Şimdi Ara

Voodoo ekran kartlarına ne oldu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben çok küçükken Voodoo ekran kartları vardı. MS-DOS oyunları için almıştık. Çatır çatır oynardık onunla.

Sonra yeni ekran kartları çıktıkça Voodoo'yu unuttuk. Peki Voodoo'ya ne oldu ya? Artık Voodoo ekran kartı hiç üretilmiyor mu? En son o tarihi eser modellerde kaldı mı? Vallaha haberim yok.

• ya ben voodoo katları sanki bir yerlerde görmüştüm ama tam bilemiyorum.zaten voodoo yeniden üretilmeye başlasa msi asus palit xfx ve benzeri kartlar ona fırsat tanımadan iflas ettirir.
  • Vodoo 3,4,5 serisini çıkartığında Nvidia ile rekabet edemedi ve iflas etti
    Nvidia firmsı vodoo 3Dfx i satın aldı ve g force 5 de fx i kullandı.
  • bende vodoo banshee (o tür bişi, küçüktüm öyle kalmış aklımda) vardı galiba, yatıyor yan odada dolapta
  • Bendede var bi tane voodoo hatıra babında saklıyorum daha doğrusu asılı duvarda maşşallah anakart gibi kocaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodger

Vodoo 3,4,5 serisini çıkartığında Nvidia ile rekabet edemedi ve iflas etti
    Nvidia firmsı vodoo 3Dfx i satın aldı ve g force 5 de fx i kullandı.

Hmmm iflas etmiş demek ki. Teşekkürler kardeş merak ediyordum ben de

Bizde hatıra niyetine Voodoo yok ya maalesef.
  • Eskiden 3D oyunlarda 3D versin diye takılırdı.Hatta ekran kartı ile arasındaki o ek kablo bile var bende.Takıp kullanabilirim yani.
    8800GTS yanında halt yer sonra ondan takmıyorum ben.DirectX 11 desteği bile var daha çıkmamış olmasına rağmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi pci ekran kartı nedir?
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vodoo , nvidia ya göre, görüntü kalitesiyle de üstündü..
  • Nvidia daha iyi değilmi görüntü kalitesi olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

bende vodoo banshee (o tür bişi, küçüktüm öyle kalmış aklımda) vardı galiba, yatıyor yan odada dolapta

zamanında güzel karttı. çok almak istemiştim orta1 demiydim neydim param olmadığı için alamamıştım
  • herifler işi iyicene sulandırıp adaptörlü ekran kartı yaptılardı ama hiç piyasaya çıkamadı.
    sanki hoparlör takıyoz bilgisayara adaptör neiş la..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakalak

herifler işi iyicene sulandırıp adaptörlü ekran kartı yaptılardı ama hiç piyasaya çıkamadı.

ahan da olay budur..katil kart. vodoo 5 6000 ...BİR DEVİN BATIŞININ SİMGESİ

• quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

quote:

herifler işi iyicene sulandırıp adaptörlü ekran kartı yaptılardı ama hiç piyasaya çıkamadı.

iyi de en soldaki fanın yanındaki çipte intel yazıo ne iş...
    bi de ben küçükken vodoo3dfx öle bi ekran kartı vardı bizde.nfs 2 se oynardım.ne güzel gerçek gibi dediğimi hatırlıyorum.

• İlk başlarda bu kartlar yoktu 2 mb s3 virge'imle oyunları güzel güzel oynuyordum. Sonra bu 3d hızlandırıcı kartlar çıktı piyasaya, open GL falan, tabi oyunlarda bunlara göre optimize edildi falan benım s3 virge en dandik oyunu bile en düşün ayarlarda çalıştıtırır olmuştu zaten openGL olayını başka bi arkadaşın bilgisayarında görünce benim bilgisayarda oyun oynamaktan soğumuştum Şİmdi bunlar geldiiiiii geçtiiiii benım hiç alacak param olmadı hep öyle uzaktan seyrettim

• quote:

Orjinalden alıntı: Mad.Butcher

İlk başlarda bu kartlar yoktu 2 mb s3 virge'imle oyunları güzel güzel oynuyordum. Sonra bu 3d hızlandırıcı kartlar çıktı piyasaya, open GL falan, tabi oyunlarda bunlara göre optimize edildi falan benım s3 virge en dandik oyunu bile en düşün ayarlarda çalıştıtırır olmuştu zaten openGL olayını başka bi arkadaşın bilgisayarında görünce benim bilgisayarda oyun oynamaktan soğumuştum Şİmdi bunlar geldiiiiii geçtiiiii benım hiç alacak param olmadı hep öyle uzaktan seyrettim

Ya dur içim kıyıldı.Napsak ki bi kart alalım sana forum olarak üzülme yaparız bişeyler

• nası nolduuu..öldüüü..hala nolduuu diyor yaa..sen 10 yıllık uykudanmı uyandın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonser24

nası nolduuu..öldüüü..hala nolduuu diyor yaa..sen 10 yıllık uykudanmı uyandın..

Çok komik
  • quote:

Orjinalden alıntı: SACRED REICH

quote:

Vışş

Benim vodoo küçüktü yav, bulursam çekerim fotosunu koyarım bunun maşallahı varmış

• vodoolar yüzünden benim çok komik olaylar başıma geldi, pc satarken millet ya grafik hızlandırıcı war ondanda takalım falan derdi tabii vodoo zamanı çoktan geçmişken hatta bazı insanlar ekran kartı yerine grafik hızlandırıcı bile derlerdi hep gülüp geçerdim şimdi olay değişti yine o hep insanların istediği grafik hızlnadırıcılar tekrar çıktı tam yazılışını hatrlamıorum physx bide sanırım nvidia g80 yada 8xxx serisinde war böle bişi
  •  Voodoo ekran kartlarına ne oldu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.