar amfisi
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.