Şimdi Ara

VONO (Nitelik) Kurumsal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gördüğüm en kötü denemelerden biriydi
  • arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    1. Denemesine mi girdiniz? Tytsi bile konu konuydu. Niteliğin kendi denemeleri daha güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gigied

1. Denemesine mi girdiniz? Tytsi bile konu konuydu. Niteliğin kendi denemeleri daha güzeldi.
    Maalesef hem 1. hem 2.sine maruz kaldım. 2.si de aynı şekilde çok kötü, görürseniz kaçmanızı öneririm Girmemin üstünden haftalar geçti hala düşündükçe o zamana üzülüyorum, evde oturup bir bölüm denemesi çözseydim daha iyiydi diyorum.
    2. tyt de mi konu konu? umarım olmayız. Peki niteliğin kendi kurumsal denemeleri oluyor mu bu sene biliyor musunu geçen sene vardı çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: gigied

2. tyt de mi konu konu? umarım olmayız. Peki niteliğin kendi kurumsal denemeleri oluyor mu bu sene biliyor musunu geçen sene vardı çünkü.
    2.de de birkaç konu daha fazla sormuşlar ama yine konu konu. Ha bu arada aytsi de var yeni olduysanız bir sonraki denemenizde aytsini de yapabilirler (çünkü o da konu konu). Niteliğin bir tane kurumsal denemesine girdim sanırım şimdiye kadar ama o da geçen seneden kalma olabilir dönemin çok başında olmuştu. Kesin bir bilgim yok maalesef
    Aytsini de oluyoruz maalesef:( sadece 11 konuları vardı gerçekten zamana yazık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.