Şimdi Ara

Volvoda hiç ölüm olmamış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
7.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo'da da çeşitli sebeplerle meydana gelen ölümlü kazalar var. Diğer araçlara göre daha sağlam, kaza oranı daha az, araç güvenli vs. diyebilirsin ama mış miş'li efsanelere aldanma derim... Sınırları aştığında hangi araç olursa olsun tehlikedesin...

https://forum.donanimhaber.com/volvo-ile-beton-mikseri-kafa-kafaya--115786100

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yillik volvo kullanicisi olarak soyleyeyim saglam araclar gercekten ama volvonun icinde olen cok emniyet kemeri takilsa bi ihtimal yarali olarak kurtulursunuz ölüm araba firmalarinin elinde degil kul yapimi ne kadar saglam yaparsan yap emniyet kemerini takip kurallara uymadigin surece her arac tehlikelidir ölen olmamis gibi efsanelere inanmayin kurallara uyun emniyet kemerinizi takin ecel dolmamissa hic bisey olmaz

• Volvoda  hiç ölüm olmamış

Volvoda  hiç ölüm olmamış

Bu benim çektiğim resimler ve içindeki 2 kişi feci şekilde ( Parçalanarak ) can verdi. Emniyet kemerleri bağlıydı. ( Ki Böyle Bir Kazada Pek Farketmez Ama )

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Boeingi görene kadar ciddi ciddi okudum sonra bastım kahkahayı

• quote:

Orijinalden alıntı: websosyal

Volvo'da da çeşitli sebeplerle meydana gelen ölümlü kazalar var. Diğer araçlara göre daha sağlam, kaza oranı daha az, araç güvenli vs. diyebilirsin ama mış miş'li efsanelere aldanma derim... Sınırları aştığında hangi araç olursa olsun tehlikedesin...

https://forum.donanimhaber.com/volvo-ile-beton-mikseri-kafa-kafaya--115786100

İşte yakınımın başına gelen kaza buydu. Ben bulamamıştım bulduğunuz iyi oldu.
  • Bu "Vilvi'di hiç kizi ilmimiş" iddiasını hangi şuursuz, ne zaman, neden ortaya attı ki?

Araba lan bu. Salak-proof değil ki? Fren yerine gaza bas, rıhtımdan uç, buzlu suya gömül. Şanslı değilsen ölürsün. Volvo veya Merco fark etmez.

Kaldı ki, bu araba da metalden yapılıyor. Çoğunuzun arabasından tabii ki daha güvenli. Ancak içinde ölemezsin diye bir şey yok. 2002-2007 yılları arasında kullandığımız S60 bugünün vasat orta sınıf arabaları kadar bile güvenli olmayabilir belki. Bu işler bu kadar hızlı gelişti. Ancak o dönem değil vasat arabalar, kendi sınıfındaki D sınıfı araçları güvenlik konusunda çiğner tükürürdü. Ancak bu demek değildir ki içinde ölemezsin. Gayet de ölebilirsin.

Bugün de Volvo'nun çoğu markadan çok daha güvenli araç ürettiğini düşünmekteyim. Ancak gene aynı şey geçerli, bu demek değildir ki içinde ölemezsin... Ve gene, aradan 15 yıl geçince, bugünün S60'ı, 15 yıl sonraki vasat araba kadar bile güvenli olmayabilir. Çok hızlı gelişiyor bu iş.

-----------------

Bir de eski bir Volvo sahibi olarak, aracın hantallığından kaza yapma riskiniz olduğunu da söyleyebilirim. Tabi şimdi bu dertler pek kalmadı; ama önce kazadan kaçınma, sonra kaza güvenliği önemli. Yani, arabanın öncelikle kazadan kaçınabilmesi çok önemli. Benim Volvo ile yaptığım kazada, araç kaydı, vites küçültene kadar uzun süre geçti, küçüldüğü anda topladım. Ama kaybettiğim süre toplamaya yetmedi, vurdum. Araç iki gıdım daha iyi yol tutsa veya biraz daha hızlı vites küçültse kazayı yapmayacaktım...

Yani, güvenli arabada tek mesele "kaza sırasında güvenli olması" da değil. Evet, en önemlisi o belki; ancak kazadan kaçınma becerisi de çok önemli. Bu aralar Subaru takılmamdaki sebep...

• Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    Doğru, Volvo'nun otomatik viteslerin (Eski kasaların) vites geçişi 3-4 gün falan sürüyor
    Manuelde böyle bir dert yok neyse ki. İstediğim anda çabucak geçirebiliyorum.
  • tamam da bunun hiç ölüm olmadığıyla bağlantısı ne ? kanıtın nerde? niye bu kadar gereksiz konu açılmasına müsaade ediliyor burda ?
  • Facebook üzerinden edindiği bilgi ile tartışıp kavga edecek şekilde olan insanlar varken buna herkes inanır boşver biz bunlara gülelim

• Bu konuyu okuduktan sonra dedem artık evden taşınıp bir Volvo nun içinde yaşamaya karar verdi.Kanuni mirasçıları şoka girmiş vaziyette
  • ANLAMIYORSUNUZ HEPİNİZ KÖYÜNÜZE DÖNÜN

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.