Şimdi Ara

voodoo 3 3000 ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşımda voodoo3 3000 ekran kartı var,
    benim ekran kartımda tv-out yok,
    tv ye görüntü aktarmak için satın almak istiyorum (15$),
    kullananlar varmı?
    tavsiye edermisiniz ?
    tşk

• TV çıkış için VGA toss adaptör kullanman ve NTSC uyumu için 640*480@60 kullanman daha iyi olur..

Voodooyu tvout için kullanman sağlıklı sonuç vermez
  • tv out için alıyorsan bence alma. adaptör işini görür.
  • arkadaşlar bu dediğiniz adaptörü nereden bulurum,
    internette incelemesi felan yokmu fiyatı nedir?
  • bence madem arkadaşında önce bir dene sonra al...ben daha önce vodoo kullandım tv out u bana göre iyi idi..ama oyun için yaramaz
  • oyun için derken counter strike çalıştırsa yeter,
  • Benim voodoo 3000 kartım var yeni oyunları çalıştıramıyor(Hiçbir şekilde çalışmıyor),directX 7 yi destekliyor.Voodoo kartlı bilgisayarımı başka işlerde kullanıyorum. Zamanında çok iyi karttı , üstünde fan olmamasına karşın çok iyi overclock olurdu.[Hala oluyor :)]Görüntü kalitesi de çok iyidi.TNT yanında halt yemişti.Win 98 vs kullanırken tv outundan yararlanabiliyordum ama XPdeki sürücüleriyle tv out'nu bir türlü çalıştıramadım.Zaten sürücüleri ancak 3 elden gelenlerle bulunabiliyor onlarda XPde stabil çalışmıyor.XP otomatik olarak tanıyıp kendi sürücülerini yüklüyor.XP kullanımı dertli yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vodoo eskı dev ama matrox gelmiş geçmiş en iyi vga ureten firması..
  • E zaten oyun oynayamadıktan sonra TV çıkışın ne anlamı kalır ki???Ben de o yüzden sağlıksız olur diyorum..
  • fukara matrox da çok pahalı yaff, listelerde en ucuz matrox 300 $ artı performasıda bir kenara aynı paraya daha iyi bişi alınabilir.

ya bende onboard ekran kartı var (i815) ondan dolayı şimdilik voodoo alıyım diyorum fiyatı 15$ felan.

http://www.uraniumpc.com adresinde satılık voodoo lar var,
    bilmiyom ne kadar güvenilir olur.

ilan verecem voodoo3 3000 için,
  • arkadaşım sadece cs oynayacaksan voodoo 3 ekran kartını tavsiye ederim ama diger işlemler de yaramaz [vkng]
  • vay be bir zamanların kralı , Quake 3 ün vazgeçilmezi arkasından nasıl konuşulmaya başlanmış... bi de o kartı kullanmış olunca dokunuyor bu laflar....
    günün birinde 9700 pro nun da bu hallere düşebileceğini hayal edebiliyor musunuz hiç ?
  • PIII 550 Mhz 440BX ANAKARTIM VAR EKRAN KARTIM VOODOO 3 3000 TV-OUT AGP 2X DESTEKLİYOR. ESKİ TİP OYUNLARI ÇOK GÜZEL OYNAYABİLİYORUM. COUNTER STRİKE HİÇ DENEMEDİM AMA HALF-LİFE'I OYNAMIŞTIM.TV-OUT'U GÜZEL DİVX FİLMLERİ ÇOK RAHAT İZLEYEBİLİYORUM.YANLIZ ÇÖZÜNÜRLÜK 800x600 (ZATEN ÇOK KÜÇÜLÜNCE OKUNMUYOR)AMA TELEVİZYON EKRANININI AYARLARIYLA TAM OLARAK DOLDURABİLİYOR. WİN98'DE OYUN OYNAYIP;TV-OUT ALABİLİRSİN AMA XP'DE KENDİ SÜRÜCÜLERİ İLE TV-OUT ALAMIYORSUN AMA OYUN OYNAYABİLİRSİN (SERVİCE PACK'LE). WİN2000 SÜRÜCÜLERİ İLE TV-OUT ALIYORSUN AMA OYUN OYNANMIYOR.ÇOK GÜNCEL SÜRÜCÜLER YOK ÇÜNKÜ 3dfx FİRMASINI NVİDİA ALDI O YÜZDEN SÜRÜCÜYÜ ANCAK ORANIN ESKİ ÇALIŞALARI YAZIYOR VEYA 3. PARTİ YAZILIMLARLA BULABİLİYORSUN.ZAMANIN EN İYİ EKRAN KARTIYDI.ADAPTÖRLERİ BİLMİYORUM AMA SANIRIM ÇOK UCUZ DEĞİLLER.

• ilan verdim voodoo3 3000 için bir kaç teklif var 15 $ civarı bilmiyorum alcam herhalde,
    çünkü 15$ 20 milyon para deil yani,bir kenarda dursun,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.