arkadaşımda voodoo3 3000 ekran kartı var, benim ekran kartımda tv-out yok, tv ye görüntü aktarmak için satın almak istiyorum (15$), kullananlar varmı? tavsiye edermisiniz ? tşk
TV çıkış için VGA toss adaptör kullanman ve NTSC uyumu için 640*480@60 kullanman daha iyi olur..
Voodooyu tvout için kullanman sağlıklı sonuç vermez
tv out için alıyorsan bence alma. adaptör işini görür.
arkadaşlar bu dediğiniz adaptörü nereden bulurum, internette incelemesi felan yokmu fiyatı nedir?
bence madem arkadaşında önce bir dene sonra al...ben daha önce vodoo kullandım tv out u bana göre iyi idi..ama oyun için yaramaz
oyun için derken counter strike çalıştırsa yeter,
Benim voodoo 3000 kartım var yeni oyunları çalıştıramıyor(Hiçbir şekilde çalışmıyor),directX 7 yi destekliyor.Voodoo kartlı bilgisayarımı başka işlerde kullanıyorum. Zamanında çok iyi karttı , üstünde fan olmamasına karşın çok iyi overclock olurdu.[Hala oluyor :)]Görüntü kalitesi de çok iyidi.TNT yanında halt yemişti.Win 98 vs kullanırken tv outundan yararlanabiliyordum ama XPdeki sürücüleriyle tv out'nu bir türlü çalıştıramadım.Zaten sürücüleri ancak 3 elden gelenlerle bulunabiliyor onlarda XPde stabil çalışmıyor.XP otomatik olarak tanıyıp kendi sürücülerini yüklüyor.XP kullanımı dertli yani.
arkadaşım sadece cs oynayacaksan voodoo 3 ekran kartını tavsiye ederim ama diger işlemler de yaramaz [vkng]
vay be bir zamanların kralı , Quake 3 ün vazgeçilmezi arkasından nasıl konuşulmaya başlanmış... bi de o kartı kullanmış olunca dokunuyor bu laflar.... günün birinde 9700 pro nun da bu hallere düşebileceğini hayal edebiliyor musunuz hiç ?
PIII 550 Mhz 440BX ANAKARTIM VAR EKRAN KARTIM VOODOO 3 3000 TV-OUT AGP 2X DESTEKLİYOR. ESKİ TİP OYUNLARI ÇOK GÜZEL OYNAYABİLİYORUM. COUNTER STRİKE HİÇ DENEMEDİM AMA HALF-LİFE'I OYNAMIŞTIM.TV-OUT'U GÜZEL DİVX FİLMLERİ ÇOK RAHAT İZLEYEBİLİYORUM.YANLIZ ÇÖZÜNÜRLÜK 800x600 (ZATEN ÇOK KÜÇÜLÜNCE OKUNMUYOR)AMA TELEVİZYON EKRANININI AYARLARIYLA TAM OLARAK DOLDURABİLİYOR. WİN98'DE OYUN OYNAYIP;TV-OUT ALABİLİRSİN AMA XP'DE KENDİ SÜRÜCÜLERİ İLE TV-OUT ALAMIYORSUN AMA OYUN OYNAYABİLİRSİN (SERVİCE PACK'LE). WİN2000 SÜRÜCÜLERİ İLE TV-OUT ALIYORSUN AMA OYUN OYNANMIYOR.ÇOK GÜNCEL SÜRÜCÜLER YOK ÇÜNKÜ 3dfx FİRMASINI NVİDİA ALDI O YÜZDEN SÜRÜCÜYÜ ANCAK ORANIN ESKİ ÇALIŞALARI YAZIYOR VEYA 3. PARTİ YAZILIMLARLA BULABİLİYORSUN.ZAMANIN EN İYİ EKRAN KARTIYDI.ADAPTÖRLERİ BİLMİYORUM AMA SANIRIM ÇOK UCUZ DEĞİLLER.
ilan verdim voodoo3 3000 için bir kaç teklif var 15 $ civarı bilmiyorum alcam herhalde, çünkü 15$ 20 milyon para deil yani,bir kenarda dursun,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme