Selam maxtor 30Gb harddisk 256 ram pent 3 450 bir cihazımız var.Ekran kartı Voodoo3 version 1.4 makinaya format atıp yeğenime verdim.98SE de ve XP de gamyun.net adlı siteye oyuna giriyor ve ekran bazen 10 dk da en fazla 45 dk da donuyor.Ne yaptıysam çözemedim.Çokta iyi bildiğim söylenemez.Ekran çizik çizik oluyor ve donuyor.Normal siteler arası gezerken olmuyor.Ne yapabilirim yardımınızı rica ediyorum.(Şu an XP kurulu)
aynı karttan bende kullandım, sözünü ettiğin problemi genelde ben kapanmalarda yaşadım renkli çizgi doluyodu ekran.. bunun ekran kartının ramlerinin arızalı olmasından kaynaklandığını söylemişti servistekiler ve kart değiştirilmiştti
Selam cd sinin üzerinde version 1.4 yazıyor bu linklerden hangisinde bu versiyonun XP var anlayamadım.Bircok versiyon görünüyor hangisini secmeliyim?
Voodoo3 biosları ortaktır.Sadece agp-pci ayrımı vardır.Yukarıdaki linklerde hepsi mevcut.98/XP sürücüleri de var.En yeni bios ve sürücüleri deneyin.Fareyi link üstüne tuttuğunuzda zaten bios mu driver mı okunur.Internet Explorerın sol alt tarafında.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme