Şimdi Ara

Volvoda hiç ölüm olmamış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
7.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MANİSA (AA) - İzmir-İstanbul yolu Manisa girişinde bölünmüş yolda karşı şeride geçen bir otomobilin, karşı yönden gelen 3 otomobile çarptığı kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Saruhanlı'dan Manisa istikametine giden İrem Çelik yönetimindeki 45 KK 172 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bölünmüş yolun karşısına geçti.

Çelik yönetimindeki otomobil takla atarak, önce Aydın Yılmaz idaresindeki 35 RBT plakalı hafif ticari araca, ardından Nuri Yıldız idaresindeki 45 KA 348 plakalı otomobile, sonra da Ali Demirci idaresindeki 35 GA 2449 plakalı otomobile çarptı.

Kazada araç sürücüleri Aydın Yılmaz, Nuri Yıldız, Ali Demirci ve İrem Çelik ile bu sürücünün aracında bulunan Feryal Tezcan yaralandı. Sürücü Çelik'in annesi Ayşe Çelik (54) ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazayı gören bir motosiklet sürücüsü, Çelik'in, önündeki tıra çarpmamak için direksiyonu kırmasıyla yolun karşı şeridine geçtiğini, kazanın bu şekilde meydana geldiğini anlattı.

İzmir-İstanbul yolu, kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı.

Araçların yerinden kaldırılmasının ardından trafik, kontrollü olarak yeniden trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başladı.

Kaza yapan araç volvo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah aşkına Volvo'yu ne sanıyorsun siz? Altı üstü kul yapısı bir araç. İnsan faktörü olduğu sürece her zaman kaza olacaktır.

• Volvo alırsan, anahtarla birlikte özel kutusunda ölümsüzlük iksiri de veriyorlar. Bende de var.
  • BUYRUN ARKADAŞLAR KANIT:

Volvoda  hiç ölüm olmamış
  • Volvo da kul yapimi.Sonuçta nanoteknolojik bir araç değil.Hepsinde şasi var,Volvoda da şasi var.Tamam sağlam ama ölmeme konusunda iddia olamaz.O karar Yüce Allah'ın elinde olan bir şey.

• 7.SINIF DİN DERSİNE GERİ DÖN KARDEŞİM SEN OLAYI ANLAMAMIŞSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: 399N3N

7.SINIF DİN DERSİNE GERİ DÖN KARDEŞİM SEN OLAYI ANLAMAMIŞSIN

Ne alakasi var.Sirf arti almak için boyle seyler yazma.Olayi anladim.Diğerlerinden sağlam eyvallah ama kimsenin ölmemesi mümkün değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ANLAMIYORSUN 1.SINIF TÜRKÇE DERSİNE GERİ DÖN
  • quote:

ANLAMIYORSUN 1.SINIF TÜRKÇE DERSİNE GERİ DÖN

İyimisin kardeş,neyini anlamamışım açıkla o zaman?
  • İşte kanıt:Senin cevabın.Türkçe dersine yeniden başlamalısın
  • quote:

İşte kanıt:Senin cevabın.Türkçe dersine yeniden başlamalısın

Biraz dinlen de gel Hocam.Ben anlamadım isem sen bana açıkla da bilelim doğru ne imiş.
  • Bence senin derslere geri dönmen gerekli..Burdan o sonuc cıkıyo..Adam gayet düzgün sekilde fikrini belirtmis ve doğruyuda söylemis,neyin atarı bu? Volvo alanlar Allahla senetmi yapıyo ölmeyecek diye? Neyin ısrarı bu? Eyvallah sağlam,muadillerinden güvenli ona laf eden yok..hee bugüne kadar ölen olmamışta olabilir..buda tamamen tesadüftür yoksa cok ciddi bir kazada iş Allah a kalmış..

• quote:

Orijinalden alıntı: Naltay23

Bence senin derslere geri dönmen gerekli..Burdan o sonuc cıkıyo..Adam gayet düzgün sekilde fikrini belirtmis ve doğruyuda söylemis,neyin atarı bu? Volvo alanlar Allahla senetmi yapıyo ölmeyecek diye? Neyin ısrarı bu? Eyvallah sağlam,muadillerinden güvenli ona laf eden yok..hee bugüne kadar ölen olmamışta olabilir..buda tamamen tesadüftür yoksa cok ciddi bir kazada iş Allah a kalmış..

Hocam ağzına sağlık vallaha.Ne alaka Türkçe dersine geri dönmek anlamadım.Size de diyor,Türkçe dersine geri dön diye.Taktı türkçeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepkimesiz Tepkime -- 17 Nisan 2017; 21:6:34 >
  • Herhangi bir araba markasının yaptığı kazalardan kaç kişi ölmüşse, volvo marka arabalarla yapılan kazalardan da aynı oranda kişi ölmüştür, belki biraz daha az. Volvo insan güvenliğine bayağı önem veren bir markadır. Ama şimdiye kadar kimse ölmedi gibi hurafelere inanmayın.

• quote:

BUYRUN ARKADAŞLAR KANIT:

Volvoda  hiç ölüm olmamış

bo o değil bu o değil

sen kanıtları karıştırdın

şaka gibisiniz.

bu mu şimdi kanıt.

senette imzalanıyormu aracı satın alınca.

bir aklınızı başınıza alın

işinize gücünüze bakın gençler

laf söylenince atarlanıyorsunuz sonra

hakediyorsunuz.

müstehak.

• Kaza yapan araç en az 15 yaşında. Bu kadar darbeye iyi bile dayanmış denebilir. Ayrıca kabin sağlam görünüyor. Kaldı ki Volvo nun ölümlü kazası yok demek kadar sığ bir düşünce de olamaz. Volvo sağlam bir araba ama bu içinde ölmeyeceğin anlamına gelmiyor.

• Daha önce de 2008 model bir Volvo S40 beton mikserine kafadan çarptığı, daha önce sağ önden kazalı olan ve -sağ tarafında- hava yastığı bulunmayan araçta emniyet kemeri takmayan 4 kişiden 2'si öldüğü için (Araçta 5 kişi vardı) forumda ufaktan bir bayram havası olmuştu. "Hani Volvo'dan ölü çıkmazdı bak çıktı işte oh" havasında üyeler vardı.
    Cidden Volvo'dan ölü çıktığı zaman sevinen üyeler olduğunu düşünüyorum.

Ha bi de Volvo tanktır onu da diyeyim. Geçen kırmızıda dururken freni patlamış kamyon çarptı arkadan 120 km ile benim tamponda ufak bi çatlak vardı kamyon paramparça oldu parçaları 40 kilometrelik bir alana dağıldı Amerika'dan Boeing'den adamlar incelemeye geldi uçak kazası sanmışlar.

Mesela depremler de iki Volvo'nun çarpışması ile olur. Volvo öylesine sağlam bi arabadır ki çarpışmada açığa çıkan enerji iki araca da zarar veremeyince depreme sebep olur.

Geçen gün AVM'de kapıyı açarken yandaki Focus'a vurdum, arabanın sağ iki kapısı ve B sütunu değişti, o Focus bir daha asla eskisi gibi yol tutamadı.

Sonra bu Volvo'da öyle kalın bir sac var ki gemi omurgasında o kadar kalın sac kullanmıyorlar. Demirciler Volvo kaputunda kılıç dövüyor örs niyetine.

Geçen Volvo'ma ön takım yaptırayım dedim. Salıncağı yerinden çıkarırken altına kriko koymak zorunda kaldık. Adamlar o kadar sağlam bi salıncak kullanmış ki tek kişinin kaldırabileceği bir şey değil. Zaten kaputu da açacağım zaman vinç çağırıyorum 15 tonluk, o kaputu kaldırıyor silecek suyunu falan öyle koyuyorum.

İşte böylesi sağlam bir arabadan bir şekilde ölü çıkınca da (Adam kalp krizi geçirerek de ölebilir, yeter ki Volvo'da olsun olay) forum ahalisi de bayram ediyor tabii ki.

Not: Bu mesaj ağır derecede istihza ve ironi içerir.

• http://www.wz.de/mobile/lokales/kreis-viersen/volvo-fuhr-ungebremst-gegen-baum-fahrer-tot-1.765651

Konu kapanabilir.

• Çığır açan bir konu daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

http://www.wz.de/mobile/lokales/kreis-viersen/volvo-fuhr-ungebremst-gegen-baum-fahrer-tot-1.765651

Konu kapanabilir.

Örnek verdim ama bu kazada da intihar kokusu var;yoksa adam hiç frene dokunmadan ağaca nasıl toslar ki.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.