Şimdi Ara

voodo2 pcı 3dfx kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben ikinci el 3dfx kartı aldım bunu aldıgım yerde denedik 4 mb lik bir ekran kartında 16mb olarak grafigin artıgını gördüm kendi bilgisayarımda baktıgımda iyi bir netice hic artmıyor yani anlıcagınız 3dfx kartını verimli kulanamıyorum

• bu zamanda öyle bir kartı bulup alıp kullandığına göre sana helal olsun demekten başka diyecek lafım yok
  • Kabloları bağladığında performansın az da olsa artması gerekiyor. Ama çokta fazla bir performans bekleme
  • yaw sorması ayıp kaç para verdin o karta?
  • Kullandığın diğer ekran kartı nedri?

Voodoo 2 zamanının çoook güzel bir kartı idi... 150$ saymıştım ah ah ne günlerdi... Ama yeni oyunlar o karta destek vermiyordur büyük ihtimalle. Ancak bir fifa 97-98 i falan açmaya çalışırsan oyunun açılışında şöyle gösterişli bir 3dFX yazısı görmen lazım.

Bu arada bazı oyunların set-up ında ekran kartı seçme yeri oluyor. Voodoo nu kullanmak için bu ayarı yapmayı sakın unutma...
  • Bari 3 3000 alsaydın en azından HL veya Sof felan oynardın..
  • Way beee .. Maziyi hatırladım bi an. Sene 1998 yazı. Ben bu kartı tam 250 dolar verip ( ki o zamanın parasıyla çooook) Almanyadan getirtmiştim ve 2002 de 20 milyona mı ne satmıştım. Ahhhh ah. süper karttır ama. Az Fifa 99 oynamadın onla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PCI Express Slotu Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer sürücü sorunu ise bende resmi sürücüsü var, istersen msn messenger yoluyla sana yollarım. msn için pm atabilirsin.
  • Bende de aynı larttan var. Performansa etkisi 2 MB ekran kartıyla çok fazla olmaz. Ancak 32 MB TNT2 yada Voodoo 4'le çok iyi oluyor. MOH falan gayet güzel oynanıyor yani.
  • gta 2 falan oynayabilirsin onla anca son 2 yıldır çıkan oyunları kesinlikle oynayamazsın sonuçta 10 ytllik karttan ne bekliyorsun
  • arkadaslar KArta 5 milyon para vermisimdir :) almamın sebebide onboard ekran kartımın yanısı agp yuvasının olmayısı ve pcı ekran kartın 1 mb olusu kulanabilsem 13mß pcı ekran kartım olucaktı ama kulanamıyorumki
    3dfx profile baktıgımda
    scanline interleave not detected dio acaba sorun burdamı bide
    total teture memory 2mb dio bilgisayarcıda canawar gibi calıstı adamın kartı 4 mb 16 mb gördü benim bilgisayarda faaliyet göstermiyor :) 1mb ekran kartıyla film bile izlenmiyor
  • Arkadaşım başlattan çalıştıra gir oraya dxdiag yaz 2 tane display menüsü çıkacak ve oradan testleri yap. Voodoo2 nin bağlanma şekli banshee değilse ekran kartından voodoo2 ye bir ara kablosu var onu takacaksın daha sonra voodoo2 den çıkış alacaksın. Eğer banshee ise direkt olarak çalışması lazım.
  • ben geçen yıl voodoo banshee agp kullanıyordum. taa 99dan kalmaydı.
  • bende zamanında 1 mb pci ekran kartıyla kullanmıştım 12 mblik hızlandırıcıyı. toplam ekran kartı belliğinde bir artış olmuyordu. voodoo 2 hızlandırıcındaki bellek neyse o gözükmeli yani. 4 + 12 = 16 mb olacak diye bir durum yok.
  • Arkadaşlar o karttan ben de kullandım.Tam baş belası size satan adam kurtulduğuna şükretmiştir. Voodoo2 kart pcı slota takılır ve üretiminve de sorun vardı zaten sonradan pcı olarak üretilmedi.Bizde ki sorun anakartla ilgili idi. Siz driverlarını tam kurduysanız IRQ ayarlarını manuel olarak yapmalısınız. ve win98 de kullanmalısınız. Win2000 ve WinXP de işe yaramıyor.Aslında hemen elinden çıkartmanı öneririm.Satacağın yerde ihtiyaç varsa bende 1 tane var.Yada isteyen varsa mail atsın satarım sevabına...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesin -- 6 Haziran 2005, 0:02:49 >
  • Orjinalden alıntı: kesin

Arkadaşlar o karttan ben de kullandım.Tam baş belası size satan adam kurtulduğuna şükretmiştir. Voodoo2 kart pcı slota takılır ve üretiminve de sorun vardı zaten sonradan pcı olarak üretilmedi.Bizde ki sorun anakartla ilgili idi. Siz driverlarını tam kurduysanız IRQ ayarlarını manuel olarak yapmalısınız. ve win98 de kullanmalısınız. Win2000 ve WinXP de işe yaramıyor.Aslında hemen elinden çıkartmanı öneririm.Satacağın yerde ihtiyaç varsa bende 1 tane var.Yada isteyen varsa mail atsın satarım sevabına...

Ben Windows Xp altında 2 sene kullandım 12 MB voodoo2 'yi, cs condition zero oynadım sorunsuz.www.3dfxzone.it adresinde xp driverları mevcut ayrıcawww.falconfly.de adresinde de bir sürü şey var. MesaFX var opengl uygulamalarını hızlandırılmış olarak 3dfx kartlarda çalıştırıyor. WickedGL var o da Half-life ve Quake motorlu oyunlarda hız saglayan bir miniGL driveri.

Yani anlayacagın, eger bilmiyorsan verimli kullanmayı, lütfen b.k atma ok
    Sen sat yine sevabına seni tutan yok

bu zamanda öyle bir kartı bulup alıp kullandığına göre sana helal olsun demekten başka diyecek lafım yok

Ne yapalım herkes senin kadar profesyonel degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLUEbYTE -- 8 Haziran 2005, 13:17:36 >

• yaw neden aldınki o kartı :)
  • topkapı füze carsısının orda pzar günleri bit pazarı oluyor
    5 milyona aldım calıscagından bile emin degildim
    tanıdıkta bir tane anakart düsürdün tuallatin destekli calısyıyo bide :)
  • abi yanlış anlamada o e.kartıyla ne yapcan mario falanmı düşünüyosun?

yani verdiğin 5 milyonada yazık olmuş giderdin cd falan alırdın yaw.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 21 Haziran 2005, 1:48:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.